Read the Official Description

Prezentare generală

Având în vedere că consumatorii stabili pe piață iau din ce în ce mai mult decizii bazate pe comoditate și diete restrictive, procesul de prelucrare a alimentelor poate să se răsfețe foarte repede și să rateze potențialul pieței. Educația pe teme de inovare, conformare și alergeni a fost limitată anterior la consultanți costisitori sau la învățământ învechit în instituțiile tradiționale.

Vă lipsesc pe piețele în creștere prin lipsa inovației? Îți faci griji că nu reduci riscul în producția ta? Dacă da, acest curs vă va ajuta să dezvoltați produse noi care să satisfacă oportunitățile de pe piețele emergente, menținând în același timp riscul la un nivel minim.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

În acest certificat, ne uităm la prelucrarea produselor alimentare; una dintre cele mai rapide părți din industrie, deoarece consumatorii cer din ce în ce mai multe produse convenabile și curate.

Există două provocări în cadrul industriei alimentare:

  1. cum să proiecteze produse inovatoare și să le aducă pe piață
  2. modul de abordare a riscului în lanțul de aprovizionare

Noua inovare a produselor este o provocare pentru toate întreprinderile, indiferent de dimensiune. Acest certificat se referă, de asemenea, la creșterea liberei piețe și la modul de gestionare a alergenilor alimentari în cadrul procesării produselor alimentare.

module

  • Cum să inovezi cu produsele alimentare
  • Modul de aplicare a modelării structurale interpretative pentru gestionarea riscurilor
  • Cum se administrează alergeni alimentari - Partea 1
  • Cum se administrează alergeni alimentari - Partea 2
  • Cum te descurci cu Managementul Riscului și Recall?
  • Cum să finalizați gestionarea recuperărilor
  • Cazul de certificare: Dezvoltarea unui portofoliu inovativ de produse alimentare utilizând o intervenție tehnologică perturbatoare

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține acest certificat, cursanții vor trebui să dezvolte un portofoliu de produse alimentare, făcând referire la managementul alergenilor și la minimizarea riscului. Aducerea produselor pe piață este scopul final - inovarea și apoi asigurarea conformității, astfel încât produsul să ajungă la consumatori.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date