ONLINESTUDIES

Găsește Studii de Curs în Gestionarea evenimentelor Online în Polinezia Franceză 2020

Un certificat avansat este oferit după terminarea unui program academic care este special conceput pentru a-i ajuta pe cei care deja au o carieră, dar care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul lor. Prin obținerea acestui certificat, studenții au posibilitatea de a-și mări potențialul de câștig.

managementul evenimentelor implică supravegherea unei echipe mari, în scopul de a crea un eveniment de succes pentru clienții dumneavoastră. Într-un program de management de evenimente s-ar putea învăța de planificare, de marketing, set-up, operațiune, curățare și chiar și abilități de evaluare post-eveniment.

Franceză este limba oficială în insulele Polinezia Franceză și este limba cel mai utilizat. Universitatea Polinezia franceză oferă studenților o gamă largă de subiecte, o bibliotecă mare, și loc pentru studenții internaționali. Subiecte disponibile includ științele, studii culturale, de cercetare si educatie profesionala.

Începe Astăzi Cel Mai Bun Studii de Curs în Gestionarea evenimentelor Online în Polinezia Franceză 2020

1 Rezultate din Gestionarea evenimentelor, Polinezia Franceză Filter

RNCP Titlu Nivelul 3: Event Manager de proiect

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Franţa, Franța Online + 38 Mai mult
Certificat Avansat
Septembrie 2020
<
Part time
Limba franceza
Online

RNCP Certificarea este emis de către Comisia Națională pentru certificare profesională (CNCP), sub autoritatea Ministerului Muncii. Fiecare formare incluse în RNCP răspunde un ...

Citeste mai mult