Certificat de licență în inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Ingineria civilă și structurală este una dintre cele mai vechi forme de inginerie care implică proiectarea, construcția și întreținerea mediului construit. Inginerii civili proiectează pentru progres, pentru a asigura un viitor al unei infrastructuri rezistente și durabile care să răspundă cerințelor populației noastre în creștere. La finalizarea acestui certificat de licență, veți dobândi cunoștințe fundamentale, abilități și înțelegere în unitățile cheie de bază ale disciplinei de inginerie civilă. Veți demonstra, de asemenea, factori științifici, matematici, contextuali și cunoștințe de practică de proiectare - contextualizate la aplicații inginerești, cum ar fi „topografia”.

141974_pexels-photo-3862135.jpeg

Structura cursului

 • BSC101C - Inginerie Matematică 1
 • BSC203C - Proiectare și desen tehnic
 • BCS108S - Inginerie în construcții
 • BCS205S - Inginerie topografică

Cursul rezultatelor învățării

La finalizarea acestui certificat de licență, absolvenții vor dobândi cunoștințe fundamentale, abilități și înțelegere în unitățile cheie de bază ale disciplinei de inginerie civilă. Absolvenții vor demonstra, de asemenea, factori științifici, matematici, contextuali și cunoștințe de practică de proiectare - contextualizate la aplicații inginerești, cum ar fi "topografia".

Absolvenții acestui curs vor fi capabili să identifice și să rezolve probleme de inginerie specializate, complexe din punct de vedere intelectual, individual sau în grup, susținute de analize critice, auto-reflecție, cercetare și sinteză a sistemelor de inginerie și a soluțiilor relevante pentru domeniul tehnologiei inginerești. Absolvenții vor aplica, analiza și sintetiza soluții la conceptele fundamentale necesare pentru disciplina ingineriei civile într-un mod critic.

Absolvenții vor avea abilități de comunicare pentru a investiga, analiza și prezenta idei tehnice, informații și soluții de probleme de inginerie într-o manieră profesională și organizată în domeniul tehnologiei inginerești.

Livrare online și evaluări

EIT folosește o abordare inovatoare, online, pentru a vă asigura că aveți o experiență educativă de susținere, interactivă și practică. Modelul nostru de livrare implică tutoriale online interactive, în direct, laboratoare la distanță, software de simulare și sarcini cu asistență din partea ofițerilor de asistență pentru învățare și a personalului academic dedicat.

Tutoriale sunt realizate folosind propriul nostru sistem software specializat, live, interactiv. Veți primi materiale de curs și evaluări printr-un sistem de gestionare a învățării online, disponibil 24 de ore pe zi. Rezultatele învățării cursului vor fi evaluate cu evaluări formative și sumative. Aceste metode de evaluare formală și informală includ teste, teste invigilate, rapoarte scrise, practici de laborator la distanță, studii de caz și examene finale invigilate.

Rezultatele și Pathways angajare

Studenții care dețin un certificat de bază de licență în diploma de inginerie civilă își pot îmbunătăți capacitatea și cunoștințele în domeniul ingineriei civile, permițându-le să câștige și să dețină un loc de muncă.

Absolvenții vor putea lucra într-o gamă largă de construcții, planificare structurală, proiectare, gestionarea șantierului, gestionarea apei și a deșeurilor, întreținerea și operațiunile de transport, planificare urbană și managementul proiectelor de inginerie civilă în funcții de asistenți tehnici.

Studiile ulterioare Pathway cu EIT ar urma să fie Bachelor of Science (Civil and Structural Engineering) -> Master of Engineering (Civil: Structural).

Cerințe de intrare

Înscrierea este disponibilă pentru solicitanții care dețin:

1. Un certificat de educație australian pentru anul 12 (sau echivalent pentru studenții internaționali) finalizat în ultimii 2 ani, cu următorul nivel de realizare în matematică:

 • WA– Scorul la scară WACE de 50,0 sau mai mult.
 • ACT - o marcă la scară de 125 sau mai mult
 • NSW - bandă de performanță 2 sau mai mare
 • QLD - un nivel de realizare a sunetului (S) sau mai mare
 • SA / NT– o notă C sau mai mare sau un scor de realizare a subiectului de 10 sau mai mult
 • TAS - un premiu de realizare satisfăcătoare sau mai mare
 • VIC - un scor de studiu de 25 sau mai mult

Solicitanții care au absolvit 12 ani (sau echivalent pentru studenții internaționali) cu mai mult de 2 ani în urmă sunt obligați să finalizeze un test de diagnosticare online la matematică și să înscrie minimum 50% pentru intrare; sau

2. O diplomă AQF Inginerie (sau mai mare) cu finalizarea cu succes a tuturor unităților / modulelor de matematică; sau

3. Finalizarea Bacalaureatului Internațional (IB) cu un scor minim de 24, inclusiv completarea limbii engleze și matematice; sau

4. Studii de fundație sau finalizarea cursului de legătură într-un domeniu de inginerie sau știință cu finalizarea matematicii și englezei, de exemplu, cursul de inginerie;

și

5. Competență satisfăcătoare a limbii engleze la un nivel de promovare a limbii engleze într-un certificat australian de studii superioare (sau echivalent pentru studenții internaționali); sau

6. A un nivel de realizare specificat într-un test de limbă engleză recunoscut, cum ar fi IELTS, la un scor de cel puțin 6,0 (fără scor individual pe bandă mai mic de 5,5); sau (sau echivalent), așa cum este subliniat în politica de admitere EIT.

Notă: Toate cererile vor fi evaluate de la caz la caz.

Toate documentele trimise ca parte a cererii dvs. trebuie să fie certificate.

141975_pexels-photo-4560060.jpeg

Cum să aplicați

După ce ați examinat cerințele de înscriere pentru acest curs, puteți începe procesul de aplicare completând acest formular. Veți primi apoi un e-mail cu informații detaliate despre curs și acces la portalul nostru de aplicații.

Vă rugăm să rețineți: Toți solicitanții vor fi obligați să furnizeze un act de identitate cu fotografie certificat / notarizat și transcrieri ale calificărilor certificate / notarizate *

Identificare certificată / notarială și transcrieri de calificare

O cerință de a studia cu EIT este să ne furnizați o copie legalizată / notarială a unui document de identificare formal care include numele dvs. (acesta trebuie să coincidă cu numele utilizat în cererea dvs.) și fotografia. Un document de identificare formal acceptabil include fie o copie a pașaportului curent, permis de conducere, carte de identitate sau un alt permis oficial care include o fotografie a dvs. De asemenea, va trebui să furnizați transcrieri de calificare certificate / notariale. Transcrierile certificate / notariate trebuie să prezinte toate programele și o declarație oficială care să confirme că toate cerințele pentru calificare au fost îndeplinite. Dacă o transcriere nu este încă disponibilă, vă rugăm să atașați o înregistrare scrisă certificată care să includă toate notele. Copiile certificate / notariate ale documentelor relevante trebuie să fie în limba engleză. O listă completă a persoanelor eligibile pentru certificarea documentelor este disponibilă aici. Aceste documente de certificare trebuie să scrie: „Aceasta este o copie reală a documentului original văzut de mine”, urmată de semnătura lor, apoi numele tipărit, adresa, numărul de telefon de contact, ocupația și data.

Acreditare

Certificatul de licență este o nouă calificare recunoscută formal, care a fost adăugată la cadrul calificărilor australiene. Este acreditat de Agenția pentru Calitatea și Standardele Educației Tertiare a Guvernului Australian (TEQSA), care este o autoritate legală independentă care reglementează și asigură sectorul educației superioare din Australia.

Taxe

Taxele pentru acest program acoperă tutoriale săptămânale, toate materialele de curs, plus sprijin continuu de la ofițerii și lectorii noștri de asistență pentru învățare. Ne face plăcere să vă informăm că EIT este un furnizor FEE-HELP pentru acest program. Trebuie să îndepliniți cerințele de cetățenie și rezidență australiană pentru a fi eligibil pentru FEE-HELP.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Citeste mai mult

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Citește mai puţin
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mai mult Mai Puțin