Certificat de absolvent în afaceri (on-line)

Southern Cross University (Online)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat de absolvent în afaceri (on-line)

Southern Cross University (Online)

OnlineGCBusiness

Durata: Opt luni part-time

Picioare avansate: Sunați-ne pentru a vedea dacă vă calificați

Perioade de studiu: Februarie, aprilie, iulie, septembrie, octombrie, decembrie

Taxe: 2450 $ pe unitate, pentru a afla despre FEE-HELP;

Unități: 4

Progresul cariera ta

Fiecare realizare începe cu o decizie de a încerca. Dacă ați fost de așteptare pentru un motiv pentru a lua următorul pas în cariera ta, începe propria afacere sau de tranziție de la rolul actual în managementul afacerilor, nu mai aștepte.

Face acest lucru cu un Certificat Licențiat în on-line de afaceri. Vei fi prezentat economie, marketing, contabilitate și practicile de management al afacerilor, și cum să aplice aceste principii la afaceri.

Un certificat de studii postuniversitare on-line în afaceri este o modalitate foarte bună de a „testa apa“. Dacă sunteți nou pentru a studia sau se întorc după o pauză, un Certificat Licențiat în afaceri on-line poate ajuta la construirea abilitățile practice, perfecționa abilitățile dumneavoastră de cercetare și evaluare, și să crească încrederea dumneavoastră. Dacă găsiți vă place, tot ce studiu poate fi creditat de către o diploma Absolvent SCU online în afaceri sau un Master of Business Administration (MBA).

Oportunități de carieră

Cu un certificat de studii postuniversitare on-line în afaceri în arsenalul dvs., perspectivele de angajare sunt la fel de variate ca afacerile de angajare. În cazul în care vă va lua dvs. Grad Cert? Aici sunt cateva exemple:

Operations Manager

Veti dezvolta procese și proceduri operaționale, și pot fi implicați în activelor și achiziții site-ul, implementarea tehnologiei, ceea ce duce oameni și influențarea schimbării.

Patron

Buck se oprește cu tine - planificarea afacerilor, operatiuni, personal, de luare a deciziilor și, desigur, profit.

Analist de afaceri

Veți efectua o analiză aprofundată cu privire la nevoile de afaceri și de a face recomandări și planuri pentru proiecte rentabile, sisteme de afaceri și soluții tehnologice.

Managerul strategic

Adesea, raportează direct CEO-ul, vă vom oferi o abordare strategică și de introspecție în operațiunile de afaceri, politicile și procesele.

Ce veți studia ^

Pentru a obține o Certificat Licențiat în afaceri on-line, trebuie să completați următoarele patru unități (acestea sunt, de asemenea, unitățile de fundație de MBA SCU Online).

 • Contabilitate pentru Manageri
 • Comunicare de management
 • Comportamentul organizațională
 • Economie și de analiză cantitativă

Pathway la MBA

Când ați terminat certificatul Licențiat în afaceri on-line, dacă doriți să luați procesul de învățare în continuare vă puteți aplica pentru Diploma De Absolvent SCU online în afaceri sau Master of Business Administration și de a primi în picioare avansate pentru unitățile absolvite. Acest lucru ia punctul de pornire fantastic pentru a obține o industrie acreditate de masterat.

Dacă credeți că ați putea continua cu un studiu suplimentar de afaceri, discutați cu înscriere Advisor despre asta acum. Ele pot ajuta la planificarea unitățile de studiu pentru a vă asigura că veți îndeplini cerințele fiecărei calificări postuniversitare, la fiecare pas din drum.

În picioare avansată

Când solicitați un certificat de studii postuniversitare on-line în afaceri, vom calcula în picioare avansate de uita la educație dvs. special și experiența relevantă. Este posibil să primiți în picioare avansate dacă:

 • demonstra alte picioare academice sau profesionale aprobat de Consiliul nostru School, sau
 • au unități finalizate prin programul nostru de Management Executiv, sau
 • au experiență de muncă cinci ani relevant sau calificări profesionale prin studiu formal sau non-formal.

criterii de intrare

 • A demonstrat capacitățile profesionale - fie o diplomă de licență (sau o calificare similară) de la o universitate, sau au alte experiențe pe care le considera ca fiind echivalente cu o diplomă.
 • să fie competenți în limba engleză.

Învățarea cu SCU Online

Certificat De Absolvent SCU online în afaceri se potrivește în jurul valorii de munca si stilul tau de viata. Unitățile sunt livrate de către cadre universitare tech-savvy printr-o interfață proaspătă, inteligentă, colaborare și interactiv.

 • 100% on-line și flexibil - complet de șase unități pe an, sau sări peste o perioadă de studiu în cazul în care viața sau locul de muncă necesită atenție.
 • Student sprijin de succes - de la anchetă la absolvire, suntem acolo pentru tine.
 • Networked pentru succes - întâlni colegii viitoare și colaboratori.
^ SCU ofera ambele versiuni on-line și on-campus ale acestor unități. Aceste informații se referă la versiunea on-line. Vă rugăm să verificați lista unitatea de la scu.edu.au sau adresați-vă student înscriere Advisor pentru mai multe informații.

Această informație este corectă în momentul eliberării și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Drepturi de autor Southern Cross University noiembrie 2015.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
8 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
2,450 AUD
pe unitate
Locations
Australia - Australia Online
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Australia - Australia Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala