Citește Descrierea Oficială

Certificatul de management al solului

După finalizarea cu succes a certificatului on-line de management al solului, studenții vor primi un certificat de management al solului de la Universitatea Texas Tech, care le va permite să devină un om de știință certificat de sol. Cursurile, inclusiv teme precum chimia solului, fizica și clasificarea, îndeplinesc cerințele educaționale ale Serviciului de conservare a resurselor naturale. Acest certificat poate fi urmărit independent sau în același timp cu un program de masterat.

Prezentare generală a programului

 • 12 ore de credit
 • Clasele necesare sunt completate online. Unele clase opționale pot fi disponibile numai față în față.
 • Condiție: licență
 • Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația ApplyTexas.

 • Când vi se solicită să vă selectați majorele, veți alege programul de licență pentru absolvenți.
 • Când vi se solicită să indicați zona principală de interes / specialitate, tastați Managementul solului.
 • Când ați întrebat ce măsură veți căuta, alegeți certificarea.
 • În secțiunea Întrebări personalizate a aplicației, asigurați-vă că alegeți SMGT - Managementul solului din lista de programe disponibile pentru Certificatul Licențiat.

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).
 • Elevii care intenționează să urmeze certificatul de absolvent sau de masterat va trebui să prezinte scoruri de licență (GRE) scoruri la Universitatea.
 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări oficiale de la toate colegiile și universitățile la care au participat anterior, trimise la Scoala Universitară din Texas Tech University.
 • Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) la Scoala de absolvenți.

3. Aplicați la Departamentul de Plant și Știința Solului din Texas Tech University.

4. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului dvs. de admitere.

 • Dacă sunteți acceptat la Școala Universitară și Colegiul de Științe Agricole și Resurse Naturale Departamentul de plante și Știința solului, veți lucra cu un consilier de facultate pentru a dezvolta un plan de grad.

Cerințe de program

Elevii trebuie să aleagă un minim de 12 ore din următoarele cursuri.

Pentru cei care doresc această certificare pentru a satisface cerințele serviciului de conservare a resurselor naturale (NRCS) al Departamentului Agriculturii al Statelor Unite (USDA), ar fi necesar un curs suplimentar de 3 ore pentru că NRCS cere 15 ore de credit.

Cursurile obligatorii sunt indicate cu un asterisc. *

Cursuri și electives necesare

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura acuratețea cursurilor de raportare, a politicilor și a altor declarații, Universitatea își rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment fără notificare.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
12 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date