Certificat Postuniversitar Online

Vezi toate 31 Programe de Certificat Postuniversitar Online

Masterat

Oferind un stopgap între o diplomă de licență și o diplomă de studii postuniversitare, cum ar fi un master sunt programele de certificat postuniversitar. Programele sunt oferite într-o gamă largă de discipline din mai multe domenii de studiu.

S-ar putea să vă întrebați: "Ce este un certificat postuniversitar on-line?" Aceste programe oferă în general mai puține cursuri mai concentrate pe un anumit subiect decât o diplomă mai mare decât cea a unui maestru. Certificatele sunt adesea utile pentru cei din forța de muncă care caută să învețe mai multe despre o anumită zonă pentru a se deplasa pe scară în timpul slujbei lor sau pentru a avea un avantaj atunci când încearcă să își pivoteze poziția către o nouă industrie. Un certificat poate ajuta candidatul să câștige un avantaj în cadrul competiției.

Mulți oameni pot beneficia de un program de certificate.Cei care lucrează deja și speră să-și continue afacerea sau cei care încearcă să-și pătrundă piciorul în ușa unei industrii pot găsi atât educația oferită, cât și oportunitățile.

Costul programelor educaționale variază de la o țară la alta. Taxele totale depind adesea de faptul dacă un program este online și de universitatea care oferă cursul de studiu.

Cu o gamă largă de programe de certificate disponibile, absolvenții pot avea multe cariere de a alege de la. De exemplu, un certificat poate fi valabil pentru studenții din domeniul educației și poate doriți să aflați mai multe despre predarea cursurilor online sau, în general, despre percepția teoriei pedagogice. Elevii care se află în prezent în lumea tehnologiei ar putea să urmeze un curs de certificare în managementul tehnologiei sau al computerelor pentru a-și continua studiile și pentru a-și continua activitatea în faza următoare.

Programele sunt oferite în multe țări din întreaga lume, iar orarele variază.Multe programe de certificare sunt part-time, iar cursurile online oferă cea mai mare flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Certificat de studii postuniversitare în învățământ: Intermediar Phase Teaching

Cornerstone Institute
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii July 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Scopul acestui program este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificarea postuniversitară în învățământ (PGCE) este destinată studenților care doresc să se califice ca educatori profesioniști în faza intermediară, după ce au absolvit o diplomă corespunzătoare de trei ani sau o diplomă națională recunoscută. [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; ID SAQA: 99724. (135 CREDITE)

Scopul acestui program este de a răspunde nevoii crescute de educatori profesioniști din Africa de Sud. Certificarea postuniversitară în învățământ (PGCE) este destinată studenților care doresc să se califice ca educatori profesioniști în faza intermediară, după ce au absolvit o diplomă corespunzătoare de trei ani sau o diplomă națională recunoscută.

Cerințe de admitereUn candidat trebuie să fi respectat toate cerințele unei diplome de licență (sau o diplomă aprobată de minimum 360 de credite la nivelul NQF 6) de la o instituție de învățământ superior public sau privat acreditată de un organism de acreditare recunoscut local sau străin înainte de începerea programului academic an.Diploma de licență anterioară (sau diploma aprobată) trebuie să ofere o bază largă de cunoștințe adecvată pentru predarea în faza intermediară (IP), respectiv engleză, afrikaans și două discipline de predare IP, la nivelul 5 al NQF (studii universitare de nivel 1) sau nivelul NQF 6 (nivelul de gradul doi). Subiectele de predare IP sunt matematică, știință și tehnologie, științe sociale și abilități de viață;Deținătorii de diplome multidisciplinare (sau diplome aprobate), fără a se concentra în principal într-un singur domeniu legat de predare, ar putea fi permise în program, cu condiția ca disciplinele care stau la baza cerințelor de învățare pentru perioada de anchetă și disciplinele care urmează să fie predate sunt luate la NQF 5 sau NQF 6;Deținătorii de diplome concentrate (sau diplome aprobate) care nu dispun de o bază de cunoștințe suficient de... [-]

Certificat postuniversitar în procesul de elaborare a politicilor UE

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni July 2019 Belgia Brussels + 1 mai mult

Bucurați-vă de flexibilitatea învățării online pentru a vă lărgi cunoștințele despre instituțiile europene, legislația europeană și procesul decizional european în general! Acest certificat postuniversitar este perfect pentru profesioniști cu normă întreagă sau pentru studenți cu program zilnic. [+]

Program de 1 sau 2 ani: 5 module UE online

Programul pe scurt:

5 module online EU back-to-back (începând din septembrie), urmate (sau precedate) de o școală de vară de două săptămâni la Bruxelles și Viena (iulie)

Alegeți data de începere (iulie sau septembrie), precum și opțiunea de sincronizare (cu normă întreagă = 1 an, cu jumătate de normă = 2 ani)

Perfect pentru profesioniști cu normă întreagă sau pentru studenți cu program pe timp de ziOrganizat de un Centru de Excelență Jean Monnet în pragul principalelor instituții ale UE Are un site dedicat:

Descriere mai elaborată:

Începând cu 2014, IES oferă un certificat postuniversitar de formare a politicilor europene , dezvoltat și conceput de către experții UE și de e-learning. Acest certificat este echivalent cu 25 de ECTS și combină atât Școala de vară IES, cât și modulele UE, îmbogățind astfel abordarea Blended Learning. Acest pachet implică două săptămâni de predare intensă față în față, împreună cu flexibilitatea modulelor online.... [-]


Universitatea din Nottingham Certificat postuniversitar în educație (internațional)

Stafford Global
Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite United Arab Emirates Online Arabia Saudită Saudi Arabia Online Bahrain Bahrain Online Egipt Egypt Online Irak Iraq Online Iordania Jordan Online Kuweit Kuwait Online Oman Oman Online Liban Lebanon Online Sudanul de Sud Juba Sudan Khartoum Yemen Sana'a Libia Tripoli + 25 mai mult

Certificatul de studii postuniversitare în învățământ (PGCEi) este un program de învățământ la distanță, cu frecvență redusă, destinat formatorilor profesioniști care lucrează în alte țări decât Marea Britanie. [+]

Despre program

Certificatul de studii postuniversitare în învățământ (internațional) este un program de învățământ la distanță, de învățământ la distanță, de îmbogățire profesională pentru cadrele didactice care lucrează în alte țări decât Marea Britanie.

PGCEi este relevant pentru toate curriculele. Se axează pe îmbunătățirea practicii individuale de predare prin reflecție critică și prin cercetarea practică. De asemenea, vă permite să comparați abordările de predare în diferite țări și să dezvoltați o abordare globală a educației.

Cursul cuprinde un eveniment introductiv față în față, unde vă veți întâlni cu tutorele pe bază de Nottingham și cu colegii. Acest lucru este urmat de învățarea la distanță online, cu ajutorul unui tutore individual.... [-]


PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Queen's University Belfast
Online Cu jumătate de normă 5 luni September 2019 Regatul Unit Belfast

[+]

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen, ne propunem pentru a oferi un mediu de învățare de înaltă calitate, care inglobeaza curiozitate intelectuală, inovare și cele mai bune practici în procesul de învățare, de predare și de sprijin studenților pentru a permite studenților să atingă potențialul universitar complet.

Acest curs este livrat ca un program de învățământ la distanță. Predarea este oferită online folosind un mediu de învățare virtualizat.

Acest program este livrat de învățarea la distanță în timpul semestrului al doilea, între februarie și iunie.

CERINȚE DE INTRARE

Este necesară o diplomă de diplomă minimă sau o diplomă echivalentă acceptabilă pentru Universitatea într-un domeniu biologic relevant. Titlurile de calificare echivalente profesionale (MBBS, BDS sau BVSC) sau experiență vor fi luate în considerare pe o bază individuală. ... [-]


Certificat postuniversitar în învățământ (învățământ la distanță)

Leeds Beckett University
Online Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Leeds UK Online + 1 mai mult

Formarea pentru a deveni un profesor este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le veți face vreodată. Având în vedere acest lucru, acest curs online este proiectat să se potrivească cu alte angajamente profesionale și va implica evaluări relevante pentru viața voastră activă. [+]

Certificat postuniversitar în învățământ (învățământ la distanță)

Detaliile Cursului

Înțelegem că practica este prioritatea dvs. principală, de aceea am creat acest curs online, care vă permite să studiați oriunde și ori de câte ori doriți.

Formarea pentru a deveni un profesor este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le veți face vreodată. Având în vedere acest lucru, acest curs online este proiectat să se potrivească cu alte angajamente profesionale și va implica evaluări relevante pentru viața voastră activă. Concepute pentru practicarea profesorilor sau a celor care doresc să învețe în școli primare sau secundare și care au întreprins recent sau desfășoară o perioadă de formare care conduce la QTS sau echivalent, obiectivul nostru este să oferim fundațiile care vă vor îmbogăți practica și vă vor accelera cariera didactică.... [-]


PG Cert Business și Management

University of Essex Online
Online Cu jumătate de normă 8 luni April 2019 Regatul Unit Colchester UK Online + 1 mai mult

Înscrieți-vă pe certificatul nostru postuniversitar on-line în Afaceri și Management pentru a vă dezvolta înțelegerea practicii manageriale, pentru a vă crește gradul de conștientizare a cadrelor, teoriilor și instrumentelor actuale și pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a planifica și implementa schimbările la locul de muncă. [+]

Prezentare generală

Certificatul nostru postuniversitar în afaceri și management oferă o calificare avansată utilă absolvenților care doresc să devină lideri și manageri eficienți.

După ce ați terminat PG Cert în Afaceri și Management, aveți mai multe opțiuni pentru a vă continua dezvoltarea personală și profesională.

Puteți continua călătoria dvs. prin progresul pe programul nostru MSc de afaceri și de management, sau puteți alege să se specializeze cu noastre de afaceri MSc cu finanțe, MSc de afaceri cu resurse umane sau MSc Business cu curs de marketing.

Învățare și evaluareIntroducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.... [-]


Online PgC in Strategic Human Resource Management for Business Executives

GCU - Glasgow School for Business and Society
Online Cu normă întreagă 1 an January 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

Taxele pentru viza sunt plătite de student.

MOD DE STUDIU [-]

PGCert în dreptul internațional al drepturilor omului

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Cunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru îmbunătățirea drepturilor omului în întreaga lume. Acest program de învățare la distanță a fost conceput pentru a vă permite să studiați cu jumătate de normă pentru a vă încadra în angajamente. [+]

Cerințe de intrare2: 1 (sau echivalent internațional) în drept, umanitate sau științe sociale; solicitanții cu alte calificări sau experiență relevante, de asemenea, luați în considerareIELTS7.0 (nu mai puțin de 7,0 în scris, 6,5 în lectură și 6,0 în vorbit și ascultare) Dacă aceste clase nu sunt îndeplinite, sunt disponibile cursuri de pregătire în limba englezăCunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru îmbunătățirea drepturilor omului în întreaga lume. Acest program de învățare la distanță a fost conceput pentru a vă permite să studiați cu jumătate de normă pentru a vă încadra în angajamente.... [-]

Certificat post-master în bibliotecă și informatică

San Jose State University - School of Information
Online August 2019 Statele Unite ale Americii San Jose

Certificatul post-master în programul de bibliotecă și informatică de la Școala de informare a Universității de Stat din San José se concentrează asupra tehnologiei și tendințelor emergente în domeniul profesiei de informare. Este conceput pentru profesioniștii din domeniul informațiilor care doresc să-și actualizeze cunoștințele profesionale și să-și extindă setul de competențe. Dacă dețineți deja o diplomă de master în orice disciplină, sunteți eligibil să vă înscrieți în programul de certificat post-master. [+]

Prezentare generală

Certificatul post-master în programul de bibliotecă și informatică de la Școala de informare a Universității de Stat din San José se concentrează asupra tehnologiei și tendințelor emergente în domeniul profesiei de informare. Este conceput pentru profesioniștii din domeniul informațiilor care doresc să-și actualizeze cunoștințele profesionale și să-și extindă setul de competențe. Dacă dețineți deja o diplomă de master în orice disciplină, sunteți eligibil să vă înscrieți în programul de certificat post-master.

Convenabil 100% învățare online

Cu acest program convenabil și complet on-line, puteți trăi oriunde în timp ce vă veți câștiga certificatul. Deoarece majoritatea lucrărilor de curs sunt livrate în mod asincron, nu trebuie să rearanjați programul de lucru pentru a participa la sesiunile live. Programul post-master certificat este livrat exclusiv online prin intermediul tehnologiei interactive de învățare on-line. Flexibilitatea încorporată a programului online este un bonus imens pentru mulți studenți care lucrează.... [-]


Absolvent în managementul afacerilor

IMF Business School Portugal
Online Cu jumătate de normă 1500 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugal Online

Absolvent curs în Atlantic Business School of Business Management este structurat astfel încât studenții să dezvolte abilități multidisciplinare și de a obține calificări academice și profesionale în management. [+]

Business School Atlantic este o instituție de învățământ superior dedicat pentru a oferi formare, atât la universitare și de master ca nivel de MBA și cursuri postuniversitare în domeniul științelor de afaceri, cu accent special pe finanțe, fiscalitate, marketing, resurse oameni, management Internațional, Information Systems, calitate, mediu, sănătate și siguranță.

Business School Atlantic caută să formeze personalul de conducere prevăzut cu o pregătire structurată, de calitate și relevante, cuprinzând o formare științifică solidă combinată cu o componentă practică reală. După finalizarea cursurilor lor, studenții vor fi pregătiți pentru a desfășura o activitate comercială sau de a crea și de a dezvolta afaceri, veți ști să analizeze probleme concrete în viața de afaceri, cu expertiză specifică în domeniile de specializare alese.... [-]


Specializare în Management de Mediu

UAO - Universidad Autónoma de Occidente
Online Cu normă întreagă 12 luni January 2019 Columbia Cali

Universidad Autonoma de Occidente oferă Programul de Specializare în Management de Mediu în mod virtual, în scopul de a contribui la formarea resurselor umane cu înaltă calificare pentru a sprijini din punct de vedere tehnic dezvoltarea diferitelor componente ale Sistemului Național de Mediu (Ministerul mediului, Corporațiile regionale, a unităților municipale de planificare și management de mediu, întreprinderile publice, organizațiile non-guvernamentale și sectoarele de producție și servicii). [+]

Universidad Autonoma de Occidente oferă Programul de Specializare în Management de Mediu în mod virtual, în scopul de a contribui la formarea resurselor umane cu înaltă calificare pentru a sprijini din punct de vedere tehnic dezvoltarea diferitelor componente ale Sistemului Național de Mediu (Ministerul mediului, Corporațiile regionale, a unităților municipale de planificare și management de mediu, întreprinderile publice, organizațiile non-guvernamentale și sectoarele de producție și servicii).

obiectivul general

Formarea de specialiști care pot lucra interdisciplinare în diagnosticul, prognosticul, analiza și managementul social - probleme de dezvoltare economică a țării generează probleme de resurse naturale și de mediu.... [-]


Certificat de specializare în domeniul securității alimentare: evaluare și acțiune

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Cu normă întreagă March 2019 Spania Spain Online

De specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și acțiunea este o extensie curs la distanță de învățare al FAO din alimente Informații de securitate pentru luarea deciziilor. În acest Specializarea studenții sunt introduse la conceptele și instrumentele utilizate în analiza securității alimentare. [+]

Ultimele câteva zile pentru înscriere!

O Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este o extensie de curs Învățământ la Distanță al FAO în Mancare de Informații și Securitate pentru luarea deciziilor. În acest Specializarea studenții sunt introduse la conceptele și instrumentele utilizate în analiza securității alimentare.

Ca un punct de plecare, elevii vor lua în considerare securitatea alimentară și relația sa cu vulnerabilitate, foamea, malnutriția și sărăcia. Orientări cu privire la modul de a interpreta și de a folosi cadre conceptuale pentru analiza securității alimentare sunt apoi analizate. Alte subiecte includ: orientări în evaluarea diferitelor tipuri de sisteme de informare legate de analiza securității alimentare; proiectarea, scrierea și creșterea impactului rapoartelor de securitate alimentare în diferite contexte; și frecvent utilizate metode pentru a evalua disponibilitatea produselor alimentare la nivel regional, național și local.... [-]


certificat de studii postuniversitare de gestionare a tehnologiei informaţiei

U21Global Online Graduate School
Online Cu jumătate de normă 6 luni

Certificat postuniversitar de Tehnologia Informatiei Management este un program de patru-subiect care este conceput pentru a vă braţ cu cunoştinţe în domenii specifice ale Tehnologiei Informatiei Management. [+]

Anterior cunoscută sub numele de Executiv Certificat de Tehnologiei Informatiei Management

Certificat postuniversitar de Tehnologia Informatiei Management este un program de patru-subiect care este proiectat pentru a vă braţ cu cunoştinţe în domenii specifice ale Tehnologiei Informatiei Management.

&nbsp

Dacă nu aveţi timp sau inclinatia sa se inscrie imediat în MMIT sau Diploma de program, acest program de patru subiect Certificatul poate fi ceea ce aveţi nevoie să dobândească o înţelegere generală a Tehnologiei Informatiei Management. Acesta oferă, de asemenea, o cale de progresie a bolii la cei care au terminat studiul singură unitate, dar care nu sunt încă pregătite să se angajeze cu privire la programul MMIT complet. ... [-]


Program postuniversitar în domeniul științei datelor

361 Degree Minds
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 luni July 2019 India India Online + 1 mai mult

Dezvoltat și proiectat de veterani în industria de analiză, acest program pregătește studenții și profesioniștii care lucrează pentru a stabili o carieră în domeniul agricol și trotuar în domeniul în creștere al datelor și al site-ului Google Analytics. [+]

Dezvoltat și proiectat de veterani în industria de analiză, acest program pregătește studenții și profesioniștii care lucrează pentru a stabili o carieră în domeniul agricol și trotuar în domeniul în creștere al datelor și al site-ului Google Analytics.Evidențierea cursului

Real-time Internship

Un stagiu vă permite să aplicați cunoștințele de la clasă în situațiile de viață reală. Vă ajutăm să găsiți oportunități de experiență relevantă în cadrul organizațiilor implicate în Big Data Analytics.

Suport pentru plasare

Divizia noastră de plasare îi ajută pe studenții noștri să întâlnească companii care practică Big Data Analytics. Divizia noastră de plasare a plasat studenții în unele dintre companiile de vârf precum Siemens, Megatrends american, Dell și HCL.... [-]


Certificat de studii postuniversitare în management strategic

Global Impact Training And Higher Education
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 - 12 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London + 1 mai mult

Managementul strategic implică formularea și punerea în aplicare a obiectivelor majore și inițiativele întreprinse de conducerea unei companii de top din partea proprietarilor. [+]

Studii Postuniversitare Certificat în Managementul Strategic

Managementul strategic implică formularea și punerea în aplicare a obiectivelor majore și inițiativele întreprinse de conducerea unei companii de top, în numele proprietarilor, pe baza analizei a resurselor și o evaluare a mediilor interne și externe în care organizația concurează.

Modulul Obligatoriu Comportamentul organizațională Strategia de afaceri globală Managementul resurselor strategic Finante pentru manageri strategice Cercetare pentru Senior Manageri Facultativ Managementul Resurselor Umane Management de proiect Programul Conducere Economie pentru mediul de afaceri Managementul Riscului Marketing Strategic Strategii de comunicare Corporate Gestionați Îmbunătățirea organizațională continuă Strategia de afaceri durabile Planificare Strategică Gestionarea calității și Serviciul de livrare Conducere Personal și Dezvoltare Managerială DURATA ... [-]