Certificatul MS / PG Dip / PG în Advanced Cyber Security

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Securitatea cibernetică este o provocare globală care afectează societățile, securitatea națională, infrastructura critică și economia globală. Se estimează că daunele informatice vor costa aproape 5 trilioane de lire sterline anual până în 2021, cu toate că abilitățile de securitate cibernetică sunt una dintre cele mai solicitate la nivel mondial, cu un deficit sectorial global de 2,9 milioane. Acum mai mult ca niciodată, industrii precum asistența medicală, finanțele, producția și comerțul cu amănuntul se bazează pe profesioniști din domeniul cibersecurității pentru a intra în forța de muncă pentru a proteja informații valoroase de aceste încălcări cibernetice dăunătoare și costisitoare.

MSC Advanced Cyber Security, PG Dip, PG Cert (online) de la King’s College London vă vor oferi oportunitatea de a câștiga cunoștințe, tehnologii, practici și abilități pentru a rezolva cele mai complexe provocări din domeniul cibersecurității din lume - fără a lua o pauză din cariera ta. Profesioniștii noștri de vârf vă oferă o teorie de ultimă oră în domeniul cibersecurității și veți avea acces la Laboratorul nostru virtual, oferindu-vă experiență practică în analiza securității și rezolvarea problemelor din lumea reală.

Oportunitățile de carieră în domeniul cibersecurității au crescut de trei ori mai rapid decât cele pentru locurile de muncă IT în general, iar profesioniștii în domeniul cibersecurității câștigă cu 16% * mai mult decât omologii IT. Dacă provin dintr-o pregătire tehnică cu o bază puternică de informatică și cauți să începi o carieră în acest sector înfloritor, acest program este potrivit pentru tine.

Toate programele King's College din Londra (online) sunt predate în limba engleză.

Beneficii cheie

 • Teorie avansată - Cursul oferă o bază excelentă pentru învățarea teoriei avansate, tehnici și abilități practice pentru rezolvarea problemelor complexe de cibersecuritate.
 • Virtual Lab - Accesul la software-ul nostru de virtualizare (Virtual Lab) vă oferă experiența practică și practică a analizei de securitate și rezolvarea problemelor din lumea reală.
 • Profesioniști de nivel mondial - Învață și colaborează cu universitari de top din domeniu, precum profesorul Luca Viganò, șeful grupului de cibersecuritate. Cercetarea sa se concentrează pe metode și instrumente formale pentru proiectarea, modelarea, analiza, verificarea și testarea rețelelor și sistemelor pentru a aborda problemele de securitate cibernetică și de confidențialitate care sunt importante pentru industrie, societate și pentru toți cei care trăiesc într-o lume dependentă din punct de vedere tehnologic.
 • Asistență 24/7 - Un consilier dedicat succesului studenților va oferi asistență pe toată durata cursului dvs. și va fi primul dvs. punct de contact, răspunzând la toate întrebările în 24 de ore, 7 zile pe săptămână.
 • Construiți o rețea globală - veți învăța alături de studenți și profesioniști cu gânduri similare din întreaga lume, fiecare dintre ei aduce experiența, abilitățile și perspectivele unice la discuțiile dvs. online.

De ce să studiezi cu Facultatea de Științe ale Naturii și Matematice?

 • Centrul King's Cyber Security este recunoscut ca un centru academic de excelență în cercetarea securității cibernetice (ACE-CSR) de către Centrul Național de Securitate Cibernetică (NCSC) și de Consiliul de Cercetare a Științelor Fizice (EPSRC).
 • 92 la sută din rezultatele cercetării au fost clasate drept lider mondial sau internațional excelent - făcând din departament o instituție de nivel mondial pentru cercetare în informatică (REF 2014).
 • Lucrarea de renume internațional a facultății îmbină limitele tradiționale ale subiectelor și duce la cercetări de ultimă oră care abordează provocările globale.
 • King's a fost identificat ca având o cercetare de prim rang cu amploare și impact, alăturându-se unei scheme existente care face parte din Strategia națională de securitate cibernetică a Guvernului.

Beneficiile învățării online

 • Accesați materialele de studiu, clipurile video, lecturile și live-urile în orice moment, de oriunde vă aflați în lume.
 • Toate materialele de studiu pot fi descărcate pentru o utilizare ușoară și offline.
 • Începeți și finalizați la dispoziția dvs., cu șase puncte de intrare pe an.
 • Studiați-vă în ritm propriu cu sistemul nostru unic de învățare a caruselului.
 • Utilizați toate serviciile universității fără a fi nevoie să vizitați campusul, inclusiv cariere, asistență pentru sănătate și dizabilități.

Detalii curs

Programul Advanced Cyber Security oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe teoretice și practice ale unei game largi de tehnici pentru dezvoltarea de soluții de securitate. Conținutul programului este informat prin ultimele descoperiri de cercetare, permițându-vă să dezvoltați tehnicile practice și abilitățile de implementare a lumii reale pentru rezolvarea problemelor complexe de securitate cibernetică - atât în lumea de azi, cât și în viitor.

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a lucra în domeniul cibersecurității, iar cererea de specialiști în domeniu este deosebit de mare. Industrii precum asistența medicală, finanțele, fabricația și comerțul cu amănuntul se bazează pe profesioniști din domeniul securității cibernetice pentru a proteja informațiile valoroase împotriva încălcărilor informatice.

învățământ

Prin sistemul nostru de învățare electronică și predare a regei (KEATS), Universitatea vă oferă o platformă pentru a învăța, a vă angaja și a face rețea cu profesioniști și colegi universitari de top din industrie. Veți avea ocazia să mențineți relații de lucru cu profesorii și studenții, pe măsură ce construiți o comunitate prospera de învățare între colegi.

Accesați prelegeri, materiale de lectură, forumuri de discuții, cercetare, sarcini de scriere și proiecte de grup, toate din propriul spațiu de lucru. Serviciul King’s Library este de asemenea disponibil tuturor studenților și oferă servicii și asistență online.

În plus, programul va oferi studenților acces la mediul nostru Laborator Virtual. Aceste instrumente digitale de învățare oferă o platformă de calcul pre-configurată pentru efectuarea de exerciții de laborator folosind practici și tehnici standard din industrie. Mediile sunt personalizate cu software-ul, sistemul de operare și configurația rețelei necesare pentru a oferi experiență practică în analiza securității și rezolvarea problemelor din lumea reală.

Evaluare

Elevii vor fi evaluați utilizând o varietate de metode tradiționale, inclusiv cursuri, eseuri și rapoarte, precum și metode inovatoare online, inclusiv table de discuții și întrebări interactive.

Conexiuni

Facultatea de Științe ale Naturii și Matematică are o serie de relații, conexiuni și parteneriate cu o serie de organisme și organizații cu profil înalt din industria tehnologică, de afaceri și științe. Absolvenții noștri de renume internațional conduc cercetări de ultimă oră, abordând provocări globale și răspund la întrebări fundamentale despre universul nostru - șase laureați nobili sunt printre foștii noștri personal și studenți. Odată ce ai absolvit King’s vei deveni automat membru al acestei rețele de 170 000 de puternici studenți la nivel mondial. Calitatea de membru este gratuită, durează toată viața și include multe beneficii.

Structura

Următoarele obligatorii vor fi accesibile pe curs.

Caruselul Unu

 • Criptografie (15 credite)
 • Ingineria securității (15 credite)
 • Managementul securității (15 credite)
 • Securitatea rețelei (15 credite)

Caruselul doi

 • Informatică criminalistică (15 credite)
 • Testare de securitate (15 credite)

Cerințe de intrare

Intrare standard

Cerințe academice / profesionale

O diplomă de master sau o diplomă de licență 2: 1 (clasa a doua superioară sau echivalent internațional) este necesară într-una din următoarele domenii:

 • Calculatoare sau Calculatoare
 • Matematica, matematica pura, statistici matematice sau statistici
 • Econometrie, economie matematică sau finanțe matematice
 • Fizică
 • Științele naturii
 • Inginerie Electronica
 • Sisteme informatice geografice
 • Cercetare operațională

O diplomă de licență 2: 2 (clasa a doua inferioară sau echivalent internațional) într-una din domeniile de activitate enumerate, cu minimum 3 ani de experiență profesională de codificare într-o serie de limbaje de programare.

Dacă aveți o experiență profesională de peste 5 ani, puteți fi luați în considerare de la caz la caz.

Intrare nestandardă

Diploma de master sau o diplomă de licență 2: 2 (sau echivalent internațional) într-o zonă de subiect diferită de cele acoperite de criteriile standard vor fi luate în considerare la minimum 3 ani de experiență relevantă de muncă.

Experiența anterioară în calcul sau programare este probabil să fie un avantaj pentru solicitanții non-standard.

Cerințe internaționale

Accesați paginile noastre web de admitere pentru a vedea cerințele noastre internaționale de intrare.

Banda D: solicitanții dintr-o țară britanică considerată care nu este majoritară vor putea solicita un test de competență în limba engleză de la un centru de testare aprobat. Accesați paginile noastre web de admitere pentru a vedea cerințele noastre de introducere în limba engleză. Deciziile privind cerințele de intrare în limba engleză vor fi luate la nivel de facultate.

Perspectivele de carieră

Absolvenții noștri sunt foarte angajați și în ultimii ani au continuat să creeze cariere de succes într-o gamă largă de sectoare, inclusiv servicii bancare, telecomunicații, consultanțe de securitate, serviciul public, utilități publice și sectorul de vânzare cu amănuntul.

Exemple de destinații absolvenți includ Hang Seng Bank, Lloyds Banking Group și Merrill Corporation. Alți absolvenți au intrat în domeniul cercetării academice și industriale în domenii precum securitatea cibernetică, învățarea mașinii, inginerie software, algoritmi și rețele de calculatoare.

Destinații de carieră

Acest program vă va pregăti pentru o carieră într-o serie de roluri, cum ar fi:

 • Analist al securității rețelei
 • Consultant / analist de securitate
 • Consultant de audit / conformitate
 • Tester de penetrare (hacker etic)
 • Inginer certificare securitate
 • Analist de răspuns incident
 • Analist de informații militare
 • Analist de prevenire și investigare a criminalității

Marturii

Am ales King’s College London pentru că voiam să studiez la o universitate de top. Oferă o educație de nivel mondial, așa cum sunteți învățați de profesori renumiți în facilități fantastice și acest lucru explică reputația sa internațională.

- Rodolphe, studentul King's Online

Informatie cheie

 • Durata: MSc: minim 2 ani, maxim 6 ani; PGDip: minim 16 luni, maxim 4 ani; PGCert: minim 8 luni, maxim 3 ani
 • Mod de studiu: învățare online / la distanță
 • Instituția care acordă diploma: King's College London
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Citeste mai mult

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Citește mai puţin