Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Acest program de creditare, de șase luni, va pune bazele companiilor și companiilor intrapreneuri pentru a încorpora preocupările și soluțiile sociale în structura organizațiilor lor. Elevii vor explora noi modalități de creștere a valorii corporative, care să permită schimbări sociale pozitive în organizațiile lor, în comunitățile lor și în întreaga lume.

Scopul certificatului este de a echipa profesioniști în poziții de conducere cu expertiză aplicată și relevantă în domeniul inovării sociale la nivel individual, de echipă și de organizare. Programul se va concentra pe aplicarea învățării în următoarele domenii:

  • fundamente pentru conducerea schimbărilor sociale și de mediu, în timp ce avansează obiectivele de bază ale afacerii
  • gândirea creativă și inovația în încercarea de a rezolva probleme și provocări rele
  • măsurarea, evaluarea și raportarea impactului social
  • scalarea pentru un impact efectiv, local și global
  • învățarea în domeniul gândirii de proiectare, al strategiei organizaționale și al culturii organizaționale
  • abilități practice pentru a face schimbări, inclusiv empatie, lucrul în echipă și conducere

Cine este pentru

Acest program este recomandat pentru:

  • Schimbătoare de lideri și factori care dorește să dezvolte și să evalueze inovarea socială în cadrul organizațiilor lor
  • Cei care doresc să influențeze schimbările pozitive și să coreleze inovarea și practicile antreprenoriale cu comunitatea și îmbunătățirea socială
  • Liderii organizaționali, managerii și factorii de decizie care caută să echilibreze performanța financiară și operațională și să transforme capacitatea societăților de a rezolva provocări importante

După absolvirea cu succes, absolvenții pot solicita transferul de credit în programele de masterat selectate ale Royal Roads University Roșii, cu o parte din taxele de absolvire.

Cursuri

CSIN550: Înființarea inovației sociale a întreprinderilor

Introduce studenții la teoriile, procesele, practicile și strategiile fundamentale ale inovației sociale, precum și la intraprenoriatul corporativ. Prin introspecție profundă, elevii vor dobândi cunoștințe despre strategiile de schimbare care includ implementarea unei puteri moi și dure pentru a promova oportunități inovatoare, explorând în același timp modul de influențare fără autoritate formală. Elevii vor fi expuși strategiilor și activităților creative ale antreprenorilor sociali și instituționali (intrapreneurari), activiștilor, organizațiilor și mișcărilor sociale. Elevii vor examina persoanele și grupurile care au catalizat schimbările sociale pozitive importante prin diferite platforme organizaționale - pe piață, în guvern, în sectorul nonprofit și din ce în ce mai mult în spațiul dintre aceste trei sectoare. Pe parcursul cursului, studenții vor examina inovația socială prin studii de caz, analize de bune practici și citiri relevante.

Credite la curs: 3.0

CSIN562: Gândirea de proiectare pentru inovația socială

Design Thinking for Social Innovation este o metodologie care încurajează gândirea creativă și inovația în încercarea de a rezolva provocările. Este o abordare colaborativă, centrată pe om pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme ale lumii. Gândirea de proiectare încorporează cunoștințe constitutive sau de consum în prototipuri rapide, toate având ca scop depășirea ipotezelor care blochează soluțiile eficiente.

Credite la curs: 3.0

CSIN575: măsurarea și diminuarea impactului social

Se concentrează pe măsurarea și raportarea impactului social și identificarea rezultatelor în raport cu obiectivele diferitelor părți interesate. De asemenea, analizează problema modului în care inovațiile sociale pot să-și mărească efectiv impactul pentru a ajunge la indivizi și comunități care ar putea beneficia de inovațiile lor.

Credite la curs: 3.0

ITAI: Introducere în Integritatea Academică

Cursul Introducere în Integritatea Academică ilustrează integritatea academică și plagiatul în scenariile din viața reală. Un simț clar al onestității și responsabilității academice este fundamental pentru o bursă bună, iar integritatea muncii universitare universitare și a diplomelor conferite de universitate depinde de onestitatea și soliditatea relației de învățare dintre profesor și student și de procesul de evaluare. Prin urmare, toți elevii trebuie să înțeleagă semnificația și consecințele fraudelor, plagiatului și alte infracțiuni academice. Cursul Introducere în Integritate Academică servește ca un companion util și interactiv pentru politica de integritate academică și procedurile descrise în Politicile Studenților

Credite la curs: 0.0

Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
6 luni
La zi
Price
10,803 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 10,803 (studenți internaționali), $ 9,190 (studenți interni).
Deadline
Contactează şcoala
6 Months | Blended delivery
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
6 Months | Blended delivery
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
6 Months | Blended delivery
End Date

Why Study at Royal Roads University ISC

Royal Roads University Campus Tour

How we're different