Citește Descrierea Oficială

Nanobiotehnologia este un domeniu foarte tânăr și intrigant de cercetare și de muncă cunoscut sub numele de tehnologie de bază a secolului 21. Pot fi deja identificate diverse posibilități de aplicare, de exemplu în diagnosticarea și terapeutica medicală, precum și dezvoltarea de noi materiale. Natura interdisciplinară înaltă a nanobiotehnologiei este luată în considerare de cursul de învățământ la distanță, unic în Germania și oferit de DISC încă din 2004.

grup țintă

Programul de certificate de 12 luni este destinat absolvenților care au deja o diplomă universitară sau colegiu într-un program de inginerie, științe naturale sau medicale.

Pentru cursul de învățământ la distanță "Nanobiotechnology", certificatul de limba engleză trebuie să fie dovedit suficient pentru înscrierea în limba engleză. Acestea pot fi ocupate de:

 • un curs de limbă engleză în primul an
 • Cadrul european comun de referință pentru limbi: C1
 • Certificat de competență Cambridge (CPE): gradul C
 • IELTS: 6,0
 • TOEFL Computer: 213
 • Cartea TOEFL: 550
 • TOEFL Internet: 79

obiectiv

După finalizarea cu succes a cursului de recalificare a certificatului, absolvenții au dobândit calificări care le permit să îmbunătățească în mod durabil produsele și procesele din organizațiile în care își desfășoară activitatea. Programul de diplomă contribuie astfel la cererea ridicată de lucrători calificați în domeniul nanobiotehnologiei.

Cele două faze de participare contribuie la dobândirea de abilități practice. Acest lucru se face în contextul stagiilor, al căror conținut cuprinde diverse metode de caracterizare în nanotehnologia și metodele de screening în biologie.
Un obiectiv secundar important al programului de învățământ la distanță este să înveți să lucrezi într-un mediu internațional.

Rezultatele învățării din acest program de studiu sunt:

 • Cunoștințe de bază ale conceptelor de bază ale fizicii cuantice și biologiei moleculare.
 • Insight în diferite aplicații ale nanotehnologiei, cum ar fi biosenzorii, motoarele moleculare liniare și rotative, precum și utilizarea nanoparticulelor în livrarea de medicamente și ca diagnostice.
 • Cunoașterea avansată a diferitelor metode de caracterizare în domeniul nanometrului, precum și a metodelor de screening în biologie.
 • Insight în metode sintetice pentru nanoparticule, în care principalele etape ale formării particulelor sunt rezultatul fenomenelor fizice și chimice.
 • Cunoașterea producției de materiale moderne, cum ar fi pulberi nanometrice, acoperiri, ceramică, compacte, monolite și ochelari.

Cunoașterea fenomenelor de interacțiune între entitățile biologice și substraturile non-biologice, elementele de bază ale biomaterialelor pentru implantare și metodele de nanotehnologie pentru îmbunătățirea interacțiunii dintre biomateriale și țesutul biologic.

Proces și organizare

Perioada standard de studiu ca studiu cu fracțiune de normă sau extraopțional, inclusiv timpul de examinare, este de 12 luni. Este posibilă o întrerupere a studiului. Prelegerile și exercițiile sunt predate folosind materiale de studiu scrise concepute special pentru învățământul la distanță. Pentru prelucrarea materialelor de studiu este necesar un timp săptămânal de aproximativ 10-15 ore.

prelegeri de clasă

Pentru toți participanții la cursul de învățământ la distanță "Nanobiotechnology" au loc două evenimente prezente. Aceste evenimente au loc într-un weekend. Acestea servesc la aprofundarea conținutului studiului în contextul muncii în grup și a atelierelor de lucru, pentru a discuta întrebări cu privire la materialele de studiu și pentru a discuta despre implementarea practică a conținutului studiului. O parte din sesiunile de clasă sunt examene scrise.

conţinutul cursului

Învățarea la distanță constă în 11 module. Subiectele includ metode de caracterizare, sinteze nanoparticule chimice și fizice, prelucrare în straturi, prelucrare în ceramică și compozite, fundamente biologice moleculare, genetică, metode de screening în biologie, tehnologie cu cip, nanomateriale modificate, nanomotoare, nanoparticule ca diagnostice și terapeutice.

examene

În cursul studiului, sarcinile de depunere trebuie rezolvate și examenele trecute. După ce toate cursurile și examenele au fost finalizate, programul se încheie cu un certificat gradat de la TU Kaiserslautern .

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Kaiserslautern »

Ultima actualizare July 11, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
12 luni
La zi
Price
820 EUR
pe semestru.
Deadline
Iulie 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iulie 15, 2019
End Date