close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută 2 Certificatele în Design de jocuri Certificat Online

Un certificat este un program conceput pentru a ajuta persoanele să obțină cunoștințe specifice despre un subiect. Acest lucru permite de multe ori persoanelor fizice să aibă o vizibilitate mai mare în domeniul lor de carieră și poate fi luat în cât mai puțin de un an. Ce este un certificat în proiectarea jocurilor? În primul rând, designul jocului se referă la un domeniu specia… Citeste mai mult

Un certificat este un program conceput pentru a ajuta persoanele să obțină cunoștințe specifice despre un subiect. Acest lucru permite de multe ori persoanelor fizice să aibă o vizibilitate mai mare în domeniul lor de carieră și poate fi luat în cât mai puțin de un an.

Ce este un certificat în proiectarea jocurilor? În primul rând, designul jocului se referă la un domeniu specializat în dezvoltarea digitală a unui joc. Acesta este un curs în care indivizii pot dobândi cunoștințe despre modul în care sunt proiectate jocurile, aspectele vizuale ale designului jocului, formula de design și gradul de dificultate al jocului, precum și aspectele care se îndreaptă spre dezvoltarea unei lumi și personaje. Participanții pot învăța cum să folosească limbi de programare pentru a construi jocuri, precum și pentru a proiecta medii 2D și 3D pentru a fi utilizate pe o varietate de platforme de jocuri.

Elevii care obțin un certificat în proiectarea jocului pot fi pe deplin echipați cu toate abilitățile necesare pentru a intra în industria jocurilor de design. Aceasta include cunoașterea codării computerizate, abilitățile creative pentru a crea jocuri de la început și abilitățile de gândire critică la rezolvarea problemelor în etapele de dezvoltare.

Un certificat în joc poate varia în funcție de costuri de la instituție la instituție. De aceea se recomandă studenților să studieze temeinic programele prospective pentru a găsi cel care este perfect pentru scopurile lor.

Designerii de jocuri se străduiesc în permanență să creeze noi jocuri care provoacă jucătorii. Un certificat în proiectarea jocurilor poate permite persoanelor să intre în forța de muncă ca designer de jocuri care lucrează cu companii pentru a dezvolta noi jocuri. Alte opțiuni includ lucrul în calitate de designer grafic, un artist multimedia, un animator, un dezvoltator de software sau un analist de sisteme informatice.

Cu un certificat în designul jocului, o nouă carieră vă poate aștepta. Există instituții din întreaga lume care oferă acest program, precum și programe online, ideale pentru persoanele care necesită mai multă flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
edX
Cambridge, Statele Unite ale Americii

Aceste cursuri vă vor conduce prin cel mai popular curs de licență la Harvard, CS50, o introducere în informatică.

Aceste cursuri vă vor conduce prin cel mai popular curs de licență la Harvard, CS50, o introducere în informatică. -
Certificat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 luni
Engleză
Sept 2021
Online
 
edX
Cambridge, Statele Unite ale Americii

Aflați ce face un designer de joc de succes și cum gândesc ei.

Aflați ce face un designer de joc de succes și cum gândesc ei. -
Certificat
Normă întreagă
Frecvență redusă
25 săptămâni
Engleză
Sept 2021
Online