Certificat online în inovația privind pierderile de alimente

Agribusiness Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat online în inovația privind pierderile de alimente

Agribusiness Academy

Prezentare generală

Deșeurile din producție nu reprezintă doar o oportunitate ratată de a crea valoare, ci și o preocupare din ce în ce mai mare pentru consumatori, deoarece acestea caută produse mai durabile și mai ecologice. Inovația în pierderile și deșeurile alimentare este o mișcare de afaceri critică, dar până acum educația din acest domeniu a fost greu accesibilă.

Sunteți îngrijorat de faptul că lanțul dvs. valoric a implicat prea mult deșeuri? Pierdeți profitul din cauza lipsei inovației? Dacă da, acest curs vă va ajuta să identificați problemele și să creați idei necesare pentru a le rezolva.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Mai mult de 1 trilion de dolari de alimente merge în depozitele de deșeuri sau deșeuri în fiecare an, multe dintre acestea putând fi evitate dacă există canale alternative sau o tehnologie mai bună pentru a crea acea valoare. În acest certificat, ne concentrăm asupra tehnologiilor și a cazurilor de afaceri care pot crea cu adevărat valoare dintr-o pierdere pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să vă îmbunătățiți procesul.

În calitate de consumatori, toți am învățat să respingem produsele alimentare pe baza datei, pentru că aceasta este singura condiție pe care o avem; dar tehnologii mai bune ne-ar putea permite să facem o judecată asupra stării hranei, mai degrabă decât a unor numere arbitrare.

Acest certificat se va concentra pe tehnologiile legate de pierderea alimentelor și cum le puteți implementa în cadrul afacerii sau al produsului.

module

  • Inovațiile tehnologice în recoltare - Partea 1 (Seminar)
  • Inovațiile tehnologice în perioada post-recoltare - Partea 2 (Seminar)
  • Cum să creați oportunități din pierderile de alimente (Seminar)
  • Calea spre rentabilitate în agribusiness (Booster Knowledge)
  • Cazul de alimentare fără hrănire a hranei pentru hrana pentru o fermă din Marea Britanie
  • Cazul de certificare: Revizuirea inițiativelor privind deșeurile alimentare din 5 companii

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține certificatul, elevii vor trebui să scrie un raport care să analizeze 5 inițiative diferite privind deșeurile alimentare și să aplice învățarea lor acestor întreprinderi.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 16, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
6 - 8 săptămâni
Price
Preţ
299 USD
Information
Deadline
Locations
Dates