Certificatul online de licență în formare profesională și executive este un program de 18 credite care oferă fundația pentru o înțelegere globală a teoriei coaching-ului de afaceri, metodologiei și tehnicilor. Cursurile de certificat îndeplinesc toate orele necesare instruirii antrenorilor pentru ca studenții să devină antrenori certificați prin intermediul Federației Internaționale de Antrenori (ICF).

  • Programul accelerat: În doar 12 luni, puteți câștiga certificatul de absolvire a coaching-ului cu abilitățile de conducere și orientate spre oameni de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta cariera.
  • 100% online: toate cursurile sunt oferite într-un format on-line convenabil și flexibil, permițându-vă să vă câștigați certificatul de absolvent în timp ce echilibrați alte responsabilități ale vieții.
  • Alternativa accesibilă: profesioniștii care se ocupă de carieră care caută o educație avansată la un buget mai mic sunt candidați ideali pentru un certificat.
  • Versatilitatea industriei: elevii își pot folosi cunoștințele și abilitățile dinamice existente în conducerea organizațională în multe domenii, inclusiv în afaceri, educație, guvern și non-profit.
  • Credite transferabile: În cazul în care decideți să continuați studiile avansate după finalizarea certificatului de absolvent, toate orele de credit câștigate pot fi aplicate în cazul Master of Arts în domeniul Leadership organizațional al Universității Lewis.
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la Lewis University Online »

Ultima actualizare April 16, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
12 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019