Certificat online în procesarea produselor alimentare (Studii de afaceri)

Agribusiness Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat online în procesarea produselor alimentare (Studii de afaceri)

Agribusiness Academy

Prezentare generală

Întreprinderile de procesare a alimentelor trebuie să aibă o înțelegere clară a comerțului cu amănuntul, astfel încât acestea să poată dezvolta și să ia produsele potrivite pe piață. Însă găsirea de cursuri care se concentrează asupra acestui lucru poate fi dificilă, deoarece acestea privesc adesea elementele tehnice ale procesării produselor alimentare, mai degrabă decât studiile de afaceri de a crea o companie profitabilă - de aceea am dezvoltat acest nou certificat.

Sunteți îngrijorat de faptul că afacerea dvs. nu este pe deplin susținută cu ceea ce consumatorii și comerțul cu amănuntul necesită? Aveți nevoie de o înțelegere mai bună a noilor piețe disponibile pentru dvs. și de un plan de utilizare a acestei oportunități? Dacă da, trebuie să completați acest certificat și să profitați de un antrenor expert pentru a vă ajuta să aduceți produse noi pe piață.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Acest certificat este destinat antreprenorilor și celor implicați în procesul de luare a deciziilor, concentrându-se pe dezvoltarea globală a comerțului cu amănuntul al produselor alimentare și pe impactul acesteia asupra întreprinderilor de procesare a produselor alimentare. Acesta este un curs orientat spre afaceri, cu mai multe elemente teoretice decât tehnice.

Prelucrarea produselor alimentare se referă la comerțul cu amănuntul, on-line sau altfel, ca modalitate de a duce produsele la piață, astfel încât cursul să se concentreze în mare măsură asupra evoluțiilor globale din acest domeniu, cu câteva prezentări privind produsele premium, riscul și rechemarea și alergenii.

module

  • Tendințe globale în domeniul agrobusinessului și al sustenabilității alimentare
  • Creați un model de afaceri: producător de gustări și ingrediente
  • Secretele pe piețele de alimente premium
  • Evoluții în retailul global
  • Cum să finalizați gestionarea retragerilor
  • Cum se administrează alergeni alimentari - Partea 1
  • Seminar Caz de certificare: Înființarea unei întreprinderi de procesare a produselor alimentare (Scenarii)

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține acest certificat, studentul trebuie să lucreze în scenarii pentru crearea unei întreprinderi de procesare a produselor alimentare, aplicând învățarea de la curs pentru a evalua riscul și a căuta inovația. Aceasta va acoperi dilemele, cum ar fi inovarea produselor și strategiile de piață, pentru a ajuta noii antreprenori, precum și profesioniștii, să evalueze oportunitățile și să profite la maximum de ele.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
6 - 8 săptămâni
Price
Preţ
299 USD
Information
Deadline
Locations
Dates