Certificat postuniversitar în învățământ (învățământ la distanță)

Detaliile Cursului

Înțelegem că practica este prioritatea dvs. principală, de aceea am creat acest curs online, care vă permite să studiați oriunde și ori de câte ori doriți.

Formarea pentru a deveni un profesor este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le veți face vreodată. Având în vedere acest lucru, acest curs online este proiectat să se potrivească cu alte angajamente profesionale și va implica evaluări relevante pentru viața voastră activă. Concepute pentru practicarea profesorilor sau a celor care doresc să învețe în școli primare sau secundare și care au întreprins recent sau desfășoară o perioadă de formare care conduce la QTS sau echivalent, obiectivul nostru este să oferim fundațiile care vă vor îmbogăți practica și vă vor accelera cariera didactică.

Veți beneficia de un sprijin remarcabil, adaptat necesităților dvs. de dezvoltare profesională, inclusiv tutorii de învățare online, tutoriale online folosind o gamă largă de aplicații bazate pe web și numeroase oportunități de a vă conecta prin comunitățile noastre profesionale de învățare.

Veți extinde înțelegerea critică a sectorului educațional și veți împărtăși cele mai bune practici cu colegii dvs. pe parcurs. Veți examina, de asemenea, politicile guvernamentale și sectoriale și veți analiza discursurile și dezbaterile teoretice, pedagogice și politice, pentru a obține o perspectivă critică în cunoștință de cauză cu privire la ceea ce se întâmplă în domeniul educației.

Beneficiile cursului

Veți obține o apreciere critică, informată de cercetare a întregului sector educațional și veți înțelege provocările cu care se confruntă școala în acest sector. Cursul vă permite să vă concentrați asupra contextului specific al practicii dvs., cu sarcini care pot fi adaptate la prioritățile întregului școală, agenda guvernamentală și predarea de specialitate a disciplinei.

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să aibă, în mod normal, cel puțin o diplomă de diplomă superioară de clasa a doua într-un subiect înrudit. Solicitanții cu grad de diplomă de gradul inferior de clasa a doua pot fi luați în considerare dacă au experiență relevantă în muncă. Solicitanții ar trebui să studieze sau să fi încheiat recent un curs QTS.

GCSEs: Toți candidații trebuie să obțină diplome de gradul C în limba și matematica engleză GCSE (sau echivalent) înainte de a-și depune cererea. Competențele de bază, abilitățile funcționale și certificatul de numerotare / alfabetizare a adulților nu sunt acceptate în locul GCSE.

Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională.

IELTS 6.5 fără competențe mai mici de 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Ca practician informat în domeniul cercetării, practica dvs. de predare va fi semnificativ îmbunătățită. Finalizarea acestui curs vă va ajuta, de asemenea, să vă promovați la o poziție de lider în școala dumneavoastră.

  • Profesor de școală primară
  • Profesor de școală secundară
  • Consilier al învățământului primar

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

module

Module de bază

Valori profesionale

Prin explorarea a ceea ce face un profesor de succes, puteți să reflectați asupra modului în care un mediu eficient de învățare poate aduce beneficii elevilor și învățării lor.

Dezvoltarea competenței tematice

Explorați detaliat un subiect relevant pentru a planifica, livra și evalua conținutul din setarea dvs. specifică.

Școala pe bază de studiu independent

O oportunitate de a întreprinde un proiect pentru a dezvolta un domeniu specific de studiu pentru munca viitoare, făcându-vă mai mult succes în școala dumneavoastră.

Taxe

Regatul Unit

Taxa de școlarizare pentru anul școlar pentru studenții care intră în 2018/19 este de 1800 £. Suma pe care o veți plăti poate crește în fiecare an pentru a lua în considerare efectele inflației.

International 2018/19

Taxa de școlarizare pentru anul școlar pentru studenții care intră în 2018/19 este de 1800 £. Suma pe care o veți plăti este fixată la acest nivel pentru fiecare an de curs.

Facilităţi

Echipa de asistență dedicată

Doar pentru că nu învățați în campus nu înseamnă că va trebui să faceți față pe cont propriu - veți avea sprijinul unui tutore personal împreună cu Centrul de Studenți și Centrul de Wellbeing al Universității. Ei sunt la îndemână pentru a vă oferi sfaturi despre orice, de la probleme academice până la stres și anxietate.

Bibliotecă

Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și loc potrivit pentru tine, iar Biblioteca este deschisă 24/7 dacă vrei să vizitezi. Echipa noastră offsite oferă, de asemenea, suport specializat pentru studenții la distanță.

Mediul virtual de învățare

VLE vă oferă acces la materiale de curs, cum ar fi videoclipuri, e-cărți și alte documente. De asemenea, îl utilizați pentru a vă trimite sarcinile și pentru a primi feedback.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Leeds Beckett University »

Acest curs este Online
Duration
1 an
La zi
Price
1,800 GBP
2017/18
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date