Certificat: Previziuni și analize de tendințe

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Suntem un furnizor de educație online din Marea Britanie, accesibil în întreaga lume în 3 limbi diferite.

Privire de ansamblu asupra curs

Ideile emergente și tendințele viitoare sunt benefice pentru companiile care doresc direcția și confirmarea strategiilor de dezvoltare a produselor și de marketing. Aceste tendințe nu pot fi privite în mod izolat de mediul actual al pieței, ci mai degrabă ca parte a unei imagini mai mari aplicabile altor domenii de design și marketing. Acest curs va explora noile tendințe care vor contura lumea noastră și impactul lor asupra pieței globale actuale.

Vi se va aștepta să criticați și să dezvoltați metode de predicție și mecanisme de cercetare pentru a crea propriile proiecții și a informa informațiile strategice de marketing. Vei aplica cunoștințele tale teoretice și contextuale pentru a identifica și defini un concept adecvat și vei demonstra cum tehnologia vizionară de marketing poate fi utilizată pentru a comunica pentru publicul țintă.

Detalii despre program

 • megatendințe
 • Instrumente de cercetare pentru prognoză
 • Analiza macro-mediu
 • Schimbări tektonice
 • Tendințe de marketing
 • Tendințe de vânzare cu amănuntul
 • Joc schimbătorii
 • Lebede negre
 • Scenarii alternative

Lider de curs

Manuel Gouveia, șef de curs: doctorat, profesor universitar, cercetător în marketing și consultant profesionist în marketing.

113849_1_Easy-Resize.com.jpg

Obiectivele cursului

Obiectivele acestui curs sunt:

 1. Pentru a vă oferi cunoștințele și conștientizarea critică a prognozei tendințelor și a proceselor utilizate în identificarea și utilizarea tendințelor pe piața globală de astăzi.
 2. Pentru a vă permite să analizați și să evaluați diferența dintre megatrends, schimburi tectonice și schimbători de jocuri și să le aplicați în planul dvs. de marketing.
 3. Pentru a vă permite să explorați, să dezvoltați și să articulați noi idei de scenarii alternative și să discutați impactul acestora.

Metoda de evaluare

Raport de tendințe și prezentare video

Rezultatele învățării

La finalizarea satisfăcătoare a cursului, veți putea:

 1. Analizați și evaluați critic evoluțiile tendințelor și dezvoltați informații informate prin aplicarea și evaluarea de noi scenarii alternative.
 2. Identificați, analizați și rezumați conștientizarea și cunoștințele dvs. despre megatrends, schimburi tectonice și schimbătoare de jocuri.
 3. Demonstrați prin intermediul cercetărilor de tendințe și analitice, cum impactul scenariului are impact asupra strategiilor de marketing prin crearea unei propuneri de marketing originale, cu metode de teorie și instrumente de cercetare pentru prognoză și predicție de tendință.

Cursul este destinat studenților, profesioniștilor, antreprenorilor și managerilor cu ambiția de a avea o carieră consacrată în industria de marketing. Cursul te pregătește pentru angajare și întreprindere prin dezvoltarea de proiecte cu aplicabilitate reală, reflecție și analiză de studii de caz reale din industria de marketing sugerate pe parcursul cursului.

113823_2_Easy-Resize.com.jpg

Certificare

Certificat de London School Of Design And Marketing

Date și taxe

 • Iulie 2020 / octombrie 2020
 • Taxele sunt de 1.250,00 lire sterline (o tranșă)

Cerințe de intrare

Nivel de licență în cadrul unui proiect / obiect de afaceri aferent sau recunoașterea experienței prealabile / a experienței profesionale.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin