Certificat în fotografia digitală

Open Colleges

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Certificat în fotografia digitală

Open Colleges

Certificat în Fotografie digitală

Upgrade-vă abilitățile sau să urmărească o cale către o carieră în fotografie cu această margine de tăiere, industria a dezvoltat curs de fotografie on-line digitale. De studiu on-line într-un ritm care lucreaza pentru tine.

Descrierea cursului

Acest curs cuprinzător de fotografie digitală on-line a fost elaborat în colaborare cu experți din domeniu, și este livrat de lider al Australiei în domeniul educației on-line, Open Colegii.

Vei învăța să folosească programe specializate folosite în prezent în industrie și pentru a primi cele mai noi, cele mai multe materiale digitale moderne, care vor acoperi abilități noi, necesare pentru a crea un portofoliu sau convingătoare pentru publicarea prin intermediul social media. Aflați mai multe trucuri și instrumente care vă va permite să ajungă la publicul și de a lua numele dvs. "acolo".

Dacă ești o persoană creativă care vrea să sporească profesionalismul fotografiilor, certificatul în Fotografie digitală vă va permite să obțină abilitățile dorite în modul cel mai flexibil și mai accesibil. Folosi acest curs pentru a începe o călătorie în lumea fotografiei sau pentru a îmbunătăți setul de calificare creativ.

Echipat cu un aparat foto digital SLR, puteți porni pe calea spre o carieră în fotografie de învățare abilități digitale de imagini, care va face fotografiile să iasă în evidență. Modelează-ți imaginația și de a descoperi adevăratul potențial.

Acest curs cuprinzător vă va învăța abilitățile de specialist în utilizarea aparatului foto și utilizare, editare de imagini utilizând Adobe Lightroom și de gestionare a fișierelor. Vei afla mai multe despre diferitele stiluri de fotografie, inclusiv fotografia de stradă, peisaje și portrete. Acest curs vă va învăța, de asemenea, modul în care să publice imaginile și modul de a crea o mapă.

În modulele finale veți afla detalii despre optimizarea iluminatului și ce pași pentru a lua urmatoarea in cariera ta sau de studiu de călătorie.

O mulțime de materialul de curs este în format video - cu teme practice, usor de digerat. Acest conținut videoclip a fost creat in-house de către fotografi profesioniști experți, care sunt acolo pentru a ghida prin fiecare pas pe drum.

Certificatul în Fotografie digitala ar putea oferi o cale spre o cariera in fotografie sau pur și simplu pentru a vă oferi abilitățile pentru a crea și partaja imagini uimitoare.

Disclaimer

Materialele de curs oferite de Open Colegii Pty Ltd se bazează pe cadrul legislativ oferit și menținut de guvernul australian. Orice trimitere la legislație, standarde australiene, codurile de practică și liniile directoare pentru industrie se vor baza pe utilizarea cadrului legislativ australian adecvat.

Detalii curs

 • Număr curs de E0161IN
 • Numele certificatului de calificare in Fotografie digitala
 • Durata curs de maxim 12 luni
 • Livrare Metoda on - line
 • Evaluări ale portofoliului, evaluări practice, Teste
 • Taxă pentru opțiunea de servicii atribuite de Open Colegii (număr furnizor: 90796)

Subiecții

Colegii deschise pot face modificări la cursul din timp în timp pentru a reflecta modificările aduse la pachetul de formare relevant sau alte cerințe de reglementare. Vă rugăm să descărcați ghidul de curs pentru informații curente despre cursul și statutul său.

Modulul 1: trage și cota (partea 1)

modul automat

Modulul 2: trage și acțiune (partea 2)

Moduri semi-automate

Modulul 3: Be în control (partea 1)

modul Program

Modulul 4: să fie în control (partea 2)

Mod manual

Modulul 5: Master fotografiere în aer liber (partea 1)

Foto-jurnalism și fotografie stradă

Modulul 6: Master fotografiere în aer liber (partea 2)

activități sportive și de familie

Modul 7: Master fotografiere interior (partea 1)

Interioare, produse, produse alimentare și macro

Modulul 8: Master fotografiere interior (partea 2)

Evenimente de noapte și ocazii speciale

Modulul 9: Focus pe portrete

Portrete: culoare și alb-negru

Modulul 10: Focus pe nunti

Nunti: culoare si alb-negru

Modulul 11: Ce urmează (partea 1)

Crearea portofoliului dumneavoastră

Modulul 12: Ce urmează (partea 2)

Promovarea muncii ta

Cerințe

Varsta minima

Veți avea nevoie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani

Englez

Acest curs vă cere să citiți module de cursanți on-line, să întreprindă o serie de evaluări bazate pe sarcină și să se angajeze în discuții on-line. În consecință, va trebui să aibă o comandă eficientă a scris și vorbit limba engleză. Ca un ghid, vă recomandăm să aveți în prezent sau anterior:

 • fost angajat într-un loc de muncă timp de cel puțin un an, în cazul în care engleza este limba principală utilizată în verbal și comunicări scrise SAU
 • au finalizat cu succes un an de studiu predate în limba engleză sau
 • au obținut un scor al sistemului internațional de testare English Language examinare (IELTS) de 5,5 în ultimii trei ani sau
 • au obținut un scor general de trecere pe instrumentul gratuit nostru OC SLN disponibil pe site-ul nostru, la un nivel de certificat.

Compurate

Cerințe hardware și software: Toți utilizatorii:

 • Microsoft Office 2013 sau echivalent
 • Conexiune internet în bandă largă
 • 4GB de RAM (recomandat pentru utilizarea cu suita Adobe)
 • Adobe Reader XI sau echivalent

windows:

 • Microsoft Windows 7 sau mai mult recomandat
 • 2 gigahertz (GHz) sau mai rapid procesor (4GHz sau mai rapid recomandat)

Mac OS:

 • Mac OS X v 10.6 sau mai mult recomandat
 • 2 gigahertz (GHz) sau procesor Intel mai rapid (4GHz sau mai rapid recomandat)

Veți avea nevoie, de asemenea, acces la Macromedia Flash player și vă sunt sfătuiți să aibă acces la Skype și lățime de bandă de internet suficient pentru a vizualiza clipuri video online, cum ar fi cele disponibile de pe YouTube.

Veți avea nevoie de acces la software-ul pentru a vizualiza clipuri video online și imagini, cum ar fi Adobe Reader, Windows Media Player, Windows Photo Viewer, care sunt disponibile pentru descărcare de pe internet.

echipament

Veți avea nevoie de acces la un aparat foto DSLR fie cu un obiectiv cu zoom sau lentile interschimbabile și software-ul aparatului foto. Puteți alege să utilizați un trepied; Cu toate acestea, acest lucru nu este esențial.

S-ar putea alege, de asemenea să angajeze iluminat specializate și / sau echipament de studio pentru a realiza fotografii de calitate superioară pentru portofoliul lor.

Abilități

Pentru a finaliza cu succes acest curs, va trebui să aibă abilități de calcul competenți.

 • Aceasta include abilitatea de a:
 • Utilizați computerul, mouse-ul și tastatura cu competență, salvați fișierele și căutați pe Internet.
 • Atașați și de a folosi dispozitive periferice, cum ar fi scanere, camere digitale, media de stocare (de exemplu, o unitate flash pentru stocare foto).
 • Salvarea unui fișier comprimat (.zip)
 • Salvarea unui fișier PDF
 • Navigați pe Internet la anumite site-uri

Colegii deschise vă va recomanda aceste cerințe și se va baza pe declarația dumneavoastră că aveți aceste abilități de bază.

Adiţional

Adobe Creative Cloud

Veți avea nevoie de utilizarea de software-ul Adobe Photoshop Lightroom.

Dacă nu aveți deja acces la Lightroom, Open Colegii vă recomandă să vă abonați la Creative Cloud Plan de fotografii Adobe, care va oferi toate aplicațiile software, suport tehnic și materiale de instruire pentru Adobe Photoshop Lightroom.

pinterest

Vi se va cere să creați un cont de social media pe Pinterest pentru a afișa și a partaja lucrul cu alți elevi. Acest cont este gratuit.

Facebook

Spre sfârșitul cursului, vi se va cere pentru a crea o pagină de Facebook pentru a promova munca ta. Acest lucru este gratuit

Limbă, alfabetizare și numerație

instrument de evaluare on-line gratuit vă poate ajuta să vă dau o idee despre competențele lingvistice, de alfabetizare și numerație necesare pentru a studia acest curs. Acest instrument poate ajuta de asemenea sa determine nivelul de învățare și de a vă ajuta să planificați studiile viitoare.

Beneficii suplimentare

Cei care se înscriu în certificatul în Fotografie digitală va avea acces la toate materialele de învățare online, inclusiv clipuri video de instruire in-house noastre, forumuri de discuții în cazul în care vă puteți interacționa cu instructorul și alți studenți, precum și lecturi de fotografie suplimentare și resurse.

Oferte speciale

Începeți să învățați mai puțin. Opțiunile noastre de plată ar putea ajuta să facă economii considerabile cu privire la costul acestui curs.

Inscrieri si Taxe

Pay as you Learn (PAYL) Ești complet de control - atât procesul de instruire și finanțelor dumneavoastră.

 • Nu există contracte de blocare, veți plăti pur și simplu atunci când doriți să învețe.
 • Vei plăti pentru procesul de învățare prin achiziționarea perioadelor de abonament lunar.
 • În timpul perioadei de abonare vi se va permite să studieze la fel de mult (sau mai putin), cum doriți.
 • După fiecare perioadă de abonament, puteți alege să întrerupeți studiile sau să le oprească complet - sau puteți continua cu abonamentul de curs.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
100 AUD
pentru a începe cu cursul
Locations
Australia - Australia Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Australia - Australia Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala