Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Certificatul de Absolvent în Managementul Schimbărilor este destinat profesioniștilor care lucrează în sau se consultă cu organizații din toate sectoarele care doresc să-și extindă cunoștințele, abilitățile, strategiile și expertiza în domeniul Managementului Schimbărilor. Elevii vor aborda Managementul Schimbărilor dintr-o perspectivă a sistemelor întregi și vor examina procesele și metodologiile utilizate pentru dezvoltarea unor inițiative de gestionare a schimbării cu succes. Elevii vor explora instrumentele de consolidare a capacităților și de aliniere strategică care conduc obiective măsurabile în contextul managementului schimbării și influența și impactul acesteia asupra culturii organizaționale.

Scopul certificatului este de a echipa profesioniști cu experiență aplicată, relevantă și teoretică la nivel de absolvent, în conducerea și sprijinirea persoanelor și a organizațiilor prin schimbare. Programul se concentrează pe aplicarea învățării în domenii precum:

  • conectarea eforturilor de schimbare către strategia organizațională
  • intervențiile întregului sistem
  • transformarea culturii
  • puterea și influența
  • implicarea și strategiile de comunicare
  • construirea capacității de conducere a schimbării durabile
  • măsurarea și evaluarea eforturilor de gestionare a schimbării

Cine este pentru

Acest program este recomandat managerilor, supervizorilor, liderilor de schimbare și a factorilor de decizie care doresc sau au o nevoie de afaceri recunoscută pentru a-și îmbunătăți competențele și a gestiona cu succes schimbările în organizațiile sau comunitățile lor. Cei care doresc să devină eficienți, practicieni în domeniul managementului schimbărilor, vor fi echipați cu cunoștințele, instrumentele și abilitățile cheie necesare pentru a crea o strategie de schimbare cuprinzătoare care să angajeze toate nivelurile unei organizații.

După absolvirea cu succes, absolvenții pot solicita transferul de credit în programele de masterat selectate ale Royal Roads University Roșii, cu o parte din taxele de absolvire.

RRU este un furnizor educațional calificat (QEP ™) pentru Asociația Profesioniștilor în Managementul Schimbărilor (ACMP®). Certificatul de licență în managementul schimbărilor se aliniază cu cele mai bune practici ale ACMP privind standardele de management al schimbării (Standardul) și cele ale educației adulților.

Cursuri

CHMN615: Stabilirea Fundației pentru o schimbare organizațională pozitivă

Concentrează asupra practicilor de management al schimbării organizaționale și asupra fundamentelor necesare pentru transformarea culturii organizaționale. Elevii vor dobândi o înțelegere mai bună a proceselor de schimbare organizațională, de la navigarea în partea de schimbare a oamenilor la facilitarea schimbării sistemelor întregi. Vor fi luate în considerare capacitățile necesare pentru a conduce eficient eforturile de schimbare. Elevii vor aplica pentru a învăța printr-un proiect de leadership de schimbare orientat experiențial.

Credite la curs: 3.0

CHMN635: Principalele sisteme și schimbări culturale

Explorați modalitățile de a crea o strategie globală de schimbare care să angajeze toate nivelurile unei organizații. Se concentrează asupra abordărilor multidimensionale necesare pentru a inspira și a realiza schimbări pozitive, inclusiv gestionarea puterii și a influenței; facilitarea strategiilor de implicare și de comunicare; și construirea unei capacități durabile de lider în schimbare.

Credite la curs: 3.0

CHMN675: Schimbări organizaționale: modele avansate, metodologii și măsurători

Exploră instrumentele pentru facilitarea modificărilor planificate și a tranzițiilor personale. Privind organizațiile și comunitățile ca sisteme, cursul examinează pârghiile cheie pentru schimbare și modul de integrare a acestora în procesul de planificare a schimbărilor. Folosind această vizualizare a sistemelor ca o platformă fundamentală, vor fi prezentate mai multe modele contemporane de schimbare, inclusiv anchetă apreciativă, schimbări de sisteme întregi și management de proiect. Elevii vor aplica cunoștințele prin intermediul studiilor de caz, examinând de ce eșuează efortul de schimbare și, mai important, ce rol joacă liderii în asigurarea implementării cu succes a inițiativelor de schimbare.

Credite la curs: 3.0

ITAI: Introducere în Integritatea Academică

Cursul Introducere în Integritatea Academică ilustrează integritatea academică și plagiatul în scenariile din viața reală. Un simț clar al onestității și responsabilității academice este fundamental pentru o bursă bună, iar integritatea muncii universitare universitare și a diplomelor conferite de universitate depinde de onestitatea și soliditatea relației de învățare dintre profesor și student și de procesul de evaluare. Prin urmare, toți elevii trebuie să înțeleagă semnificația și consecințele fraudelor, plagiatului și alte infracțiuni academice. Cursul Introducere în Integritate Academică servește ca un companion util și interactiv pentru politica de integritate academică și procedurile descrise în Politicile Studenților

Credite la curs: 0.0

Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare July 16, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
6 luni
La zi
Price
10,803 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 10,803 (studenți internaționali), $ 9,190 (studenți interni).
După locații
După dată

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour