Read the Official Description

Prezentare generală

În cadrul sectorului, întreprinderile se străduiesc din ce în ce mai mult să dezvolte lanțuri circulare de valori, dar încearcă să dezvolte soluții fără a înțelege pe deplin cum să facă acest lucru. Anterior, învățarea disponibilă în acest domeniu a fost dificil de accesat și este depășită în instituțiile de învățământ tradiționale. Acest lucru lasă lacune în sustenabilitatea lanțului de valori, care devin inacceptabile pentru consumatori și părțile interesate, afectând în cele din urmă rezultatele întreprinderii.

Îți faci griji că modelul tău de afaceri nu reușește să ofere o amprentă durabilă? Dacă aveți nevoie să dezvoltați un lanț valoric circular pentru a îmbunătăți rezultatele afacerii și durabilitatea lanțului valoric, acest certificat este conceput pentru dvs.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Acest concept de circularitate este o temă importantă din cauza durabilității și a lipsei de resurse. Ce se referă la lanțurile de valori circulare este cum puteți reutiliza materialele și resursele; de la ingrediente la ambalaj, orice fel de risipă este reconsiderată. Puteți urmări acest lucru de la aprovizionarea până la consumatori.

Cele două componente importante ale lanțurilor circulare de valori sunt tehnologia și modul în care întreprinderile se angajează unul cu celălalt. Componenta tehnologică este uneori o provocare, dar tehnologia există; problema este că tehnologia nu este încorporată în modelele de afaceri corecte. Acest curs îi ajută pe oameni să dezvolte modele de afaceri folosind tehnologiile potrivite, astfel încât lanțurile de valori circulare să poată fi realizate în practică.

Înțelegerea dinamicii industriei alimentare, înțelegerea a ceea ce face sustenabilitatea produselor alimentare, cum să construiți modele de afaceri pentru circularitate.

Acest curs este potrivit pentru absolvenți, care intră doar pe piața locurilor de muncă, deoarece vor trebui să se concentreze asupra acestui aspect pe tot parcursul carierei. Este, de asemenea, important pentru întreprinzătorii și proprietarii de afaceri și pentru profesioniștii care trebuie să înțeleagă conceptele și cum să le implementeze. Conținutul practic și practic al acestui curs va permite cursantului să dezvolte și să implementeze rapid un plan de îmbunătățire a circularității afacerii.

module

  • Tendințe globale în domeniul agrobusinessului și al sustenabilității alimentare
  • Cum putem construi un lanț circular de valori alimentare?
  • Care sunt cadrele pentru proiectarea unui model de business alimentar?
  • Creați un model de afaceri: producător de gustări și ingrediente
  • Schimbarea jocului alimentar (seminar executiv)
  • Calea spre rentabilitate în sectorul agrobusinessului
  • Caz de certificare: Proiectarea unui lanț circular de valori în domeniul comerțului cu amănuntul

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține certificatul, cursanții vor trebui să scrie un raport despre lanțul circular de valori în comerțul cu amănuntul. Am ales să ne concentrăm asupra acestui lucru, deoarece, în cazul în care cursanții pot înțelege vânzarea cu amănuntul, atunci celelalte părți ale lanțului valoric ar trebui să se conformeze. Indiferent dacă lucrați într-o fermă, în procesare sau în vânzare cu amănuntul, există trei elemente importante: modul cum este cumpărat, modul în care este consumat, modul în care este eliminat - consumatorul / comerțul cu amănuntul are o influență puțin asupra acestui lucru, deci este cea mai critică legătură pentru a înțelege.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 16, 2018
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date