Read the Official Description

Prezentare generală

În ce mai mult, întreprinderile înțeleg că soluționarea provocărilor privind durabilitatea lanțului de aprovizionare este o necesitate de afaceri și de mediu. O parte a problemei anterior a fost lipsa de educație disponibilă pentru profesioniștii și antreprenorii care doresc să înțeleagă aceste provocări și să înceapă să lucreze la soluții.

Esti preocupat de impactul asupra mediului al afacerii tale? Sunt părțile interesate care încep să vă țină răspunzătoare pentru amprenta dvs. de sustenabilitate? Dacă da, acest curs este conceput pentru a vă aduce pe calea cea bună și pentru a începe să faceți îmbunătățiri imediate în afacerea dvs.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Pentru cei care nu caută adâncime ca Mini MBA în lanțurile de aprovizionare cu alimente durabile, am luat câteva dintre elementele-cheie pentru dezvoltarea acestui certificat în domeniul sustenabilității produselor alimentare. Acest certificat acoperă modelele de afaceri în domeniul durabilității, înțelegerea tendințelor globale de sustenabilitate, înțelegerea elementelor nesustenabile ale lanțului de aprovizionare cu alimente și influența tehnologiei asupra durabilității. Acest lucru va oferi elevilor o înțelegere largă a unora dintre cele mai importante subiecte de sustenabilitate.

Certificatul este conceput pentru oricine care are nevoie de o înțelegere generală a sustenabilității în alimentație, de la absolvenți până la profesioniști și antreprenori care doresc să câștige un sentiment pentru ceea ce se întâmplă în acest domeniu. Pentru cei care au nevoie de o înțelegere mai profundă, recomandăm Mini MBA în lanțurile de aprovizionare durabilă a alimentelor, care vor oferi o viziune mai detaliată și mai aprofundată asupra durabilității.

module

  • Tendințe globale în domeniul agrobusinessului și al sustenabilității alimentare
  • Cum de a construi un lanț de valoare alimentară circulară? (Seminar executiv)
  • Cum să creați oportunități din pierderile de alimente (Seminar)
  • Calea spre rentabilitate în sectorul agrobusinessului
  • Lanțuri de aprovizionare durabile
  • Dincolo de datele mari - agricultura digitală
  • Caz de certificare: Revizuirea elementelor de sustenabilitate ale a trei companii diferite

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificat

Pentru a obține acest certificat, cursantul trebuie să revizuiască trei întreprinderi care operează cu lanțuri sustenabile de aprovizionare cu alimente și să caute să aplice învățarea lor pentru a identifica alte domenii de îmbunătățire. Acest lucru va oferi perspectiva de acțiune solicitată pentru a aplica pentru a învăța propria carieră sau afacere.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 16, 2018
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date