Read the Official Description

Prezentare generală

Înțelegerea principiilor creării unei afaceri horticole ar putea fi diferența dintre succesul și eșecul din acest sector. Există puține locuri pentru inovare, dar asta nu înseamnă că nu există loc pentru profit. Problema constă în găsirea unui curs care vă poate ajuta și vă poate ghida, deoarece tot ceea ce este disponibil se concentrează asupra produsului și nu asupra afacerii.

Doriți să creați o afacere de horticultură, dar nu știți de unde să începeți? Ai o idee, dar ești îngrijorat că nu va reuși? Acest certificat vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă evalua ideile, a-și realiza potențialul și chiar vine cu un antrenor expert care să vă ajute de-a lungul drumului.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Acesta este un curs antreprenorial, axat pe horticultură și o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor legate de construirea unei afaceri în acest spațiu.

În orice subsecțiune a lanțului de aprovizionare agricolă, aveți două componente; producția și cererea. Acest curs îi ajută pe elevi să înțeleagă ambele părți ale acestei ecuații, cum să facă bani în acest sector și ce tehnologii să adopte înainte de a vă îndrepta spre piață. Oriunde vă aflați în lanțul de aprovizionare, căutați să începeți o afacere în horticultură, este important să înțelegeți fiecare aspect și acest certificat vă va oferi acest lucru.

În lipsa unui spațiu real pentru ideile brevetabile în horticultură, acest curs se concentrează pe definirea unei propuneri de valoare în cadrul lanțului de aprovizionare și pe cea mai profitabilă posibilitate. Producția, distribuția și vizitele de marketing vă vor ajuta să finalizați un plan de afaceri în acest domeniu și puteți lua în considerare și utilizarea unor sesiuni de coaching extins pentru a vă ajuta să vă îndrumați și mai mult în acest proces.

module

  • Piața reală a industriei globale de produse proaspete
  • Proiectarea unui model de afaceri pentru o cooperare a producătorilor
  • Efectuarea de sens a dezvoltărilor de produse proaspete de vânzare cu amănuntul
  • Cum să construiți un lanț circular de alimente
  • Aplicații mari de date în logistica lanțului rece
  • Modele de afaceri horticole de succes din întreaga lume
  • Caz de certificare: Proiectarea modelului de afaceri pentru o inițiativă de horticultură înaltă

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificat

Pentru a obține acest certificat, cursantul trebuie să creeze un model de afaceri pentru o afacere de horticultură de înaltă tehnologie. Acesta va acoperi dilemele naturale ale unei afaceri în acest sector, concentrându-se mai degrabă pe deciziile de afaceri decât pe deciziile tehnologice, astfel încât elevul să poată lua cunoștințe disponibile (sau existente) despre Horticultură și să transforme acest lucru într-o afacere profitabilă.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 12, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date