Filter
Certificat de Studii Postuniversitare
Ritm: Tot

Vezi toate 32 Programe de Certificat Postuniversitar Online

Oferind un stopgap între o diplomă de licență și o diplomă de studii postuniversitare, cum ar fi un master sunt programele de certificat postuniversitar. Programele sunt oferite într-o gamă largă de discipline din mai multe domenii de studiu.

S-ar putea să vă întrebați: "Ce este un certificat postuniversitar on-line?" Aceste programe oferă în general mai puține cursuri mai concentrate pe un anumit subiect decât o diplomă mai mare decât cea a unui maestru. Certificatele sunt adesea utile pentru cei din forța de muncă care caută să învețe mai multe despre o anumită zonă pentru a se deplasa pe scară în timpul slujbei lor sau pentru a avea un avantaj atunci când încearcă să își pivoteze poziția către o nouă industrie. Un certificat poate ajuta candidatul să câștige un avantaj în cadrul competiției.

Mulți oameni pot beneficia de un program de certificate.Cei care lucrează deja și speră să-și continue afacerea sau cei care încearcă să-și pătrundă piciorul în ușa unei industrii pot găsi atât educația oferită, cât și oportunitățile.

Costul programelor educaționale variază de la o țară la alta. Taxele totale depind adesea de faptul dacă un program este online și de universitatea care oferă cursul de studiu.

Cu o gamă largă de programe de certificate disponibile, absolvenții pot avea multe cariere de a alege de la. De exemplu, un certificat poate fi valabil pentru studenții din domeniul educației și poate doriți să aflați mai multe despre predarea cursurilor online sau, în general, despre percepția teoriei pedagogice. Elevii care se află în prezent în lumea tehnologiei ar putea să urmeze un curs de certificare în managementul tehnologiei sau al computerelor pentru a-și continua studiile și pentru a-și continua activitatea în faza următoare.

Programele sunt oferite în multe țări din întreaga lume, iar orarele variază.Multe programe de certificare sunt part-time, iar cursurile online oferă cea mai mare flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Cornerstone Institute

Scopul acestui program complet on-line este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificatul postuniversitar în educație (PGCE), F ... [+]

Certificat postuniversitar în învățământul fazei de învățământ (minim 136 de credite)

Scopul acestui program complet on-line este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificatul postuniversitar în educație (PGCE), Fundația Phase (FP), este destinat studenților care doresc să se califice ca educatori profesioniști în faza Fundației, după ce au absolvit un grad corespunzător de trei ani sau o diplomă națională recunoscută.

Cerințe de admitere

O diplomă de licență sau o diplomă de diplomă 360 aprobată la NQF 6. Diploma de licență anterioară (sau o diplomă aprobată) trebuie să includă o selecție de discipline / discipline care să ofere un cadru didactic cu cunoștințe disciplinare adecvate pentru a preda în mod eficient elevilor de alfabetizare, și fundații pentru învățarea în clasele viitoare. Titularii de calificări concentrate care nu au specializări în disciplinele FP se pot înregistra simultan pentru disciplinele de predare BA. Acest lucru va extinde PGCE peste un an de studiu. Subiectele BA oferite la Cornerstone pentru a studia subiectele de viață sunt psihologia, consilierea, filosofia, sociologia, conducerea, teologia și studiile biblice, precum și studiul matematicii, metodelor de cercetare și statisticilor.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Iulie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Bucurați-vă de flexibilitatea învățării online pentru a vă lărgi cunoștințele despre instituțiile europene, legislația europeană și procesul decizional european în genera ... [+]

Program de 1 sau 2 ani: 5 module UE online

Programul pe scurt:

5 module online EU back-to-back (începând din septembrie), urmate (sau precedate) de o școală de vară de două săptămâni la Bruxelles și Viena (iulie)

Alegeți data de începere (iulie sau septembrie), precum și opțiunea de sincronizare (cu normă întreagă = 1 an, cu jumătate de normă = 2 ani)

Perfect pentru profesioniști cu normă întreagă sau pentru studenți cu program pe timp de ziOrganizat de un Centru de Excelență Jean Monnet în pragul principalelor instituții ale UE Are un site dedicat:

Descriere mai elaborată:

Începând cu 2014, IES oferă un certificat postuniversitar de formare a politicilor europene , dezvoltat și conceput de către experții UE și de e-learning. Acest certificat este echivalent cu 25 de ECTS și combină atât Școala de vară IES, cât și modulele UE, îmbogățind astfel abordarea Blended Learning. Acest pachet implică două săptămâni de predare intensă față în față, împreună cu flexibilitatea modulelor online.... [-]

Belgia Brussels
Iulie 2019
La zi
Part time
12 - 24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
San Jose State University - School of Information

Certificatul post-master în programul de bibliotecă și informatică de la Școala de informare a Universității de Stat din San José se concentrează asupra tehnologiei și te ... [+]

Prezentare generală

Certificatul post-master în programul de bibliotecă și informatică de la Școala de informare a Universității de Stat din San José se concentrează asupra tehnologiei și tendințelor emergente în domeniul profesiei de informare. Este conceput pentru profesioniștii din domeniul informațiilor care doresc să-și actualizeze cunoștințele profesionale și să-și extindă setul de competențe. Dacă dețineți deja o diplomă de master în orice disciplină, sunteți eligibil să vă înscrieți în programul de certificat post-master.

Convenabil 100% învățare online

Cu acest program convenabil și complet on-line, puteți trăi oriunde în timp ce vă veți câștiga certificatul. Deoarece majoritatea lucrărilor de curs sunt livrate în mod asincron, nu trebuie să rearanjați programul de lucru pentru a participa la sesiunile live. Programul post-master certificat este livrat exclusiv online prin intermediul tehnologiei interactive de învățare on-line. Flexibilitatea încorporată a programului online este un bonus imens pentru mulți studenți care lucrează.... [-]

Statele Unite ale Americii San Jose
August 2019
Engleză
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Essex Online

Înscrieți-vă pe certificatul nostru postuniversitar on-line în Afaceri și Management pentru a vă dezvolta înțelegerea practicii manageriale, pentru a vă crește gradul de ... [+]

Prezentare generală

Certificatul nostru postuniversitar în afaceri și management oferă o calificare avansată utilă absolvenților care doresc să devină lideri și manageri eficienți.

După ce ați terminat PG Cert în Afaceri și Management, aveți mai multe opțiuni pentru a vă continua dezvoltarea personală și profesională.

Puteți continua călătoria dvs. prin progresul pe programul nostru MSc de afaceri și de management, sau puteți alege să se specializeze cu noastre de afaceri MSc cu finanțe, MSc de afaceri cu resurse umane sau MSc Business cu curs de marketing.

Învățare și evaluareIntroducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.... [-]

Regatul Unit Colchester UK Online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
8 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

... [+]

Taxele pentru viza sunt plătite de student.

MOD DE STUDIU [-]
Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Leeds Beckett University

Formarea pentru a deveni un profesor este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le veți face vreodată. Având în vedere acest lucru, acest curs online este pro ... [+]

Certificat postuniversitar în învățământ (învățământ la distanță)

Detaliile Cursului

Înțelegem că practica este prioritatea dvs. principală, de aceea am creat acest curs online, care vă permite să studiați oriunde și ori de câte ori doriți.

Formarea pentru a deveni un profesor este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le veți face vreodată. Având în vedere acest lucru, acest curs online este proiectat să se potrivească cu alte angajamente profesionale și va implica evaluări relevante pentru viața voastră activă. Concepute pentru practicarea profesorilor sau a celor care doresc să învețe în școli primare sau secundare și care au întreprins recent sau desfășoară o perioadă de formare care conduce la QTS sau echivalent, obiectivul nostru este să oferim fundațiile care vă vor îmbogăți practica și vă vor accelera cariera didactică.... [-]

Regatul Unit Leeds UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

... [+]

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen, ne propunem pentru a oferi un mediu de învățare de înaltă calitate, care inglobeaza curiozitate intelectuală, inovare și cele mai bune practici în procesul de învățare, de predare și de sprijin studenților pentru a permite studenților să atingă potențialul universitar complet.

Acest curs este livrat ca un program de învățământ la distanță. Predarea este oferită online folosind un mediu de învățare virtualizat.

Acest program este livrat de învățarea la distanță în timpul semestrului al doilea, între februarie și iunie.

CERINȚE DE INTRARE

Este necesară o diplomă de diplomă minimă sau o diplomă echivalentă acceptabilă pentru Universitatea într-un domeniu biologic relevant. Titlurile de calificare echivalente profesionale (MBBS, BDS sau BVSC) sau experiență vor fi luate în considerare pe o bază individuală. ... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
Part time
5 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Joseph's University Online

Certificatul online post-master în analiza comportamentului este conceput pentru studenții cu studii superioare în domeniul educației, analizei comportamentului sau psiho ... [+]

Certificatul online post-master în analiza comportamentului de la Universitatea Saint Joseph este o modalitate eficientă de a promova flexibilitatea și de a vă dezvolta cariera în timp ce urmăriți obiectivele profesionale.

Proiectat pentru studenții cu master în educație, analiză comportamentală sau psihologie, acest grad on-line vă va pregăti să stați la examenul Certified Behavior Analyst. Veți învăța de la cei care conduc industria: mai mulți membri ai facultății de la Universitatea Saint Joseph sunt fie membri actuali, fie anteriori ai consiliului BACB.

După finalizarea certificatului post-master în analiza comportamentului, veți putea aplica cunoștințele dvs. în mai multe domenii, inclusiv:... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
Part time
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Cunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru îmbunătățirea drepturilor omului în întreaga lume ... [+]

Prezentare generală

Cunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru îmbunătățirea drepturilor omului în întreaga lume. Acest program de învățare la distanță a fost conceput pentru a vă permite să studiați cu jumătate de normă pentru a vă încadra în angajamente.

Veți primi o bază temeinică în ceea ce privește legislația și sistemele de drepturile omului, precum și oportunitatea de a urmări mai multe interese de specialitate, cum ar fi drepturile copilului și dreptul penal internațional.

Acest curs este conceput pentru a vă asigura că obțineți o înțelegere teoretică solidă a legii drepturilor omului, precum și cele mai recente cunoștințe despre modul în care funcționează în practică standardele și sistemele internaționale privind drepturile omului.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Septembrie 2019
Engleză
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Teesside University

Acest curs oferă profesioniști de educație actuală și aspirantă, care lucrează într-o serie de contexte, un traseu flexibil spre obținerea unui certificat postuniversitar ... [+]

Detaliile Cursului

Oferite prin intermediul platformei noastre online de învățare, veți învăța într-un mediu online bogat și plin de satisfacții, angajând discuții profesionale și comunități de practică cu practicienii într-o varietate de contexte internaționale.

Tu vei:

să dezvolte capacitatea de a motiva și de a inspira cursanții să reușească și să progreseze prin implementarea unei game de strategii de predare inovatoare, creative și adaptivedescoperiți strategii de învățare, de predare și evaluare cuprinzătoare și variate pentru a obține profunzimea și lărgimea cunoștințelor și încrederea în livraresă promoveze reflecția critică și abilitatea de a lega teoria de practică pentru a deveni educatori încrezători, critici, creativi, adaptați, articulați și inspirațidezvoltați înțelegerea contextelor și abordărilor educaționale internaționalesă învețe despre practica informată în domeniul cercetării și să demonstreze capacitatea de a se implica activ în cercetarea educațională în contextul practicilor pentru a sprijini îmbunătățirea procesului de învățare, predare și evaluare.Structura cursului... [-]
Regatul Unit Middlesbrough
August 2019
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
361 Degree Minds

O combinație perfectă de tehnologii, date științifice și cazuri de afaceri și informații, acest program se remarcă printre cele mai bune din lume. ... [+]

O combinație perfectă de tehnologii, date științifice și cazuri de afaceri și informații, acest program se remarcă printre cele mai bune din lume.Evidențierea cursului

Real-time Internship

Un stagiu vă permite să aplicați cunoștințele de la clasă în situațiile de viață reală. Vă ajutăm să găsiți oportunități de experiență relevantă în cadrul organizațiilor implicate în Big Data Analytics.

Suport pentru plasare

Divizia noastră de plasare îi ajută pe studenții noștri să întâlnească companii care practică Big Data Analytics. Divizia noastră de plasare a plasat studenții în unele dintre companiile de vârf precum Siemens, Megatrends american, Dell și HCL.... [-]

India India Online
Iulie 2019
Engleză
La zi
Part time
10 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
CSR Centre of Excellence

Mesaj avansat Certificat De Absolvent Curs în primul ttime CSR în Asia de Sud. ... [+]

CSR - Centrul de Excelenta, Mysore

(Sub Maharaja Education Trust ® in parteneriat cu ICSM)

o oportunitate care ar putea atinge inima ta și îndeplinește visul tau ... în primul rând în Asia "CSR - Centrul de Excelență, Mysore oferă ...

Mesaj avansat Certificat De Absolvent Curs de CSR

Indian Corporate trebuie să cheltuiască Rs anuale. 27000 crores pentru RSC ca pe noua lege Company 2012. Dintre acestea, 3000 sunt mari și 11000 sunt industriile scară medie. Corporate India are nevoie de lakhs de CSR Certified Professionals.

CSR-CoE are parteneriat de colaborare cu ...

Institutul Indian de Corporate Affairs

Ministerul de Corporate Affairs ... [-]

India Mysuru
Iulie 2019
Engleză
Part time
3 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IMF Business School Portugal

Absolvent curs în Atlantic Business School of Business Management este structurat astfel încât studenții să dezvolte abilități multidisciplinare și de a obține calificări ... [+]

Business School Atlantic este o instituție de învățământ superior dedicat pentru a oferi formare, atât la universitare și de master ca nivel de MBA și cursuri postuniversitare în domeniul științelor de afaceri, cu accent special pe finanțe, fiscalitate, marketing, resurse oameni, management Internațional, Information Systems, calitate, mediu, sănătate și siguranță.

Business School Atlantic caută să formeze personalul de conducere prevăzut cu o pregătire structurată, de calitate și relevante, cuprinzând o formare științifică solidă combinată cu o componentă practică reală. După finalizarea cursurilor lor, studenții vor fi pregătiți pentru a desfășura o activitate comercială sau de a crea și de a dezvolta afaceri, veți ști să analizeze probleme concrete în viața de afaceri, cu expertiză specifică în domeniile de specializare alese.... [-]

Portugalia Portugal Online
Înscriere Deschisă
Portuguese (Brazil)
Part time
1500 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UAO - Universidad Autónoma de Occidente

Universidad Autonoma de Occidente oferă Programul de Specializare în Management de Mediu în mod virtual, în scopul de a contribui la formarea resurselor umane cu înaltă c ... [+]

Universidad Autonoma de Occidente oferă Programul de Specializare în Management de Mediu în mod virtual, în scopul de a contribui la formarea resurselor umane cu înaltă calificare pentru a sprijini din punct de vedere tehnic dezvoltarea diferitelor componente ale Sistemului Național de Mediu (Ministerul mediului, Corporațiile regionale, a unităților municipale de planificare și management de mediu, întreprinderile publice, organizațiile non-guvernamentale și sectoarele de producție și servicii).

obiectivul general

Formarea de specialiști care pot lucra interdisciplinare în diagnosticul, prognosticul, analiza și managementul social - probleme de dezvoltare economică a țării generează probleme de resurse naturale și de mediu.... [-]

Columbia Cali
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UOC Universitat Oberta de Catalunya

De specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și acțiunea este o extensie curs la distanță de învățare al FAO din alimente Informații de securitate pentru luarea d ... [+]

Ultimele câteva zile pentru înscriere!

O Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este o extensie de curs Învățământ la Distanță al FAO în Mancare de Informații și Securitate pentru luarea deciziilor. În acest Specializarea studenții sunt introduse la conceptele și instrumentele utilizate în analiza securității alimentare.

Ca un punct de plecare, elevii vor lua în considerare securitatea alimentară și relația sa cu vulnerabilitate, foamea, malnutriția și sărăcia. Orientări cu privire la modul de a interpreta și de a folosi cadre conceptuale pentru analiza securității alimentare sunt apoi analizate. Alte subiecte includ: orientări în evaluarea diferitelor tipuri de sisteme de informare legate de analiza securității alimentare; proiectarea, scrierea și creșterea impactului rapoartelor de securitate alimentare în diferite contexte; și frecvent utilizate metode pentru a evalua disponibilitatea produselor alimentare la nivel regional, național și local.... [-]

Spania Spain Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză