Read the Official Description

Prezentare generală

Sourcingul și logistica într-un mod durabil nu sunt ușoare, dar este corect. Dacă nu faceți acest lucru, va rămâne o afacere care se luptă, chiar dacă pare să se descurce bine pe termen scurt. Găsirea unui curs dedicat asistenței profesioniștilor din domeniul aprovizionării și logisticii ar fi fost o sarcină dificilă în trecut.

Sunteți îngrijorat că adăugați prea mult risc în aprovizionarea dvs. doar pentru câștiguri financiare pe termen scurt? Ați dezvoltat strategii greșite sau vă străduiți să găsiți îmbunătățirile necesare? Dacă da, acest curs este perfect pentru și include chiar un expert expert la un coaching pentru a vă ajuta să identificați problemele și să dezvoltați rapid noi strategii.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Sourcing-ul este un subiect important deoarece, de obicei, 50-70% din costul de producție se referă la aprovizionarea cu ingrediente și logistică; o mare parte din care provine din surse nesustenabile, ingrediente nesănătoase și care utilizează logistica nesustenabilă. Există o mulțime de dovezi care sugerează că strategiile bazate pe relații de aprovizionare creează o valoare mai bună pentru întreprinderi pe termen mediu și lung, însă factorii de decizie nu au înțelegerea necesară pentru punerea în aplicare a acestor strategii.

Fără aceste cunoștințe, profesioniștii sunt, de asemenea, adesea (adesea fără cunoștință) adăugând o mare cantitate de risc în lanțul de aprovizionare, economisind bani pe termen scurt. Deci, acest curs se concentrează pe dezvoltarea unei strategii de aprovizionare și logistică pentru toate întreprinderile de dimensiuni pentru a îmbunătăți afacerile pe termen lung.

Acest curs este specializat, deci se adresează celor care lucrează (sau doresc să lucreze) în roluri de aprovizionare și logistică - în mod ideal, cu anumite cunoștințe de bază în acest domeniu.

module

  • Obținerea strategică
  • Aplicații mari de date în logistica lanțului rece
  • Modul de aplicare a modelării structurale interpretative pentru gestionarea riscurilor
  • Cum să facem organizațiile de producători mai competitive
  • Cum de a crea oportunități din pierderile de alimente
  • Modele de afaceri horticole de succes din întreaga lume
  • Caz de certificare: Proiectarea modelului de afaceri pentru o inițiativă de horticultură înaltă

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține acest certificat, cursantul trebuie să elaboreze un caz de afaceri durabil și de gestionare a riscurilor pentru un procesator de alimente. Acest lucru va genera cunoștințe care pot fi aplicate la propriile strategii de aprovizionare și logistică, îmbunătățind sustenabilitatea pe termen lung și profitabilitatea afacerii.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 12, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date