Citește Descrierea Oficială

Certificatul de conducere a comunicațiilor agricole

Permite persoanelor care lucrează în domeniul profesiei de comunicare în agricultură să-și sporească înțelegerea strategiilor de comunicare mai complexe și dinamice, cum ar fi comunicările de criză, gestionarea cunoștințelor și utilizarea eficientă a mijloacelor media online. Sporește înțelegerea studenților cu privire la leadership și persoanele cu care aceștia interacționează zilnic, permițându-le să își îndeplinească sarcinile profesionale mai eficient și mai eficient.

Prezentare generală a programului

 • 12 ore de credit
 • Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.
 • Condiție: licență
 • Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația ApplyTexas.

 • Când vi se solicită să vă selectați majorele, veți alege programul de licență pentru absolvenți.
 • Când vi se solicită să indicați zona principală de interes / specialitate, introduceți Leadership Communications Communications.
 • Când ați întrebat ce măsură veți căuta, alegeți certificarea.
 • În secțiunea Întrebări personalizate a aplicației, asigurați-vă că alegeți Leadership în domeniul comunicațiilor agricole din lista de programe disponibile pentru Certificatul Licențiat.

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).
 • Elevii care intenționează să urmeze numai certificatul de licență pentru licențele de licență în domeniul comunicațiilor agricole și nu intenționează să obțină un masterat nu au nevoie să prezinte scoruri la examenul absolvent (GRE) la universitate.
 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări oficiale de la toate colegiile și universitățile la care au participat anterior, trimise la Scoala Universitară din Texas Tech University.
 • Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) la Scoala de absolvenți.

3. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului de admitere.

 • Dacă sunteți acceptat la Școala Universitară și Colegiul de Științe Agricole și Resurse Naturale Departamentul de Educație Agricolă și Comunicații, veți lucra cu un consilier de facultate pentru a dezvolta un plan de gradul.

Cerințe de program

Programele de certificat pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock, Texas.

Cursuri necesare în ACOML 9 ore

Cursuri opționale în AGLS 3 ore

Toate cursurile trebuie să fie completate cu un grad minim de C.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura acuratețea cursurilor de raportare, a politicilor și a altor declarații, Universitatea își rezervă dreptul de a efectua modificări în orice moment fără notificare.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
12 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date