ONLINESTUDIES

Găsește 3 Studii de Curs în Mass-Media digitală Certificat Online

Câștigarea unui certificat arată că aveți cunoștințe de specialitate. Un certificat online înseamnă că nu este nevoie să faceți toate cursurile necesare în campus, deși câteodată una sau două credite sau teste trebuie să fie completate personal.

Ce este un certificat online în medii digitale? Puteți alege să vă concentrați într-un domeniu de studiu care se ocupă de mediile digitale, cum ar fi redarea 3D sau diferențele socio-culturale ale mediilor digitale din diferite țări. Această versatilitate înseamnă că aproape orice fel de diplomă de licență vă poate califica pentru acest program. În funcție de accentul dvs., puteți lua cursuri care studiază cultura online, proiectarea și producția de jocuri, economie sau programare Java.

Abilitățile dobândite în mediile digitale depind de programul dvs. Concentrarea pe design-ul narativ înseamnă că ați putea învăța cum să spuneți în mod eficient o poveste care este utilă în publicitate. Învățarea de a combina muzica cu vizuale 3D este utilă în crearea videoclipurilor.De asemenea, puteți învăța cum să programați noi tipuri de medii, o abilitate practică de schimbare a viitorului designului.

Obținerea unui certificat online va avea unele cheltuieli, cum ar fi taxele de curs și de înscriere. Costul total depinde de mulți factori, inclusiv de instituția pe care o alegeți, de cât timp vă luați și de bursele disponibile.

Carierele din mediile digitale sunt la fel de variate ca și programele de curs oferite. Concentrarea în design poate duce la o carieră în dezvoltarea jocurilor, în publicitate și în producția video. Concentrarea pe programare poate duce la poziții software și la crearea de noi tipuri de medii digitale. Dacă alegeți să aflați despre impacturile sociale și politice legate de mediile digitale, acest lucru poate duce la o carieră în politică, la o nouă difuzare sau la un consilier de relații publice pentru o companie digitală.

Un certificat online în mass-media digitală poate fi adesea câștigat în propria dvs. casă sau oriunde aveți acces la internet. Nu trebuie să limitați căutarea școlară în locuri din apropierea dvs.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Mass-Media digitală Filter

Certificat în Managementul conținutului digital

Emerson College
Certificat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Advance cariera ta cu certificatul de absolvire Digital Content Management online. Veți afla ce este necesar pentru a crea, analiza și gestiona cu succes conținutul companiilo ...

Citeste mai mult

Certificat de absolvire în managementul mass-media interactiv (online)

Centennial College
Certificat de Absolvire
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Online

Inima programului de gestionare interactivă a Centennial College este experiența utilizatorului (UX). Prin această ofertă, abilitatea dvs. de a proiecta și crea experiențe dig ...

Citeste mai mult

Certificat MIT în transformare digitală: strategii de platformă pentru succes

Emeritus Institute of Management
Certificat
<
Frecvență redusă
<
2 luni
Engleză
Online

Transformare digitală: Strategii de succes pentru platformă este un curs de 2 luni care introduce participanții la numeroasele moduri în care piețele în rețea transformă econo ...

Citeste mai mult