Citește Descrierea Oficială

Ultimele câteva zile pentru înscriere!

O Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este o extensie de curs Învățământ la Distanță al FAO în Mancare de Informații și Securitate pentru luarea deciziilor. În acest Specializarea studenții sunt introduse la conceptele și instrumentele utilizate în analiza securității alimentare.

Ca un punct de plecare, elevii vor lua în considerare securitatea alimentară și relația sa cu vulnerabilitate, foamea, malnutriția și sărăcia. Orientări cu privire la modul de a interpreta și de a folosi cadre conceptuale pentru analiza securității alimentare sunt apoi analizate. Alte subiecte includ: orientări în evaluarea diferitelor tipuri de sisteme de informare legate de analiza securității alimentare; proiectarea, scrierea și creșterea impactului rapoartelor de securitate alimentare în diferite contexte; și frecvent utilizate metode pentru a evalua disponibilitatea produselor alimentare la nivel regional, național și local.

O Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este predată de către o echipă internațională de persoane cu experiență vastă domeniu. Cu acest training, studentii vor intelege securitatea alimentară și să fie mai bine pregătiți să întreprindă și să susțină munca de securitate alimentară în comunitățile lor.

Acest Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este o electivă în Master în alimente, Societate și Guvernare International Food.

Obiective

  • Să definească securitatea alimentară ca un concept larg utilizat pentru a determina bunăstarea generală a oamenilor.
  • Înțelegerea conceptului de vulnerabilitate și de modul în care se aplică la securitatea alimentară.
  • Apreciem importanța analizei securității alimentare pentru a declanșa acțiuni adecvate pentru a aborda lipsa de securitate alimentară.
  • Să înțeleagă necesitatea identificării cauzelor care stau la baza și a caracteristicilor de insecuritate alimentară.
  • Să înțeleagă măsurile de bază pentru a monitoriza și evalua activitățile de direcționare.
  • Cunoasteti securitatea alimentară ca o problemă politică de tăiere în diferite sectoare.

Competențe

Aceste cursuri au fost dezvoltate pentru a sprijini consolidarea capacităților și formarea la locul de muncă și ateliere de lucru în sistemele naționale și locale de informare de securitate alimentară și rețele.

Cursurile sunt deschise pentru toata lumea, dar au fost concepute pentru a viza:

  1. Manageri de nivel mediu, personalul și teren a personalului tehnic care sunt implicați în colectarea, gestionarea, analiza, și raportarea informațiilor securității alimentare.
  2. Planificatorii, preparatorii politică și managerii de program care sunt implicați în monitorizarea progresului în reducerea sărăciei, și îndeplinirea obiectivelor de securitate alimentară și obiective.

Asigurarea studenții cu instrumentele necesare pentru îmbunătățirea șanselor de angajare a acestora, oferindu-le dreptul de a cunoașterii și educației pentru a avea succes în diferite ocupații care le vor avea în timpul vieții lor, este un scop fundamental al programelor noastre de studii postuniversitare.

Profilul Student

Publicul țintă al acestui curs include pe oricine interesat de securitatea alimentară și / sau de lucru pe proiecte de securitate alimentară la nivel de comunitate.

Cu acest training, studentii vor intelege securitatea alimentară și să fie mai bine pregătiți să întreprindă și să susțină munca de securitate alimentară în comunitățile lor.

Asigurarea studenții cu instrumentele necesare pentru îmbunătățirea șanselor de angajare a acestora, oferindu-le dreptul de a cunoașterii și educației pentru a avea succes în diferite ocupații care le vor avea în timpul vieții lor, este un scop fundamental al programelor noastre de studii postuniversitare.

Cerințele academice

O Specializare în securitatea alimentară: Evaluarea și de acțiune este deschisă pentru toată lumea, cu o bună stăpânire a limbii engleze. UOC este o Open University ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu aveți o diplomă de liceu sau diplomă universitară puteți lua în continuare cursurile noastre.

Indiferent de educația dumneavoastră înainte, certificatul este transferabilă Master în alimente, Societate și Guvernare International Food.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Acest curs este Online
Duration
Price
1,450 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date