Read the Official Description

Prezentare generală

Noul comportament al consumatorilor poate lăsa foarte repede comercianții cu amănuntul; de la diete la noi canale de achiziție, întreprinderile trebuie să rămână pe lângă tendințele consumatorilor. O parte a problemei constă în faptul că starea de vârf a tendințelor prin educația tradițională poate deveni la fel de repede depășită.

Te simți fără legătură cu comportamentele și tendințele consumatorilor? Ați putea lăsa afacerea dvs. să funcționeze mai puțin? Dacă da, acest curs este conceput pentru a vă menține la zi, inclusiv coaching-ul expert pe ultimele tendințe.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Acest certificat are un accent deosebit pe consumatori, în calitate de oameni care au putere în cadrul lanțului alimentar în prezent; comportamentul consumatorilor trebuie înțeleasă în ceea ce privește dezvoltarea produselor, marketingul și vânzarea cu amănuntul. Acoperim consumatorul, ce factori sunt importanți pentru el, modul în care comercianții cu amănuntul răspund noilor comportamente, precum și restul lanțului de aprovizionare.

Acest curs are un accent mondial pentru a aduce soluții potențiale din întreaga lume, dar vorbește cu specificul despre modul în care consumatorii afectează comerțul cu amănuntul în carne, produse proaspete și alte produse.

Acest curs a fost conceput pentru absolvenții care doresc să se implice în rolurile de vânzare cu amănuntul ale produselor alimentare, precum și profesioniștii care lucrează în prezent în acest sector, dar toți profesioniștii din lanțul de aprovizionare cu alimente vor dori să obțină cunoștințe expert în comportamentul consumatorului în comerțul cu amănuntul.

module

  • Tendințele globale în domeniul agrobusinessului și al sustenabilității alimentare
  • Mastering realitățile pieței în carnea globală
  • Inovațiile cu privire la comerțul cu amănuntul
  • Secretele pe piețele de alimente premium
  • Evoluția comerțului cu amăn
  • Caz de certificare: Revizuirea propunerii de valoare a unui comerciant online

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține acest certificat, elevul trebuie să analizeze un comerciant online, deoarece acest comportament este cea mai importantă provocare cu care se confruntă astăzi comerțul cu produse alimentare. Este mult mai rapidă testarea produselor și a inovării online, ceea ce face mult mai ușor pentru întreprinderi să testeze produse noi, dacă profită din plin de tehnologia; prin revizuirea acestui aspect, elevii își pot înțelege potențialul și pot căuta oportunități de a aplica acest lucru în afacerea lor.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date