Citește Descrierea Oficială

Calificați-vă abilitățile bilingve și absolvenții pregătiți să profitați de oportunitățile de carieră într-un domeniu în plină expansiune.

Adelphi University a construit un program de certificare a traducerilor de limba engleză și spaniolă de înaltă calitate, riguros din punct de vedere academic, pentru a oferi persoanelor bilingve posibilitatea de a-și dezvolta rapid și convenabil abilitățile care sunt în mare cerere.

Programul este deschis publicului. Nu trebuie să fii un student Adelphi care să se înscrie în cursuri și poate locui oriunde în lume. Certificatul de limbă engleză / spaniolă noncredit pe bază de instructori online pregătește absolvenții să ia examenul de certificare a Asociației Traducătorilor Americani (ATA) și poate fi finalizat în șase până la opt luni.

Instructorii noștri sunt practicieni recunoscuți și experți în studiile de traducere și educatori pasionați care se dedică succesului elevilor. Au elaborat cu atenție certificatul de traducere online pentru a pregăti elevii nu doar pentru ocuparea imediată, ci și pentru satisfacția profesională pe termen lung.

Programul este structurat astfel încât să ofere studenților cunoștințe industriale pe scară largă. Învățați fiecare fațetă a procesului de traducere și câștigați experiență care lucrează cu o gamă completă de texte de la documente legale, rapoarte de afaceri și înregistrări medicale până la lucrări literare, cercetare academică și garanții de marketing. Această expunere largă la disciplină vă pregătește pentru o serie de oportunități de absolvire și, de asemenea, vă ajută să stabiliți care dintre căile de carieră disponibile pentru profesioniștii în domeniul traducerilor este cea mai potrivită pentru dvs.

În plus, curriculumul este actualizat frecvent pentru a reflecta cele mai recente tendințe ale pieței, inclusiv utilizarea instrumentelor de traducere asistată de calculator. Elevii din programul de certificare a traducerilor de limba engleză / spaniolă Adelphi nu numai că beneficiază de cunoștințe de ultimă oră, ci și de instruire personalizată și de un mediu de învățare online atrăgător. Deși toate cursurile sunt 100% on-line, structura și platforma de învățare a programului oferă studenților oportunități bogate de a învăța și de a interacționa cu facultatea și reciproc.

Cine poate beneficia

Certificatul de traducere engleză-spaniolă de traducere online atrage persoanele care au cunoștințe de limba engleză și spaniolă dintr-o gamă largă de medii educaționale și profesionale. Studenții potențiali includ:

 • Schimbătoare de carieră
 • Recente absolvenți de liceu și colegiu care doresc să intre într-o carieră rapidă
 • Cadre didactice pensionate și alți profesioniști care doresc oa doua carieră
 • Medicii și avocații care doresc sau trebuie să comunice mai eficient cu pacienții și clienții
 • Profesioniști de afaceri care doresc sau trebuie să traducă materiale pentru clienți, angajați sau alții
 • Persoanele care doresc să-și completeze veniturile
 • Persoanele care caută oportunități de lucru de la domiciliu
 • Persoanele care doresc să-și servească comunitatea

Carieră și educație Peisaj

Printre factorii care determină creșterea cererii de servicii de traducere se află creșterea globalizării și a imigrației, precum și a legilor federale care reglementează furnizarea de servicii tuturor persoanelor, indiferent de rasă, culoare sau origine națională.

În Statele Unite, persoanele cu competențe limitate în engleză au dreptul la asistență lingvistică într-o varietate de circumstanțe și setări. Spitalele și sistemele judecătorești, de exemplu, trebuie să ofere persoanelor limitate competente în limba engleză, cu comunicări scrise și de altă natură în limba lor.

Deși este posibil ca întreprinderile să nu fie obligate să traducă materiale scrise, comunicarea eficientă cu angajații, vânzătorii, clienții și alții este necesară pentru a funcționa atât pe piața mondială, cât și pe multe piețe locale și naționale și poate avea un impact enorm asupra rentabilității.

Guvernul federal nu cere ca traducătorii să fie atestați sau autorizați, deși necesită multe traduceri, inclusiv certificate de căsătorie, formulare de înregistrare a alegătorilor, contracte private și înregistrări academice. Angajatorii din sectorul public și privat își stabilesc propriile cerințe pentru angajarea de traducători calificați. Biroul american al statisticilor statisticii muncii raportează că "perspectivele de angajare [pentru traducători și interpreți] ar trebui să fie cel mai bine pentru cei care au certificare profesională".

Cererea de pe piață pentru traducerea de la engleză la spaniolă este în creștere și este uneori mai mare decât cererea de traducere spaniolă în engleză, iar Certificatul Adelphi pentru studii de traducere on-line este unul dintre doar câteva programe de certificare care abordează această nevoie.

Absolvenții noștri găsesc oportunități în domenii precum:

 • Spitale, clinici și alte instituții de asistență medicală
 • Curțile și alte reglementări legale
 • Agențiile guvernamentale federale, de stat și locale
 • Industrii private, inclusiv tehnologia informației, producție și marketing
 • Setări educaționale
 • Agenții de servicii de traducere
 • Traducere independentă

Beneficiile programului

 • Curriculum-ul axat pe carieră vă echipează cu competențe de cerere ridicată într-un domeniu în creștere.
 • Sunteți absolvent pregătit să ia examenul de certificare American Association of Translators (ATA) (a se vedea cerințele de eligibilitate pe site-ul ATA).
 • Cursurile de 100 de procente on-line oferite de instructor vă oferă nu doar confort, ci și o experiență educațională riguroasă, angajată și academică.
 • Puteți finaliza programul în șase până la opt luni.
 • Învățați cu experți de traducere realizați, conectați și sprijiniți.

Despre Colegiul de Studii Profesionale și Continuu

Din 1974, Colegiul de Studii Profesionale și Continuă (CPCS) a oferit studenților netradiționali încrederea, cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a avansa din punct de vedere academic și a prospera profesional. CPCS sprijină succesul studenților în cadrul nivelurilor educaționale oferind opțiuni flexibile de învățare, dimensiuni de clasă mică și alte inovații. Programele noastre de gradul, non-gradul și educația continuă au pregătit profesional peste 7.000 de absolvenți CPCS pentru carieră în afaceri, servicii sociale, asistență medicală, drept, educație și umanistă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Adelphi University »

Ultima actualizare June 2, 2018
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
Price
Contact school
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school