Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Certificatul de absolvire în domeniul inovației la locul de muncă se concentrează asupra aplicării învățării în domeniile creativității personale, a instrumentelor care sprijină procesul creativ, care leagă inovația de strategia organizațională și cultivă o cultură organizațională inovatoare.

Participanții se pot aștepta să investigheze strategiile și instrumentele necesare pentru inovarea și conducerea schimbărilor strategice și culturale ale organizațiilor existente. Pe parcursul programului, studenții vor explora creativitatea, asumarea de riscuri, modelarea și feedback-ul, descoperind în același timp creativitatea proprie a elevilor și capacitatea lor de a încuraja creativitatea în ceilalți.

Programul va examina, de asemenea, abordările colaborative privind procesele creative, luarea deciziilor și rezolvarea conflictelor, stabilind legăturile dintre dezvoltarea inovației și a strategiei organizaționale.

Cine este pentru

Certificatul de absolvire în domeniul inovației la locul de muncă este destinat profesioniștilor cu o capacitate organizațională care au nevoia recunoscută de a conduce creativitatea și inovația și cei care au dorința de a deveni consultant care conduce inițiative de inovare cu organizații și pentru organizații.

Cursuri

ITAI: Introducere în Integritatea Academică

Cursul Introducere în Integritatea Academică ilustrează integritatea academică și plagiatul în scenariile din viața reală. Un simț clar al onestității și responsabilității academice este fundamental pentru o bursă bună, iar integritatea muncii universitare universitare și a diplomelor conferite de universitate depinde de onestitatea și soliditatea relației de învățare dintre profesor și student și de procesul de evaluare. Prin urmare, toți elevii trebuie să înțeleagă semnificația și consecințele fraudelor, plagiatului și alte infracțiuni academice. Cursul Introducere în Integritate Academică servește ca un companion util și interactiv pentru politica de integritate academică și procedurile descrise în Politicile Studenților

Credite la curs: 0.0

WINV560: Cultivarea încrederii creative și a competenței

Se concentrează asupra rolului individului în inovarea la locul de muncă. Exploră abilitățile esențiale de inovare, cum ar fi rezolvarea problemelor, asumarea riscurilor, comunicarea și abilitățile de construire a relațiilor și modul în care indivizii dezvoltă încrederea și competența de a folosi aceste abilități pentru a inova în cadrul organizațiilor.

Credite la curs: 3.0

WINV685: Instrumente și procese de inovare

Se concentrează pe inovație la nivel de echipă și va include o explorare a instrumentelor și proceselor utilizate în setările de grup. Consideră subiecte precum diversitatea interdisciplinară, principiile inovației, gândirea de proiectare, utilizarea de artefacte, schițarea, modelarea și prototiparea, precum și luarea deciziilor în grup și executarea acestora.

Credite la curs: 3.0

WINV690: Inovarea la locul de muncă: strategie și cultură

Consideră necesitatea integrării inovației atât în ​​strategia, cât și în cea a culturii în cadrul unei organizații. Identifică practicile de conducere necesare pentru a încuraja și sprijini inovația. Elevii vor examina modele și instrumente pentru înțelegerea modului în care cultura la locul de muncă poate fi măsurată și gestionată, alături de abordări inovatoare pentru dezvoltarea strategiei.

Credite la curs: 3.0

Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare July 16, 2018
Acest curs este Online
Duration
6 luni
La zi
Price
10,803 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 10,803 (studenți internaționali), $ 9,190 (studenți interni).
Deadline
Iulie 15, 2019
După locații
După dată
End Date
Mai 26, 2019
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019
Location
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019
End Date
Mai 26, 2019

How we're different

Royal Roads University Campus Tour

Why Study at Royal Roads University