Citește Descrierea Oficială

Certificat de fibre și biopolimeri

Texas Tech University's Fibers and Biopolymers on-line Certificatul abordează subiecte legate de cele 400.000 de locuri de muncă americane legate de producția și prelucrarea bumbacului. Elevii pot urma certificatul independent sau în același timp cu un program de masterat asociat. Programul oferă profesioniștilor posibilitatea de a înțelege semnificația și complexitatea producției și prelucrării bumbacului și impactul acesteia asupra produselor din bumbac industriale.

Prezentare generală a programului

 • 12 ore de credit
 • Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.
 • Condiție: Licență
 • Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele de înscriere cu cel puțin două luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Finalizați aplicația ApplyTexas.

 • Când vi se solicită să vă selectați majorele, veți alege programul de licență pentru absolvenți.
 • Când vi se solicită să indicați zona principală de interes / specialitate, introduceți Fibre și Biopolimeri.
 • Când ați întrebat ce măsură veți căuta, alegeți certificarea.
 • În secțiunea Întrebări personalizate a aplicației, asigurați-vă că alegeți FBTS - Fibre și biopolimeri din lista de programe disponibile pentru Certificatul Licențiat.

2. Completați o aplicație suplimentară așa cum a subliniat școala universitară Texas Tech University.

 • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).
 • Elevii care intenționează să urmeze certificatul de absolvent sau de masterat va trebui să prezinte scoruri de licență (GRE) scoruri la Universitatea.
 • Solicitanții trebuie să aibă înregistrări oficiale de la toate colegiile și universitățile la care au participat anterior, trimise la Scoala Universitară din Texas Tech University.
 • Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) la Scoala de absolvenți.

3. Aplicați la Departamentul de Plant și Știința Solului din Texas Tech University.

4. Verificați fila Aplicații din Raiderlink pentru a notifica o modificare a statutului dvs. de admitere.

Cerințe de program

Programele de certificat pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat. Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock, Texas.

Condiție: Licență în chimie, biochimie sau în alte domenii conexe

Cursuri și electives necesare

Elevii trebuie să selecteze un minim de 12 ore din următoarele:

Dacă sunteți acceptat la Școala Universitară și Colegiul de Științe Agricole și Resurse Naturale Departamentul de plante și Știința solului, veți lucra cu un consilier de facultate pentru a dezvolta un plan de grad.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
12 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date