close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele 2 Programe de Certificat în Arhitectura peisajului Certificat Online

Un certificat este un program academic utilizat pentru a-i ajuta pe studenți să învețe competențe de specialitate pentru un anumit loc de muncă sau ocupație. În funcție de carieră, certificatele pot fi necesare pentru calificarea pentru promovări sau majorări de salariu. Arhitectura peisajului se referă la utilizarea plantelor și spațiu deschis într-un mod creativ și funcțional.… Citeste mai mult

Un certificat este un program academic utilizat pentru a-i ajuta pe studenți să învețe competențe de specialitate pentru un anumit loc de muncă sau ocupație. În funcție de carieră, certificatele pot fi necesare pentru calificarea pentru promovări sau majorări de salariu.

Arhitectura peisajului se referă la utilizarea plantelor și spațiu deschis într-un mod creativ și funcțional. peisagistilor pot proiecta motive de spital, care încurajează calm și relaxare, sau pot lucra pentru a proiecta un sistem de acoperiș verde care ajută companiile pot reduce costurile de încălzire și răcire.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Program de Certificat în Arhitectura peisajului Online

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
The Design Ecademy - Online Design Courses

Accredited Garden Design curs - Love Garden Design? Fii un designer de gradina CERTIFICAT

Accredited Garden Design curs - Love Garden Design? Fii un designer de gradina CERTIFICAT -
Certificat
Normă întreagă
Frecvență redusă
8 luni
Engleză
Online
 
The Design Ecademy - Online Design Courses

Accredited Gradina de amenajare a teritoriului Curs de design - a fi un designer de grădină licențiat în 1 an

Accredited Gradina de amenajare a teritoriului Curs de design - a fi un designer de grădină licențiat în 1 an -
Certificat
Normă întreagă
Frecvență redusă
18 luni
Engleză
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici