Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Scopul certificatului de licență în organizarea de proiectare și dezvoltare este de a echipa profesioniști cu experiență la nivel postuniversitar aplicat, relevant și teoretic în proiectarea organizațiilor pentru viitor.

Pe parcursul programului, studenții se pot aștepta să exploreze principiile și practicile de dezvoltare a organizației, să examineze perspectivele teoretice și practice ale organizării designului, culturii și intervențiilor de schimbare și să dobândească și să utilizeze abordări și cadre care să facă legăturile necesare pentru strategia organizațională. Programul se va concentra pe aplicarea învățării în domenii precum:

  • organizarea designului, dezvoltării și strategiei
  • procesele de schimbare a organizației
  • sistemele și transformarea culturii
  • consolidarea capacității, măsurarea și evaluarea

Cine este pentru

Acest program este destinat consultanților, analiștilor, managerilor și practicienilor care doresc să proiecteze și să furnizeze intervenții personalizate pentru a ajuta organizațiile să conducă și să implementeze schimbări organizaționale pozitive. Cei care doresc să devină eficienți, Consultanți pentru dezvoltare organizațională, vor fi echipați cu cunoștințele, instrumentele și abilitățile cheie necesare pentru efectuarea analizelor strategice, luarea deciziilor și evaluarea în organizații complexe.

După absolvirea cu succes, absolvenții pot solicita transferul de credit în programele de masterat selectate ale Royal Roads University Roșii, cu o parte din taxele de absolvire.

Cursuri

ITAI: Introducere în Integritatea Academică

Cursul Introducere în Integritatea Academică ilustrează integritatea academică și plagiatul în scenariile din viața reală. Un simț clar al onestității și responsabilității academice este fundamental pentru o bursă bună, iar integritatea muncii universitare universitare și a diplomelor conferite de universitate depinde de onestitatea și soliditatea relației de învățare dintre profesor și student și de procesul de evaluare. Prin urmare, toți elevii trebuie să înțeleagă semnificația și consecințele fraudelor, plagiatului și alte infracțiuni academice. Cursul Introducere în Integritate Academică servește ca un companion util și interactiv pentru politica de integritate academică și procedurile descrise în Politicile Studenților

Credite la curs: 0.0

ORGD610: Stabilirea Fundației pentru Transformarea Organizațională

Se concentrează pe fundamentele teoretice ale dezvoltării organizaționale și ale practicilor emergente pentru proiectarea viitoarelor structuri organizaționale. Exploră abilitățile și acțiunile necesare pentru a construi inteligența socială, a dezvolta relații, a consulta în sisteme și a promova o cultură a inovării în organizații. Elevii vor aplica pentru a învăța printr-un proiect de proiectare a organizațiilor orientate experiențial.

Credite la curs: 3.0

ORGD625: Designul organizației: Procese pentru schimbarea pozitivă

Exploră procesele complexe de schimbare organizațională eficientă și introduce practici pentru a susține angajamentul sistemic pozitiv. Oferă studenților competențele necesare pentru proiectarea și furnizarea de intervenții personalizate pentru a ajuta organizațiile să conducă și să implementeze schimbări pozitive ale organizațiilor interesate. 3 credite.

Credite la curs: 3.0

ORGD640: Organizarea dezvoltării: Sprijinirea sănătății organizaționale și vitalității

Dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru efectuarea analizelor strategice, luarea deciziilor și evaluarea în organizații complexe, cu accent special pe sănătatea și vitalitatea organizațională. Elevii vor fi introduși în abordări care ajută la înțelegerea intențiilor, rolurilor și focurilor pentru organizarea dezvoltării (OD) și a proceselor de schimbare și pentru a găsi cea mai bună potrivire cu stilul și capacitățile practicantului.

Credite la curs: 3.0

Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare July 16, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
6 luni
La zi
Price
10,803 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 10,803 (studenți internaționali), $ 9,190 (studenți interni).
Deadline
Iunie 4, 2019
După locații
După dată
End Date
Mart 19, 2020
Termen limită de aplicare
Iunie 4, 2019
Location
Termen limită de aplicare
Iunie 4, 2019
End Date
Mart 19, 2020

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour