ONLINESTUDIES.RO

Privește 2 Certificate Avansate în Studii de afaceri Certificat Avansat Online

Un certificat avansat este oferit după terminarea unui program academic care este special conceput pentru a-i ajuta pe cei care deja au o carieră, dar care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul lor. Prin obținerea acestui certificat, studenții au posibilitatea de a-și mări potențialul de câștig.

Studenții care doresc să lucreze în lumea comerțului ar trebui să ia în considerare urmarea unor studii de afaceri. Acest program academic îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități de managementul angajaților, managementul banilor, marketing, conducere și etica afacerilor.

Program de Certificat Avansat în Studii de afaceri Online

2 Rezultate din Studii de afaceri Filter

Program avansat de certificare în Business Analytics

361 Degree Minds
Online La zi Part time 25 săptămâni Iulie 2019 India India Online + 1 mai mult

O combinație perfectă de tehnologii, date științifice și cazuri de afaceri și informații, acest program se remarcă printre cele mai bune din lume.

Certificatul de antreprenoriat online

Brentwood University
Online Part time 6 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Irvine

Program de Antreprenoriat Certificat de la Universitatea din Brentwood este conceput pentru persoanele fizice care doresc să înceapă și să gestioneze propria afacere. Studenții din gama largă de experiență va fi echipat cu abilități și expertiza necesare pentru a depăși provocările de a rula o afacere.