Citește Descrierea Oficială

Folosiți puterea blocului și a criptocurităților. Dezvoltați abilitățile pentru a vă asigura cariera în viitor.

Dezvoltat de Blockchain la Berkeley și de la facultatea de la departamentul de științe informatice al UC Berkeley, programul Blockchain Fundamentals Professional Certificate este un sondaj cuprinzător al subiectelor de bază în criptocurrency, inclusiv Bitcoin și tehnologia blockchain. Acest program vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile critice necesare carierei în viitor.

Bariera de intrare pentru spațiul blocului poate părea de multe ori destul de ridicată, mai ales că conceptul de blocaj și beneficiile pe care le oferă nu sunt încă la fel de bine înțelese ca alte inovații. Pentru a depăși această barieră, acest program va explora principalele idei, tehnologii și ecosistemul din jurul tehnologiei de tip blockchain atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere tehnic. Acest program vă va ajuta să dezvoltați o intuiție pentru gândirea sistemelor de tip blockchain. Veți învăța punctele forte și motivațiile cheie ale tehnologiei de distribuire a cărților și, de asemenea, veți fi expuși mecanismelor care stau la baza acestora.

Înțelegerea arhitecturii de tip blockchain și noua paradigmă a aplicațiilor scalabile și descentralizate este imperativă pentru a vă proteja cariera în viitor. Blocajele legate de locul de muncă sunt cea de-a doua cea mai rapidă creștere pe piața de muncă de astăzi, iar oportunitățile nu se limitează la cercetarea tehnică sau la posturile de dezvoltare; este nevoie de un management al proiectelor, de sprijin comunitar, de lege, de proiectare și multe altele.

Acest program este accesibil oricui, cu orice fundal. Dacă studenții își planifică următoarea mișcare de carieră ca dezvoltator de blocuri, cripto-comerciant, analist de date, cercetător sau consultant sau sunt doar curioși în acest domeniu, certificatul profesional Blockchain Fundamentals este cel mai bun mod de a obține viteza pe tehnologia blocurilor.

După ce a luat Fundamentele Blockchain, studenții vor avea o înțelegere aprofundată a blocului, pe care îl pot folosi pentru a-și formula propriile modele informale despre blocchain, ipoteze și cazuri de utilizare - imperative pentru înțelegerea industriei.

Outlook de lucru

 • Lucrările legate de blocaj sunt a doua cea mai rapidă creștere pe piața muncii de astăzi, în prezent cu 14 deschideri de locuri de muncă pentru fiecare dezvoltator de blocuri. (Sursa: TechCrunch)
 • Cererea este în afara graficelor pentru talentul de blocaj, iar capitala așteaptă să o susțină. Peste 3.7 miliarde de dolari au fost strânse prin intermediul OI doar în Statele Unite. (Sursa: TechCrunch)
 • Simpozionul Fintech al DTCC a remarcat recent lipsa de talente disponibile pentru ocuparea forței de muncă în industria de blocuri și dorința lor de a contribui la investiții în locurile de muncă și de a ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a-și ocupa locul de muncă.
 • Potrivit Forbes, salariul mediu al unui inginer de blocuri din Silicon Valley este de 158.000 de dolari. Programatorii care au experiență în Soliditatea (limba pentru crearea de contracte inteligente) sunt în cantități mici și au o cerere mare.

Ce veți învăța

 • Sintetizați propriile soluții de blocheți
 • Obțineți o înțelegere aprofundată a mecanicii specifice Bitcoin
 • Înțelegeți aplicațiile Bitcoin din viața reală și aflați cum să atacați și să distrugeți Bitcoin, Ethereum, contracte inteligente și Dapps, și alternative la algoritmul de consens al Proof-of-Work Bitcoin
 • Întreprinderile implementa blocchain și înțeleg luptele de scalare ale blocului și soluțiile potențiale
 • Reglementarea criptocurrentelor și implicațiile lor pentru anonimat și ce înseamnă blochează pentru viitor

Aflați mai multe despre programele de certificate profesionale

Creat de companii de top și de universități de vârf, programele de Certificare Profesională reprezintă o serie de cursuri la cerere, concepute pentru a dezvolta abilitățile critice necesare pentru locurile de muncă de astăzi.

Cursuri în acest program

 • Bitcoin și Cryptocurrencies
 • Tehnologia Blockchain

Informatii suplimentare

 • Durata medie: 6 săptămâni pe curs
 • Efort: 3-5 ore pe săptămână, pe curs
 • Numărul de cursuri: 2 cursuri în program
 • Subiect: Informatică
 • Instituția: Universitatea din California, Berkeley
 • Limbi: engleza
 • Transcriere video: Engleză
 • Preț (USD): inițial $ 198 USD, acum 178,20 USD pentru întregul program. Economisiți $ 19.80 USD.
Program predat în:
Engleză
edX

Vezi 150 mai multe cursuri de la edX »

Ultima actualizare March 3, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
12 săptămâni
Part time
La zi
Price
179 USD
Inițial 198 USD, acum 178,20 USD pentru întregul program. Economisiți $ 19.80 USD.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date