Certificat în abilități culinare (online)
Centennial College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Online Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 2.721 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
May 2024
* 2 - semestru taxa de școlarizare pentru studenții canadieni; 14.502,50 USD: taxa de școlarizare de 2 semestre pentru studenții internaționali
Introducere
Detalii despre program
- Codul programului: 1862
- Școală: Școala de ospitalitate, turism și arte culinare
- Credențial: Certificat de colegiu Ontario
- Tip de program: Program post-secundar
- Durata programului: 1 an / 2 semestre
- Data de început: toamna, iarna, vara
- Locație: Online
Prezentare generală a programului
Programul de abilități culinare Centennial College este bine rotunjit și va dura doar un an pentru a fi finalizat. Acest program de certificare a colegiului va pune accentul pe o bază de competențe culinare, în timp ce furnizează produse alimentare locale din Ontario și predă arta gătitului sezonier.
De la membrii facultății de bucătărie lider în industrie, veți învăța să pregătiți meniuri și mâncăruri rafinate, inspirate de tendințele și aromele alimentare globale. Acești instructori dedicați vă vor oferi experiențe de instruire și de învățare care vă vor asigura stăpânirea fundamentelor culinare, ingredientele, prepararea alimentelor și toate celelalte abilități necesare pentru a intra în această industrie interesantă. De asemenea, veți înțelege că o carieră în domeniul culinar este alimentată de pasiune și răsplătită prin dezvoltarea abilităților.
După finalizarea cu succes a programului, veți obține certificări importante ale industriei, cum ar fi Servirea inteligentă, Manipulatorii de alimente sigure și CPR, care vă vor crește gradul de angajare.
Programul de formare și constientizare a schimbării tale
Programul va include o pregătire inovatoare în domeniul industriei și certificarea de conștientizare, It's Your Shift. Certificarea vă va echipa cu cunoștințe cruciale și va furniza resurse curente axate pe prevenirea hărțuirii sexuale și practicile sigure pentru intervenție ca lucrător de prim rang sau manager. Te va ajuta, pe măsură ce intri în industria ospitalității, să devii un lider pentru prevenirea hărțuirii sexuale și să contribuie la evoluția mediilor de muncă sigure și primitoare.
Programul Ocean Wise
Școala de ospitalitate, turism și artă culinară și Local Cafe și restaurant folosesc produse delicioase și prietenoase cu oceanele Ocean Wise. Ocean Wise este un program de conservare și educație care lucrează cu bucătarii, restaurantele și furnizorii de fructe de mare pentru a-i ajuta în aprovizionarea durabilă cu fructe de mare.
Certificarea Feast On®
Centennial College of Hospitality, Tourism and Culinary Arts a devenit prima instituție academică care a primit certificarea Feast On® pentru aprovizionarea cu produse locale și produse de băuturi utilizate în programele academice și în operațiunile de învățare experiențială a școlii. Alianța Turistică Culinară a stabilit Festivul On ca un program de certificare care recunoaște întreprinderile angajate în aprovizionarea cu alimente și băuturi cultivate în Ontario și produse.
Programul evidențiază
- Înveți de la instructorii care au ani de experiență în industrie.
- Absolvenții programului de abilități culinare pot trece direct în programul de diplomă Culinary Management.
Programul contur
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Rezultatele învățării profesionale ale programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului descriu ceea ce absolvenții programului au demonstrat că pot face cu cunoștințele și abilitățile pe care le-au obținut în timpul studiilor. Rezultatele sunt strâns legate de nevoile locului de muncă. Prin evaluare (de exemplu, sarcini și teste), studenții își verifică capacitatea de a realiza în mod fiabil aceste rezultate înainte de absolvire.
- Oferiți pregătire culinară fundamentală și prezentare pentru o varietate de medii cu servicii alimentare utilizând o serie de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați mâncarea de bază și coaceți știința la prepararea alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuie și monitorizează respectarea altora la furnizarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciile de produse alimentare și băuturi care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, canalizarea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și toate aspectele pregătirii alimentelor pentru a promova spații de lucru sănătoase și utilizarea eficientă și eficientă a resurselor.
- Sprijină dezvoltarea opțiunilor meniului care reflectă cunoștințele despre nutriție și ingrediente alimentare, promovează sănătatea și bunăstarea generală, răspunde la o serie de nevoi și preferințe nutritive și adresează modificări pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
- Aplicați principiile fundamentale de afaceri și practicile recunoscute de costuri și control ale industriei operațiunilor de servicii alimentare pentru a promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințele de bază despre durabilitate *, aprovizionarea etică și locală a alimentelor și securitatea alimentelor la prepararea alimentelor și la gestionarea bucătăriei, recunoscând impacturile potențiale asupra producției alimentare, alegerii consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Utilizați tehnologie, inclusiv echipamente de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Faceți efectiv ca membru al unei echipe de pregătire și servicii de preparare a alimentelor și băuturilor și contribui la succesul unei operații de servire a alimentelor prin aplicarea abilităților de autogestionare și interpersonale.
- Dezvoltați strategii de învățare personală și profesională continuă pentru a asigura monedă și reacție la tehnicile, reglementările și practicile culinare emergente în industria serviciilor alimentare.
Opțiuni de carieră, Pathways academice și parteneri
Parteneri educaționali
Dacă doriți să vă continuați educația după finalizarea cu succes a acestei oferte de competențe culinare, puteți aplica credite de transfer la programul de management culinar al Școlii de ospitalitate, turism și arte culinare.
După absolvirea programului Culinary Management, studenții se pot articula direct la programul Bachelor of Hospitality Management de la Universitatea Insulă Vancouver, permițându-vă să completați și o diplomă în încă 2 ani.
Perspectiva carierei
- Brutar
- bucătar
- furnizor
- Manager de bucatarie
Cerințe de admitere
Cerințe academice
- Ontario Diploma de școală secundară (OSSD) sau echivalent, sau statutul de student matur (cu vârsta de 19 ani sau mai mult)
- Engleză Gradul 12 C sau U, sau echivalent (gradul minim necesar) sau să ia la Centennial College evaluare engleză competențe pentru admitere
Notă:
După finalizarea cu succes a acestui program, puteți intra în al treilea semestru al programului Culinary Management.
Cerințe suplimentare
- competența în limba engleză
Admitere
Curriculum
Programul contur
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Rezultatul programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului descriu ceea ce absolvenții programului au demonstrat că pot face cu cunoștințele și abilitățile pe care le-au obținut în timpul studiilor. Rezultatele sunt strâns legate de nevoile locului de muncă. Prin evaluare (de exemplu, sarcini și teste), studenții își verifică capacitatea de a realiza în mod fiabil aceste rezultate înainte de absolvire.
- Oferiți pregătire culinară fundamentală și prezentare pentru o varietate de medii de servire a alimentelor, utilizând o gamă largă de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați alimentele de bază și știți coacerea la prepararea alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuiți și monitorizați aderarea altora la asigurarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciul produselor alimentare și băuturilor care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, salubritatea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și a tuturor aspectelor legate de pregătirea alimentelor pentru a promova spații de lucru sănătoase și utilizarea eficientă și responsabilă a resurselor.
- Susțineți dezvoltarea de opțiuni de meniu care reflectă cunoștințele nutriționale și ale ingredientelor alimentare, promovează sănătatea și bunăstarea generală, răspund la o serie de nevoi și preferințe nutriționale și abordează modificările pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
- Aplicați principiile fundamentale de afaceri și practicile recunoscute de costuri și control din industrie operațiunilor de servicii alimentare pentru a promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințele de bază despre sustenabilitate *, aprovizionare etică și locală cu alimente și securitate alimentară preparării și gestionării bucătăriei, recunoscând impactul potențial asupra producției de alimente, alegerea consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Utilizați tehnologie, inclusiv echipamente de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Efectuați eficient ca membru al unei echipe de pregătire și servire a alimentelor și băuturilor și contribuiți la succesul unei operațiuni de servire a alimentelor prin aplicarea abilităților de auto-gestionare și interpersonale.
- Elaborați strategii pentru învățarea personală și profesională continuă pentru a asigura valabilitatea și reacția la tehnicile culinare emergente, reglementările și practicile din industria serviciilor alimentare.
Oportunități de carieră
Parteneri educaționali
Dacă doriți să vă continuați educația după finalizarea cu succes a acestei oferte de competențe culinare, puteți aplica credite de transfer la programul de management culinar al Școlii de ospitalitate, turism și arte culinare.
După absolvirea programului Culinary Management, studenții se pot articula direct la programul Bachelor of Hospitality Management de la Universitatea Insulă Vancouver, permițându-vă să completați și o diplomă în încă 2 ani.
Perspectiva carierei
- Brutar
- bucătar
- furnizor
- Manager de bucatarie
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.