Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Certificat Licențiat în Programul de Management al Proiectului vă va oferi instruire de vârf în cele mai bune practici de management de proiect, conducerea proiectului, dinamica echipei și negocierile de proiect. Curriculum-ul oferă instrumentele progresive de care aveți nevoie pentru a contribui și pentru a dezvolta această profesie în creștere rapidă. Combinația noastră de învățare on-line și on-campus vă oferă posibilitatea de a-ți continua educația, menținând în același timp cariera ta actuală.

Royal Roads University este un furnizor de educație înregistrat (REP) ® cu Institutul de Management al Proiectelor (PMI) ®. Profesioniștii în Managementul Proiectelor (PMP) ® pot câștiga unități de dezvoltare profesională (PDU) în vederea menținerii acreditării PMP® la finalizarea acestui program.

După absolvirea cu succes, absolvenții pot solicita transferul de credit în programele de masterat selectate ale Royal Roads University Roșii, cu o parte din taxele de absolvire.

Furnizorul educațional înregistrat și Professional Project Management au mărci comerciale înregistrate ale Project Management Institute, Inc.

Sigla PMI Registered Education Provider este o marcă comercială înregistrată a Project Management Instiitute, Inc.

facilitatorii

Cine este pentru

Proiectat pentru profesioniști cu o experiență de lucru de cel puțin doi ani, acest program vă oferă abilitățile avansate de management de proiect necesare pentru a obține rezultate remarcabile - în organizația și cariera dvs. Aici, profesioniștii din industrie vă ajută să dezvoltați în continuare o bază solidă în managementul de proiect și să aplicați aceste cunoștințe în cadrul unei organizații.

Solicitanții care nu au pregătirea academică formală pentru a se califica pentru admitere pot fi evaluați pe baza atât a educației lor formale, cât și a învățării lor informale, în conformitate cu Politica de admisie flexibilă.

Cursuri

ITAI: Introducere în Integritatea Academică

Cursul Introducere în Integritatea Academică ilustrează integritatea academică și plagiatul în scenariile din viața reală. Un simț clar al onestității și responsabilității academice este fundamental pentru o bursă bună, iar integritatea muncii universitare universitare și a diplomelor conferite de universitate depinde de onestitatea și soliditatea relației de învățare dintre profesor și student și de procesul de evaluare. Prin urmare, toți elevii trebuie să înțeleagă semnificația și consecințele fraudelor, plagiatului și alte infracțiuni academice. Cursul Introducere în Integritate Academică servește ca un companion util și interactiv pentru politica de integritate academică și procedurile descrise în Politicile Studenților

Credite la curs: 0.0

PJMN500: Partea dreaptă a managementului de proiect

Combină instrumentele și tehnicile necesare pentru gestionarea eficientă a riscului, a timpului și a costurilor, cu componentele umaniste esențiale ale conducerii proiectelor. Elevii se pot aștepta să obțină tehnici critice de implicare a părților interesate, inclusiv negocierea, rezolvarea conflictelor, schimbarea conducerii și colaborarea, împreună cu o concentrare practică și aplicarea asupra constrângerilor cu care se confruntă orice proiect: limite de timp, resurse umane, materiale, buget și specificații

Credite la curs: 3.0

PJMN501: Gestionarea proiectelor complexe

Managerii de proiect folosesc tehnici și strategii specifice pentru a obține rezultate remarcabile. Mai multe modele au evoluat pentru a oferi cadre contextuale pentru integrarea proiectelor în cadrul obiectivelor strategice ale unei organizații. Acest curs include și analizează abordarea realizării beneficiilor și modelul SMART (gestionat strategic, aliniat, regenerativ și tranzitoriu).

Credite la curs: 3.0

PJMN502: Planificarea și planificarea proiectului

Examinează constrângerile cu care se confruntă fiecare manager de proiect în orice proiect și timp, buget, resurse umane, specificații, echipamente și materiale, fără a lăsa constrângerile să limiteze inovația și creativitatea. Cursul prezintă tehnici de dezvoltare a structurii structurilor de defalcare, estimare, prognoză, evaluare și prognoză, monitorizare și raportare a costurilor și interpretarea datelor cu valoare câștigată.

Credite la curs: 3.0

rezultate

  • Înțelegerea modelelor de management al proiectelor, a ciclurilor de viață și a managementului de integrare a proiectelor
  • Aplicați fundamentele managementului de proiect, incluzând Organismul de cunoaștere al proiectului Project Management Institute
  • Elaborați strategii pentru estimarea, evaluarea, prognozarea, monitorizarea și raportarea costurilor și interpretarea datelor cu valoare câștigată
  • Tehnici principale pentru a motiva alții și pentru a-și îmbrățișa rolul în managementul de proiect
  • Angajați-vă cu procesele prin care organizațiile, practicile și proiectele sunt gestionate
Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare July 16, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 24, 2019
Duration
6 luni
La zi
Price
8,023 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 8,023 (studenți internaționali), $ 6,410 (studenți interni).
Deadline
Iunie 24, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 24, 2019
End Date
Mart 19, 2020
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019

Sept 24, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019
End Date
Mart 19, 2020

Why Study at Royal Roads University ISC

Project Management at RRU

Royal Roads University Campus Tour