Certificat Online

Vezi 751 Studii de Curs Online

Masterat

Un certificat online este o modalitate excelentă pentru studenți de a-și îmbunătăți educația. În fiecare an, mii de studenți aleg să urmeze acest tip de program, care poate fi disponibil într-o serie de domenii diferite.

Deci, ce este un certificat online? Acest tip de program permite studenților să obțină calificări într-o anumită zonă fără a cheltui timpul necesar pentru un grad tradițional. Certificatele pot fi deseori finalizate în câteva luni și oferă șansa de a învăța noi abilități sau de a construi înțelegerea. Un certificat online îi poate ajuta pe elevi să învețe ori de câte ori au timp liber prin oferirea de cursuri, lucrări de lectură și alte materiale educaționale pe Internet. Acest lucru face o alegere excelentă pentru cei care doresc să studieze în afara unei săli de clasă fizică.

O gamă de beneficii sunt disponibile pentru cei care doresc să urmeze un certificat online. Multe dintre aceste programe pot învăța aptitudini valoroase, precum organizarea și gândirea critică.În plus, unele programe de certificare permit studenților să obțină abilități tehnice importante sau să-și îmbunătățească înțelegerea domeniului lor.

Un certificat online poate implica un număr de costuri asociate, cum ar fi taxe, taxe sau materiale de curs. Deoarece cheltuielile variază în funcție de instituție și subiect, elevii potențiali trebuie să fie siguri că vor face cercetările cu atenție.

Un certificat online poate permite studenților să urmărească o varietate de căi de carieră. Mulți angajatori preferă candidații cu acreditare educațională, iar un certificat poate oferi un avantaj celor care caută poziții competitive. În plus, un certificat online poate oferi o bază excelentă pentru continuarea studiilor, dacă un student alege să-și continue studiile. Acest tip de program este o modalitate excelentă de a promova atât obiectivele profesionale, cât și cele academice.

Dacă credeți că doriți să obțineți un certificat online, există numeroase programe disponibile.Pentru a începe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Educație Executiv - Curs De Pregătire De Certificare EFA

Instituto Europeo de Posgrado
Online Cu jumătate de normă 6 luni September 2018 Spania Madrid Spania Online + 1 mai mult

Cursul de certificare EFA oferă studenților cu conceptele fundamentale și aptitudinile necesare pentru a dezvolta munca etică, financiară și consultanță de management cuprinzător averii. [+]

Executive Education - Certificare EFA pregătitoare golf

Cursul de certificare EFA oferă studenților cu conceptele fundamentale și aptitudinile necesare pentru a dezvolta munca etică, financiară și consultanță de management cuprinzător averii.

Care sunt obiectivele programului?

Cursul de pregătire pentru certificare EFA este că elevii dobândesc cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține certificarea ALE care asigură adecvarea profesioniștilor din domeniul financiar să consilieze persoanele pe o banking personale sau private.

De ce noi?

Flexibilitate totala: Cursul poate fi completat în orice moment și de oriunde, care urmează să fie furnizate în temeiul unei metodologii de 100% on-line. Formare audiovizual: cursuri sunt susținute de videoclipuri explicative ale profesorilor. Webinarii: accesul la seminarii prin intermediul web în timp real. Examen Mock: acces la un număr mare de întrebări de examen la apelurile anterioare și studii de caz reale. Garantie: 90% din studenții noștri au trecut examenul de € FPA in ultimul apel. Diplomă dublă: o mare parte din ordinea de zi poate fi validată de gradul în Consiliere financiar DeMaster Institutul European Universitar. ... [-]

Certificat De Nivel 2 în Photoshop - CPD

John Academy
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra

Doriți să deveniți editor foto profesionist? Sunteți dispus să aflați în detaliu despre Photoshop? Sunteți dispus să vă îmbunătățiți abilitățile de editare sau să aflați cele mai noi? Apoi, sunteți la locul potrivit, înscrieți-vă acum pentru a beneficia de toate informațiile legate de Photoshop. Ce este Photoshop? Photoshop este unul dintre cele mai importante programe software grafice utilizate de mai multe persoane. Acest program este dezvoltat și publicat de Adobe Systems for Windows și OS X. Photoshop este un program pe care nu-l puteți folosi sau îl puteți porni singur, fără a fi îndrumat de oricine. Photoshop vă poate ajuta să editați imaginile și să le faceți să arate așa cum doriți. În acest curs, veți afla despre diferitele instrumente pe care le puteți utiliza pentru editarea unei imagini în Photoshop. Veți fi învățați cum să adăugați poze. În acest curs, veți învăța în detaliu despre plăci, modul în care acestea ar putea fi utilizate și care sunt avantajele acestora. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați imagini, cu alte cuvinte cum să editați, să rotiți, să salvați imagini și multe altele. De asemenea, veți afla despre instrumentele de selecție și cum pot fi utilizate. Veți învăța, de asemenea, despre multe alte caracteristici diferite și diferite efecte care vă vor ajuta să vă faceți griji ca profesioniști. Avem cei mai buni experți angajați și cu experiență care vă vor oferi toate informațiile legate de Photoshop. [+]

Pentru cine e cursul?Web designeriPersoanele care doresc să învețe o nouă abilitate de viață îi pot ajuta să facă baniFotografiAtât începători cât și utilizatori avansați care doresc să obțină o abilitate nouă sau să-și îmbunătățească abilitățile PhotoshopFotografi de nunta care doresc sa-si imbunatateasca calitatea imaginiiDesigneri graficieniCerință de intrare:Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.Evaluare:La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.Certificare:După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.De ce să ne alegeți?Affordable, angajareaTutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;Regatul UnitAccesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.Carieră:... [-]

Mastering Google Adwords

Study 365
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore August 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Putem să eliminăm greșelile din Google Adwords și să facem acest lucru simplu. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe să utilizați programul Google Adwords sau chiar dacă ați avut o practică, avem totul acoperit. Acest curs este foarte versatil. Poate fi folosit de proprietarii de afaceri mici, de managerii de comunicare sau de marketing și de oricine speră la o carieră în marketingul digital. [+]

Vă întrebați cum să ajungeți la potențialii clienți? Poate că aveți nevoie de ajutor pentru ca clienții actuali să se întoarcă pentru mai mult? V-ar plăcea să vă ajute să creșteți vânzările online?

Putem să eliminăm greșelile din Google Adwords și să facem acest lucru simplu. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe să utilizați programul Google Adwords sau chiar dacă ați avut o practică, avem totul acoperit. Acest curs este foarte versatil. Poate fi folosit de proprietarii de afaceri mici, de managerii de comunicare sau de marketing și de oricine speră la o carieră în marketingul digital.

Învățarea cu Studiul 365 are multe avantaje. Materialul cursului este livrat direct la dvs. și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu stilul tău de viață. Acesta este creat de experți din cadrul industriei, ceea ce înseamnă că primiți informații exacte, actualizate și ușor de înțeles.... [-]


Project Management Certificate

Global Edulink
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 20 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra + 1 mai mult

[+]

Fiecare etapă este examinată: investigarea, planificarea, proiectarea, producția, monitorizarea și evaluarea. Veți putea identifica și înțelege cele mai importante instrumente utilizate de un Manager de Proiect, inclusiv diagrame GANTT, diagrame PERT, estimarea timpului de activitate, programare, expediere și Metoda critică a căii.

Veți obține cunoștințe esențiale despre: documentația de management al proiectului, sistem, tehnică, utilizator, pe suport hârtie, electronică și media.

Managementul părților interesate Nevoile de proiect Domeniu de aplicare și cerințe Structuri de defalcare a lucrărilor Metodologii de proiect Evaluarea resurselor și tehnicilor Managementul schimbărilor și performanțelor proiectului Prezentări - Introducere în managementul de proiect STRATEGIA ȘI MANAGEMENTUL EXECUTIV PENTRU PROIECT ... [-]

ACCA Londra MBA Online

London School of Business and Finance (LSBF)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 30 luni June 2018 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

La LSBF aveți posibilitatea să completați calificarea ACCA cu un MBA la costuri minime. Combinarea celor două metode nu numai că se unește cu unul dintre cele mai mari organisme contabile din lume, ci și că deține expertiza de afaceri și de conducere care va deschide ușile către o poziție și un salariu mai înalt. [+]

ACCA Londra MBA Online

La LSBF aveți posibilitatea să completați calificarea ACCA cu un MBA la costuri minime. Combinarea celor două metode nu numai că se unește cu unul dintre cele mai mari organisme contabile din lume, dar și dobândește expertiza în afaceri și conducere, care va deschide ușile către o poziție și un salariu mai înalt. Veți primi scutiri și veți putea finaliza programul dublu în doar 2 module suplimentare și o disertație.

Cerințe de cursIntrare standard: cerințele minime sunt 2 niveluri și 3 GCSE sau echivalent în cinci subiecte separate, inclusiv engleză și matematică.Accesul la ACCA prin calificarea FIA sau AAT: Nu sunt necesare alte calificări academice. Obțineți scutiri de la documentele ACCA F1 - F3.Titularii de licență de la instituțiile acreditate ACCA pot fi scutite de până la 9 examene. Alte grade relevante vă pot califica, de asemenea, pentru scutiri.Durată... [-]

CertCE Psihologie

University of Essex Online
Online Cu jumătate de normă 8 luni February 2019 Regatul Unit Colchester Marea Britanie (UK) Online + 1 mai mult

Descoperiți lumea fascinantă a psihologiei în programul nostru de certificate online. Peste o serie de module create de experți din industrie, veți dezvolta o conștientizare a teoriei, a rezultatelor cercetării și a aplicațiilor psihologiei. [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de 100% on-line și part-time CertCE Psihologie introduce studenții atât la cunoștințe specifice de subiect și abilități transferabile. Acesta poate fi realizat ca o calificare de sine stătătoare sau folosit ca primul pas spre gradul nostru de BSC (Hons) Psihologie completă.

Acest curs introduce înțelegerea științifică a minții, a creierului, a comportamentului și a experienței. Veți fi prezentat, de asemenea, cu perspective diferite, promovând o apreciere a aplicațiilor din viața reală a psihologiei. Se va pune accentul și pe rolul dovezilor empirice în dezvoltarea și critica teoriei psihologice și modul în care aceasta influențează viitorul cercetării în disciplină.... [-]


Certificat De Studii Superioare In Domeniul Sanatatii Pentru Adulti Si Asistenta Sociala

The Open University
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii Înscriere Deschisă Regatul Unit Milton Keynes + 1 mai mult

Dacă lucrați în sănătate și asistență socială, utiliza serviciile tine, sau ar dori să studieze pentru a afla mai multe despre modul în care ne-am sprijini adultii in sistemul nostru de ingrijire, acest certificat este pentru tine. Acesta oferă o imagine de ansamblu cu autoritate de contextul actual de sănătate și asistență socială pentru adulți și persoane în vârstă, prin studii de caz reale de a explora o gamă largă de probleme fascinante și dezbateri ... [+]

Certificat de Învățământului Superior în Sănătate pentru adulți și Asistență Socială

Dacă lucrați în sănătate și asistență socială, utiliza serviciile tine, sau ar dori să studieze pentru a afla mai multe despre modul în care ne-am sprijini adultii in sistemul nostru de ingrijire, acest certificat este pentru tine. Acesta oferă o imagine de ansamblu cu autoritate de contextul actual de sănătate și asistență socială pentru adulți și persoane în vârstă, prin studii de caz reale de a explora o gamă largă de probleme fascinante și dezbateri.

Principalele caracteristici ale cursului Adâncește cunoștințele și înțelegerea de sănătate și asistență socială Dezvoltă abilitățile practice și de angajare Construiește o bază solidă pentru continuarea studiilor Obiective educaționale ... [-]

On-line Certificat De Comerț și Comerț Digitale

Allensbach University
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni Înscriere Deschisă Germania Konstanz + 1 mai mult

Certificatul universitar „Comerț și Digital Commerce“ include șase module ale programului de licență în administrarea afacerilor. printre altele, ei învață elementele de bază ale unei activități comerciale de succes și competențele de bază ale know de management comercial. [+]

Retail Management într-o lume digitală

Certificatul universitar „Comerț și Digital Commerce“ include șase module ale programului de licență în administrarea afacerilor. printre altele, ei învață elementele de bază ale unei activități comerciale de succes și competențele de bază ale know de management comercial. Puteți personaliza procesele sale, să ia în considerare particularitățile achizițiilor și includ elementele strategice de conținut legate de clienți și a pieței relevante în situația de decizie.

Educația la nivel universitar

Pentru certificatul universitar veți obține 30 de credite ECTS, care poate fi creditat integral către programul de licență (în cazul în care admiterea la facultate este prezent). astfel încât să nu pierde timp!... [-]


EDGE ONLINE: Fundații De Afaceri

UCLA Anderson Executive Education
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 90 zilele Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Complexitatea lumii de lucru de astăzi este construită pe principii fundamentale care formează fundamentele afacerii, indiferent de industria dvs. și oriunde vă aflați în lume. Înțelegerea acestor principii-cheie este vitală pentru oricine se aventurează în afaceri, fie în management, fie ca antreprenor. Prin completarea acestui curs, elevii vor obține un set de instrumente de afaceri puternice care să le permită să aducă mai multă valoare organizațiilor lor și să-și accelereze cariera. [+]

EDGE ONLINE: fundații de afaceri

Obiectivul este simplu: de a furniza o cunoaștere clară a conceptelor și strategiilor de bază care conduc astăzi afacerea globală. Ce obții:

Aflați în ritm propriu: veți obține 90 de zile pentru a finaliza cursul onlineÎnvață din cele mai bune: acest curs este predat de elita facultății de clasă mondială a UCLA AndersonDiscutați cu vorbitorii: învățați vocabularul fundamental al domeniilor cheie de afaceri și de managementMergeți la plimbare: aplicați concepte de afaceri pentru a vă îmbunătăți cariera și pentru a oferi o valoare organizațională mai mareCertificat de absolvire de la UCLA Anderson Executive Education... [-]

Qlikview Certificare De Formare

Edureka
Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă India India Online

[+]

[-]

Certificat în Managementul De Proiect Aplicat

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 120 ore Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Irvine Statele Unite ale Americii Online + 3 mai mult

Programul Certificat de Management al Proiectelor Aplicate acoperă Ghidul pentru Ghidul de Management al Proiectului (Ghidul PMBOK®) Versiunea 6, care servește ca bază de cunoștințe fundamentale pentru managementul de proiect. Acest program cu ritm rapid a îndeplinit cerințele educaționale pentru PMP® și poate fi finalizat parțial sau în totalitate online în cel mai scurt timp de 1 lună. [+]

Prezentare generală

Programul Certificat de Management al Proiectelor Aplicate acoperă Ghidul pentru Ghidul de Management al Proiectului (Ghidul PMBOK®) Versiunea 6, care servește ca bază de cunoștințe fundamentale pentru managementul de proiect. Acest program cu ritm rapid îndeplinește cerințele educaționale pentru PMP® și poate fi finalizat parțial sau integral online într-o singură lună.

După finalizare, veți satisface cerințele de educație pentru a vă prezenta pentru Examenul Project Management Professional®. Recunoscute pe plan intern și internațional, certificarea PMP® stabilește standardul de excelență în managementul proiectelor.

Beneficiile programului Aplicați principiile, teoriile și practicile fundamentale de management al proiectelor, inclusiv conceptele de bază descrise în cea mai recentă versiune a Ghidului PMBOK® al Institutului de Management al Proiectului Practicați utilizarea celor mai eficiente instrumente și tehnici de management al proiectelor pentru lansarea, planificarea și executarea unui proiect Identificați caracteristicile echipelor de înaltă performanță și modalitățile de gestionare a așteptărilor părților interesate Elaborarea documentației privind proiectele simulate pentru a obține o înțelegere mai profundă a principiilor și practicilor de management al proiectelor Satisfaceți cerințele educației pentru a vă prezenta la examenul PMP® Câștigați credite de educație continuă pentru certificări profesionale (PMI® REP numărul 1043) Cursuri obligatorii Lansarea proiectului Planificarea proiectului Execuția proiectului Practica proiectului cu proiecte multiple Care ar trebui să participe ... [-]

Beginner English Course – Complete Course with Certificate of Completion

Velawoods English
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 80 - 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra + 1 mai mult

[+]

Folosind principiile de joc și de film, programul de învățare este adus la viață printr-o poveste pe care o experimentați în orașul virtual Velawoods. Acest lucru face de asemenea:

Mai ușor de păstrat învățarea, în special vocabularul și frazele noi Mai ușor de înțeles limba nouă Este mai ușor să vă pregătiți pentru calificările internaționale pe care doriți să le faceți

De asemenea, potrivit unui sondaj recent din rândul elevilor noștri, 9 din 10 au spus că Velawoods English:

Îmbunătățirea limbii engleze A construit încrederea în vorbirea lor Găsirea ușoară a învățării Ar recomanda-o unui prieten Îți plăcea experiența de poveste despre Velawoods ... [-]

Curs De Specializare în Evaluarea Impactului Programelor De Dezvoltare Asupra Securității Alimentare

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Cu normă întreagă 4 luni October 2018 Spania Spania Online

Acest 4 luni on-line comun specializare UOC-FAO oferă o înțelegere cuprinzătoare și de orientare pentru evaluarea impactului programelor de dezvoltare în materie de securitate alimentară. În mod specific, elevii revizuiască evaluarea impactului asupra securității alimentare în contextul programelor de dezvoltare; metode și abordări pentru evaluarea impactului; și, interpretarea și comunicarea rezultatelor de evaluare a impactului. [+]

Ultimele câteva zile pentru înscriere!

Acest 4 luni on-line comun specializare UOC-FAO oferă o înțelegere cuprinzătoare și de orientare pentru evaluarea impactului programelor de dezvoltare în materie de securitate alimentară. În mod specific, elevii revizuiască evaluarea impactului asupra securității alimentare în contextul programelor de dezvoltare; metode și abordări pentru evaluarea impactului; și, interpretarea și comunicarea rezultatelor de evaluare a impactului. Această specializare reunește cele mai recente informații cu privire la evaluarea impactului asupra de numeroasele linii directoare și îl prezintă în cadrul programelor de dezvoltare care se adreseaza insecurității alimentare.... [-]


Abilități De Certificare Gândire Creativă (online)

Tecnológico de Monterrey
Online Cu jumătate de normă 56 ore Înscriere Deschisă Argentina Argentina Online Bolivia Bolivia Online Chile Chile Online Columbia Colombia Online Costa Rica Costa Rica Online Ecuador Ecuador Online El Salvador El Salvador Online Guatemala Guatemala Online Honduras Honduras Online Nicaragua Nicaragua Online Panama Panama Online Paraguay Paraguay Online Peru Peru Online Republica Dominicană Republica Dominicană Online Uruguay Uruguay Online Venezuela Venezuela Online + 30 mai mult

Îndeplinirea cu succes a organizațiilor moderne depinde de o resursă vitală: oamenii și desfășurarea capitalului său intelectual individual și ca echipă. [+]

Îndeplinirea cu succes a organizațiilor moderne depinde de o resursă vitală: oamenii și desfășurarea capitalului său intelectual individual și ca echipă.

Mind hărți, utilizate de mai mult de 90% din Fortune 500, este o meta-instrument al gândirii umane care îndeplinește toate abilitățile creierului, cum ar fi analiza, sinteza, sisteme de gândire, imaginație, creativitate, gândire abilități logice și verbale și numerice. Mindmapping crește în mod semnificativ productivitatea capitalului intelectual al indivizilor și organizațiilor și reprezintă un factor de pârghie pentru dezvoltarea liderilor secolului XXI.

Într-un studiu realizat în 2010 de către Chuck Frey, sa stabilit că cartografii mentale pentru a crește productivitatea avansată, în medie, cu 30%.... [-]


Premiile Profesionale Individuale (cefims) (învățământ La Distanță)

SOAS University of London
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit Londra

Pentru cei care doresc să își actualizeze competențele profesionale, se specializează într-o anumită zonă, sau a se vedea dacă învățarea la distanță este potrivit pentru ei fără angajamentul unui program complet, un premiu profesional individual (IPA) este opțiunea perfectă. Programul IPA vă permite să studieze până la trei module de la oricare dintre programele de învățământ la distanță pe care le oferim, permițându-vă să se concentreze pe una sau două domenii relevante pentru profesia sau interesele dumneavoastră. absolvenții IPA va fi atribuit un Universitatea din certificat din Londra, și va avea opțiunea de a extinde IPA lor într-un program de Diplomă de studii aprofundate sau de masterat, cu condiția ca acestea au atins un punctaj de 50% sau mai mult pe modulele deja luate, care sunt relevante pentru DIP ulterioare PG sau de masterat. [+]

Centrul de Studii Financiare și Management (CeFiMS)

Cerințe minime de intrare: ou ar trebui să aibă o diplomă de licență recunoscută în Marea Britanie sau echivalent internațional într-o disciplină adecvată, în funcție de modulele pe care sunteți interesat să le întreprind. Solicitarea dvs. poate fi luată în considerare dacă aveți educație și experiență anterioară, echivalentă cu o calificare la nivel de studii, care include formarea preliminară adecvată.

Începerea programului: noiembrie / februarie / aprilie / iunie / august

Mod de participare: învățare la distanță

Taxe: £ 1,260

Pentru cei care doresc să își actualizeze competențele profesionale, se specializează într-o anumită zonă, sau a se vedea dacă învățarea la distanță este potrivit pentru ei fără angajamentul unui program complet, un premiu profesional individual (IPA) este opțiunea perfectă.... [-]