Filter
Certificat de Absolvire
Ritm: Tot

Compară 3 Studii de Curs în Studii de Marketing Certificat Universitar Online

Un certificat de absolvent este un document care certifică finalizarea unui curs concentrat și specializat de studiu. Acesta este, de obicei, acordat după o instruire pe termen scurt, intensivă, care confirmă faptul că studentul a absolvit o arie dedicată de concentrare într-un program universitar absolvent.

Ce este un certificat de absolvent în studiile de marketing? Acest nivel avansat de certificare se concentrează, în mod obișnuit, pe un domeniu specializat de studiu, cum ar fi marketingul pe internet, dezvoltarea de noi produse și vânzări sau promovarea internațională. Elevii pot, de asemenea, să învețe cum să dezvolte programe de publicitate, să identifice comportamentul consumatorilor sau să construiască grupuri de focus. Programul poate fi la fel de scurt ca 10-12 săptămâni și este adesea intensiv de studiu pe un singur subiect.

Elevii cu certificate de absolvent de studii de marketing învață adesea să vadă modele în ambele elemente și comportament care le pot ajuta atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Pe măsură ce învață să organizeze și proiectează proiecte, ei pot, de asemenea, dezvolta capacitatea de a gestiona echipele și de a comunica mai eficient.

Costurile programului pentru un certificat de absolvent în studiile de marketing diferă între școli și programe. Din acest motiv, este important să contactați școlile alese și să solicitați o listă de taxe, costuri și cheltuieli.

Un certificat de absolvent în studiile de marketing poate oferi diverse oportunități de carieră în lumea afacerilor, cum ar fi planificatorul de media, directorul de publicitate, ofițerul de relații publice și managerul social media. Cu acest certificat de studii avansate, absolvenții pot găsi, de asemenea, că pot alege profesii ca consultanți de afaceri, designeri UX și consultanți strategici de branding. Pentru cei care caută o atingere personală, pot fi disponibile și cariere în vânzări, servicii pentru clienți sau cercetare.

Certificatele de absolvire a studiilor de marketing pot fi găsite la universitățile și universitățile din întreaga lume. Pentru studenții cu stil de viață ocupat, programele online sau part-time pot fi calea de urmat. Pentru a selecta o schemă de certificat potrivită pentru dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de Marketing

Benedictine University

Internet la nivel de absolvent on-line programul de certificat Marketing va ajuta să stăpânească vitale instrumente de marketing de care aveți nevoie pentru a crea campan ... [+]

Universitatea benedictin a încheiat un parteneriat cu un important furnizor de educație de marketing pentru a oferi o Certificat de marketing pe Internet cu tăiere curriculum margine și hands-on de instruire pentru astăzi cele mai puternice on-line strategii, canale și tactici. Internet la nivel de absolvent on-line programul de certificat Marketing va ajuta să stăpânească vitale instrumente de marketing de care aveți nevoie pentru a crea campanii de marketing de succes și defini cariera ta în mediul de marketing de astăzi.

On-line certificatul de Internet Marketing este expert proiectat de lideri din industrie pentru a se adapta cât mai repede schimbarile web. Clasele sunt actualizate continuu ca noi strategii și instrumente media digitale apar. Și când tactici vechi devin depasite, care sunt scoase din. Rezultatul: Un curriculum în timp real care puterile cariera ta de marketing pe Internet chiar acum. ... [-]

Statele Unite ale Americii Lisle Chicago
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
32 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Columbia Southern University

Columbia Southern University recunoaşte că există o dorinţă tot mai mare de multe în cadrul forţei de muncă pentru formare concentrat într-o specializare profesională. ... [+]

Columbia Southern University recunoaşte că există o dorinţă tot mai mare de multe în cadrul forţei de muncă pentru formare concentrat într-o specializare profesională.

Pentru a satisface aceasta nevoie, CSU oferă Absolvent Certificat Programe care utiliza pe deplin cursuri de la concentraţiile de gradul CSU.

Absolvent Certificat Programe

Elevii selectaţi patru cursuri (12 ore de credit semestru) de la o concentrare absolvent de a câştiga un certificat de nivel de absolvent în zonă de concentrare.

Curriculum

MBA 5841 - Marketing Strategic MBA 5851 - Cercetare de marketing MBA 5861 - Marketing produse noi MBA 5871 - Business - la - Marketing de afaceri ... [-]

Statele Unite ale Americii Orange Beach
September 2019
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southern Queensland (USQ)

Editare și publicare este un câmp creativ și dinamic, care deține un mare apel pentru cei care iubesc să lucreze cu cuvintele. Este un domeniu care adesea implică colabor ... [+]

Îți place să lucrezi cu cuvinte?

Editare și publicare este un câmp creativ și dinamic, care deține un mare apel pentru cei care iubesc să lucreze cu cuvintele. Este un domeniu care adesea implică colaborarea cu scriitori, designeri, artiști și profesioniști de pe ecran.

Certificatul nostru absolvent de editare și publicare vă va oferi cunoștințe fundamentale cu privire la conceptele de design, abilitățile tehnice, constrângerile legale și etice și procesele editoriale necesare pentru o carieră atât în ​​editarea, editarea și editarea online. Veți efectua cursuri în domeniul editării, corectării și redactării editorilor, oferindu-vă cunoștințele practice profesionale de care aveți nevoie pentru a lucra în domeniu.... [-]

Australia Australia Online
February 2020
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză