Certificat post-master în bibliotecă și informatică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Certificatul post-master în programul de bibliotecă și informatică de la Școala de informare a Universității de Stat din San José se concentrează asupra tehnologiei și tendințelor emergente în domeniul profesiei de informare. Este conceput pentru profesioniștii din domeniul informațiilor care doresc să-și actualizeze cunoștințele profesionale și să-și extindă setul de competențe. Dacă dețineți deja o diplomă de master în orice disciplină, sunteți eligibil să vă înscrieți în programul de certificat post-master.

Convenabil 100% învățare online

Cu acest program convenabil și complet on-line, puteți trăi oriunde în timp ce vă veți câștiga certificatul. Deoarece majoritatea lucrărilor de curs sunt livrate în mod asincron, nu trebuie să rearanjați programul de lucru pentru a participa la sesiunile live. Programul post-master certificat este livrat exclusiv online prin intermediul tehnologiei interactive de învățare on-line. Flexibilitatea încorporată a programului online este un bonus imens pentru mulți studenți care lucrează.

Pathways

Programul de certificat post-master oferă opt Pathways carieră axate pe specializări diverse, cum ar fi curație digitală, tehnologii emergente, programare web și multe altele! Programul studenților de programe își aleg o Pathway carieră și apoi completează 15 unități din acea Pathway carieră, adaptându-și experiența de învățare în profunzime la aspirațiile lor de carieră.

În plus, toți studenții încep programul cu o experiență de învățare ghidată care introduce mediul interactiv de învățare online al școlii noastre. După ce au absolvit 16 unități de cursuri necesare, elevii de certificat își demonstrează stăpânirea rezultatelor învățării programului.

Program flexibil

Noii studenți pot începe programul de certificat post-master în semestrul toamna sau primăvara. Elevii care aleg să ia două cursuri pe sesiune (toamna, primăvara și vara) pot finaliza programul de certificat post-master în doar un an. Deși studenții au până la trei ani pentru a-și câștiga certificatele.

Mediu de învățare colaborativ

Studenții post-master certificat participă într-un mediu de învățare colaborativ cu absolvenți de studenți și facultate în școala noastră de masterat la nivel național de program de bibliotecă și știința informației, care este pe deplin acreditat de Asociația American Library. Toți studenții noștri sunt studenți online, care locuiesc în Statele Unite, Canada și alte țări, reprezentând o diversitate de perspective care îmbogățesc călătoria de învățare a fiecărui elev.

5 Beneficiile modelului nostru complet de livrare la școală

1. Lucrul la curs și instruirea sunt destinate învățării online. Instructorii noștri sunt experți în predarea online și predă doar cursuri online.

2. Tehnologia se află în fruntea a tot ceea ce facem, cu resurse dedicate pentru a sprijini adoptarea de noi tehnologii care avansează mediul nostru de învățare online.

3. Toți studenții noștri sunt studenți online, care pot trăi în oraș sau pe cealaltă parte a globului, oferind o diversitate de perspective care îmbogățesc călătoria lor de învățare.

4. Toate resursele școlii noastre se concentrează pe sprijinirea studenților online, inclusiv consilierea noastră în carieră, consilierea academică și echipa de suport tehnologic.

5. Facultatea noastră poate concentra tot timpul, energia și creativitatea asupra satisfacerii nevoilor elevilor noștri online. Programele noastre sunt oferite doar online.

Cerințe de admitere - Certificat post-master

Solicitanții care îndeplinesc următoarele cerințe vor fi luați în considerare pentru a fi admiși în programul de certificat post-master:
  • O diplomă de master de la orice instituție acreditată la nivel regional în orice disciplină cu un GPA total de 3,0.
  • O înțelegere generală a computerelor și tehnologiei. Vedeți cerințele privind tehnologia de alfabetizare.
  • Acces la un computer cu conexiune la internet și software adecvat. Consultați Cerințe de calcul la domiciliu.
  • Solicitanții internaționali trebuie să aibă un scor TOEFL de 600 (versiune pe hârtie), 250 (versiune pe calculator) sau 100 (bazat pe Internet); sau un scor IELTS de 8.

Notă: Nu este necesar un test GMAT sau GRE, scrisori de recomandare, o declarație de intenție sau un CV. Prin urmare, vă rugăm să nu includeți niciunul dintre acestea în aplicația dvs.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The San José State University School of Information prepares individuals for careers as information professionals. Graduates work in diverse areas of the information profession, such as user experienc ... Citeste mai mult

The San José State University School of Information prepares individuals for careers as information professionals. Graduates work in diverse areas of the information profession, such as user experience design, digital asset management, information architecture, electronic records management, information governance, digital preservation, and librarianship. Citește mai puţin