Read the Official Description

Despre

HNC-ul nostru are valori transferabile de credit universitar după cum urmează:

 • 120 Credite Universitare din Marea Britanie
 • 60 de credite UE
 • 32 de credite în semestrul SUA
 • Calificare completă în design interior
 • De asemenea, echivalentul primului an al designului de interior BA (Hons)
 • Progresați-vă în viitor dacă doriți - doar "adăugați" pentru HND și apoi BA
 • Nici o experiență sau calificări anterioare nu au fost necesare pentru înscriere
 • Garanția completă de returnare a banilor

Iată ce au de spus elevii noștri ...

Ina Wagner - Acest curs ma ajutat să obțin calificările corecte pentru a-mi începe cariera. Acum mi-am stabilit afacerea. Mi-am găsit cu adevărat cariera de vis.

Vicki Sheridan - Am avut rezerve în ceea ce privește învățarea în acest fel, dar asta a mers în momentul în care am început prima mea misiune. După doar câteva luni, am câștigat încrederea pentru a începe să caut experiență de muncă, în timp ce încă lucrez cu normă întreagă într-o industrie complet diferită. Acesta este un lucru minunat despre acest curs, puteți face trecerea peste treptat, chiar dacă sunteți într-o industrie altfel altfel. Visul meu devine în sfârșit adevărat!

Steven Perlmuter - Am ales The Design Ecademy [pentru că] în primul rând aveam nevoie de un program care să funcționeze în jurul programului meu. Una dintre cele mai bune părți ale cursului poate să ia ceea ce am învățat dintr-o lecție și să o aplicăm. Nu mi-am anticipat lucrul în domeniu mai devreme. Cunoștințele pe care le-am câștigat au fost extraordinare ... și nu aș fi putut să o fac fără Maria Flynn și The Design Ecademy .

Julie Maujean - Mi-a plăcut să lucrez în industrie atât de mult încât am decis să-mi aprofundez cunoștințele, dar era îngrijorat de orele lungi dacă am studiat și am lucrat în același timp. Am descoperit cu The Design Ecademy , puteți studia în propriul ritm în timp care vă corespunde stilului de viață și volumului de muncă existent. Oricum, cursul este atât de interesant încât veți avea întotdeauna timp pentru asta! Îi încurajez pe oricine să se înscrie fără ezitare.

Stilul interiorului

Designerii de interior calificați sunt capabili să proiecteze interioare practice și uimitoare din punct de vedere vizual într-o varietate de stiluri care echivă personalitatea clienților lor, mai degrabă decât designerii înșiși. În această secțiune a cursului, veți "instrui ochiul" astfel încât să puteți evalua obiectiv și să recreezi orice stil interior pe care îl alegi și să-ți creezi potențial câțiva dintre ai tăi. Veți învăța, de asemenea, vocabularul și terminologia din industrie pentru a comunica în mod confident cu colegii de designeri de interior , contractori și arhitecți.

Finisaje de suprafață

Pereții, pardoselile și plafoanele sunt cele mai mari zone dintr-o cameră și creează un impact major în designul dvs. interior . Este interesant să vă gândiți la toate opțiunile, dar interioarele bine proiectate ajung, de asemenea, la un echilibru între creativitate și practicitate. Această secțiune a cursului de design interior online explorează produsele disponibile și examinează avantajele și dezavantajele, astfel încât să puteți crea modele de interior care să funcționeze la fel de bine ca și ele.

Planificarea spațiului interior

În această secțiune a cursului, vă vom învăța pas cu pas să produceți planuri și cote înalte la un standard profesional. De asemenea, veți învăța cum să le folosiți pentru a experimenta diferite opțiuni și opțiuni de design interior înainte de a lua orice decizie, pentru a evita problemele și greșelile costisitoare înainte de a le produce.

perdele

Proiectarea ferestrelor de succes și a cortinei este la fel de importantă în ceea ce privește încadrarea în exterior, întrucât este vorba de adăugarea stilului interior și este o componentă importantă a designului interior . Această secțiune a cursului explorează modul de proiectare și instalare a perdelelor și a mobilierului moale pentru a realiza un design interior care este coordonat fără a apărea previzibil sau controversat

Culoare

Atingerea echilibrului corect al culorilor este esențială pentru o schemă de design interior reușită, deoarece chiar și cele mai scumpe materiale vor arăta ieftin și sclipitor în cazul în care ccolorsare se ciocnește. În această secțiune a cursului de design interior , veți explora unelte și tehnici simple (dar puternice) pentru a crea combinații de culori armonioase din când în când. Veți învăța, de asemenea, cum să le aplicați, astfel încât să puteți face orice culoare să arate bine!

Comunicarea profesională

Comunicarea vizuală mare este o parte esențială a vânzării designului dvs. profesional de interior. De asemenea, este vital să vă asigurați că clienții și contractanții vă pot vedea design-urile așa cum le imaginați și nu există "surprize" neașteptate! Această secțiune a cursului vă va arăta cum să creați prezentări impresionante care vă vor ajuta să vă comunicați ideile în mod eficient și să vă demonstrați capacitatea de designer de interior profesionist .

Învățarea online

 • Lucrați în propriul ritm
 • Pregătit când sunteți 24 de ore din 24
 • Nu pierdeți niciodată o clasă sau o lecție
 • Instrucțiuni video pas cu pas
 • Suport complet
 • Conectează-te cu studenți din întreaga lume
Program taught in:
Engleză

See 9 more programs offered by The Design Ecademy »

Last updated September 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date