Obțineți expertiză, câștigați recunoaștere și vă pregătiți pentru avansarea în carieră cu programele noastre de certificare.

Pregătește-te pentru o carieră profundă cu programe online avansate de certificare în Autism și Disfuncții severe sau multiple (ASMD avansat) și Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) oferite de Școala de Educație Ruth S. Ammon. Programele vă oferă o experiență de învățare extrem de bogată, cunoștințe pe care le puteți aplica imediat la locul de muncă și un certificat educațional valabil.

Ele oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a studia și de a obține cunoștințe de la Stephen Shore, Ed.D., un academician la nivel național și membru al facultății din Adelphi University cărui expertiză este pe deplin informată de experiența sa care trăiesc pe spectrul autismului.

Atât ASMD avansat, cât și Advanced ASD subliniază abordarea duratei de viață a dezvoltării. Elevii nu numai că învață strategii și metode multidisciplinare pentru diagnosticare, evaluare și intervenții, ci și pentru a obține expertiză în potrivirea celor mai bune practici cu nevoile individuale - în fiecare etapă a vieții.

Dr. Shore și colegul său, Pavan J. Anthony, Ed.D., au elaborat curriculumul în consultare cu practicienii și liderii recunoscuți la nivel național în domeniu, inclusiv autorii unora dintre elevii de manuale citiți în clasă. Fiecare dintre aceste programe complet on-line, de 12 credite, cu instructori, poate fi finalizat într-un an.

Certificat avansat în autism și disabilități severe sau multiple:

ASMD avansat online este orientat către educatori speciali, educatori generali, furnizori de servicii conexe și psihologi școlari. Elevii trebuie să dețină o diplomă de masterat pentru admitere și mulți dintre ei au aceste acreditări:

 • Un certificat de predare a învățământului special, a surzilor și a celor cu deficiențe auditive, a celor nevăzători și cu deficiențe de vedere, precum și a persoanelor cu disabilități de vorbire și de auz
 • Un certificat în învățământul preșcolar de vârstă fragedă, în învățământul special pentru copii, în învățământul special la copiii de vârstă mijlocie, în educația specială în adolescență, în cazul copiilor cu deficiențe de vedere nevăzători și cu deficiențe de vedere,

Elevii din ASMD avansat pot alege specializarea Autism sau specializarea Disabilități multiple sau multiple. Finalizarea oricăreia duce la Adnotarea de Stat din New York în dizabilități severe și multiple și se poate aplica cerințelor de extindere a certificatului în alte state.

Programul evidențiază

Programele noastre avansate de certificare oferă studenților nu numai cunoștințe de vârf, ci și instruire personalizată și un mediu de învățare online atrăgător. Clasele oferă, de asemenea, oportunități de pregătire practică și misiuni care susțin interesele și obiectivele individuale. Cele mai multe cursuri includ o componentă de teren necesară, în timpul căreia elevii observă populația într-un cadru incluziv sau specializat; să asigure o capacitate adecvată; și să obțină mai multe perspective asupra experienței lor prin discuții de grup cu facultate și colegi.

Câștigând unul dintre certificatele noastre de nivel absolvent, vă puneți un accent pe expertiza dvs. și demonstrați angajamentul dumneavoastră față de dezvoltarea profesională.

Facultatea Snapshot

Pavan J. Antony, Ed.D., profesor asociat, director de program

Dr. Antony a fost profesor și administrator de educație specială înainte de a-și câștiga doctoratul și de a se alătura facultății Școlii de Educație Ruth S. Ammon. El și colegul său, dr. Stephen Shore, sunt coautori ai Colegiului pentru studenți cu dizabilități: Noi facem parte.

Stephen Shore, Ed.D., profesor asistent clinic, consilier de program

Dr. Shore este un expert recunoscut la nivel internațional în educația pentru autism și autism, consultant, vorbitor și autor. A prezentat peste 120 de prezentări în 47 de țări și a scris trei cărți:

 • Dincolo de perete: Experiențe personale cu autism și sindromul Asperger
 • Întrebați-i și spuneți: autoadvocarea și dezvăluirea persoanelor care au spectrul de autism
 • Intelegerea Autism pentru Dummies

Prietenul și colegul Dr. Shore, cunoscutul activist pentru drepturile în domeniul autismului Dr. Temple Grandin, Ph.D., a scris în fiecare dintre cărțile sale.

Beneficiile programului

 • Facultatea distinctă
 • Instrumente profesionale de înaltă valoare, în cerere
 • Aflați prin a face prin intermediul abordării noastre tutorial la educație
 • Convenabil de 100 la sută online, instructor-conduse format cu clase deținute o dată la două săptămâni
 • Personal, susținut de studenți-etos centrat
 • Advanced ASMD conduce la adnotarea de stat din New York în dizabilități severe sau multiple
 • Nu sunt necesare GRE pentru admitere

Despre Școala de Educație Ruth S. Ammon

Școala de Educație a Adelphi se angajează să exceleze în educație și să ofere oportunități de creștere profesională prin crearea de experiențe academice autentice și de teren, prin cultivarea respectului față de diversele populații pe care le deservim, prin adoptarea practicilor etice și prin pregătirea studenților noștri pentru a deveni agenți de reflecție prin cercetare, și conducerea.

Filosofia noastră educațională subliniază valoarea învățării prin activitate semnificativă și reflecție în cadrul unei comunități de cercetători și educatori. Recunoaștem învățământul ca o dinamică socio-culturală și, ca atare, clasele noastre sunt încadrate în contextele culturale, istorice și materiale ale diverselor populații pe care le deservim. Filozofia noastră conduce la comunități colaborative care onorează vocile tuturor și dețin cea mai mare promisiune de eficacitate individuală și colectivă.

În calitate de cursanți pe tot parcursul vieții, facultatea și administrația noastră au valoare exprimării creative și explorării artistice pentru creșterea personală și profesională și se angajează să recunoască nevoile elevilor noștri prin dezvoltarea abilităților de leadership, tehnologice și de comunicare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Adelphi University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
Price
Contact school
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school