Read the Official Description

Prezentare generală

Agrobusiness-ul are o mare nevoie de inovație din partea tehnologiei. Deși este un stat sărac în care se află, pentru antreprenori și companii întreprinzătoare, aceasta oferă o mare șansă în a ajuta sectorul să ajungă din urmă. Instituțiile academice sunt lăsate în urmă în procesul de predare, în timp ce profesioniștii experți pot fi o lumină strălucitoare pentru oamenii care doresc să intre în spațiu.

Încercați să înțelegeți mai bine oportunitățile disponibile? Puteți crea o afacere sau un produs inovator, profitabil, care beneficiază de asemenea sectorul? Dacă da, acest curs vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a dezvolta o idee și pentru ao duce pe piață.

Acest certificat este adaptat pentru profesioniști și absolvenți din sectorul alimentar și agrobusiness. Prin coaching și sprijin, suntem capabili să acceptăm cursanții cu experiență și educație variate.

Detaliile Cursului

Industria agrobusinessului are nevoie de o cantitate mare de avansare tehnologică, care se află în spatele multor sectoare în prevalența digitală în cadrul activităților zilnice. Agrobusiness-ul este, de asemenea, industria cea mai nesustenabilă, oferind o oportunitate imensă de inovare în jurul datelor, informațiilor și produselor tehnologice.

Dar progresele trebuie să vină în calea cea bună; condusă de oameni de-a lungul lanțului valoric. Acest certificat se concentrează pe a ajuta elevul să înțeleagă ce tehnologii sunt necesare și modelele de afaceri care pot fi dezvoltate în jurul lor, inclusiv revizuirea unor afaceri foarte interesante în AgTech și blockchain pentru a afla ce fac antreprenorii în acest spațiu.

Acest certificat vă va ajuta să înțelegeți modul în care ar trebui să aduceți tehnologia în lanțul valoric al produselor alimentare, într-un mod care poate avea un impact, dar va avea și o șansă bună de a fi adoptat de sector. Este conceput pentru cei care doresc să lucreze în acest sector și cei care doresc să aducă o idee la viață, fie ca antreprenor / start-up sau cineva care lucrează în cadrul unor întreprinderi mari de produse alimentare.

module

  • Tendințe globale în domeniul agrobusinessului și al sustenabilității alimentare
  • Dinamica agriculturii digitale
  • Dincolo de datele mari: agricultura digitală
  • Revizuirea modelului de afaceri al Sickle Innovations
  • Comercializarea mărfurilor agricole folosind blocuri - Binkabi
  • Revizuirea inovațiilor AgTech
  • Caz de certificare: Revizuirea a 3 intervenții diferite în tehnologie AgTech

Coaching

Ca parte a certificatului, cursanții vor avea acces la două sesiuni de coaching de 30 minute cu un expert în domeniu. O sesiune ar trebui planificată la începutul cursului, iar cealaltă sesiune programată după încheierea exercițiului de caz, astfel încât expertul să poată oferi feedback cu privire la activitatea dvs. și să vă dea un sfat despre cum să continuați să aplicați această învățare în cariera dvs.

Experții sunt, de asemenea, disponibili la cerere după ce ați terminat cursul, doriți să continuați să explorați acest subiect și, ca și în cazul tuturor cursurilor noastre, veți avea, de asemenea, acces la forumurile cursanților pentru a discuta idei cu alți cursanți din întreaga lume.

Certificare

Pentru a obține acest certificat, cursantul trebuie să revizuiască trei inovații diferite de AgTech și să-și critice potențialul de piață și modelul de afaceri. Acest nivel de judecată poate fi apoi aplicat ideilor dvs., permițându-vă să dezvoltați mai rapid afacerile / produsele și să evaluați dacă acestea vor fi susținute de sector.

Certificatele sunt acreditate de Agribusiness Academy de Agribusiness Academy și Business School Olanda și vor fi emise în format digital (PDF). Certificatele tipărite vor fi de asemenea disponibile la un cost suplimentar.

Despre BSN

Business School Olanda (BSN) a furnizat MBA-uri de învățare de acțiune pentru aproximativ 28 de ani.

În calitate de școală de afaceri pentru învățarea acțiunilor, BSN nu este singura în recunoașterea valorii acțiunii de învățare. De asemenea, organizațiile progresive, cum ar fi General Electric, Unilever, Rabobank, Aloca Agro, Motorola, Arthur Andersen, General Motors și Lyondell Chemical Co. Au obținut rezultate uimitoare în domeniul soluționării problemelor, identificând avantaje competitive, reducând costurile de operare și devenind organizații de învățare.

Peste 3500 de studenți din întreaga lume s-au alăturat programelor noastre în țări precum Aruba, Namibia, Rwanda, Nigeria, Ghana, Zambia, Egipt, Algeria, Tanzania, Pakistan, Armenia, Statele Unite ale Americii, China și multe altele.

Agribusiness Academy a colaborat cu BSN pentru a oferi o abordare on-line inovatoare pentru învățarea acțiunilor, care a primit laude atât de la studenți, cât și de la facultate.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
6 - 8 săptămâni
Price
299 USD
Deadline
By locations
By date