Citește Descrierea Oficială

Keilir a fost instructor de formatori personali în Islanda din 2007 prin programul de formare personală IAK. Acesta este cel mai amplu program de formare profesională personală din țară. Nordic Fitness Education este cea mai importantă școală de formare online a lui Keilir. Programul de formare personală NPTC online este construit conform standardelor profesionale europene și beneficiază de experiența noastră în predarea programului IAK. Până la sfârșitul cursului, elevii vor avea calificări complete de nivel 4 și vor fi pregătiți să colaboreze cu clienții din cluburile de sănătate și fitness, precum și să-și atingă abilitățile de afaceri care sunt dezvoltate în program pentru a lucra ca atare -angajat. Certificarea Trainerului Personal Nordic este:

  • un program online flexibil, unde puteți planifica faza studiului care se potrivește programului dvs.
  • construit pe un deceniu de experiență care oferă educație personală de formare în Islanda
  • o educație în care cele mai recente cercetări sunt predate de profesori de rang înalt care dețin toate diplomele universitare în domeniul lor de expertiză și de zeci de ani de experiență.
  • deschis celor care doresc să înceapă o carieră plină de satisfacții în industria în creștere. *

* Pentru a fi eligibil pentru înscrierea în programul de certificare a pregătirii personale în Nordic, trebuie să aveți cel puțin 19 ani, să aveți studii liceale și să fiți dispuși și capabili să studiați în întregime în limba engleză.

Inițierea carierei tale personale de trainer Ați simțit vreodată bucuria de a face o schimbare personală și de a adopta un stil de viață sănătos prin exerciții fizice regulate, o nutriție îmbunătățită și o viziune mai pozitivă asupra vieții? Dacă doriți să îi ajutați pe alții să facă o astfel de schimbare în viața lor - ați putea dori să vă uitați la începerea propriei cariere ca formator personal. Absolvenții noștri au ajutat mii de oameni să facă schimbări pozitive care să încurajeze traiul sănătos și să sporească bunăstarea. În plus, nu numai clientul beneficiază de formare personală. Formatorii personali experimentează aceleași beneficii și împliniri în materie de sănătate, avansându-și în același timp propria carieră în domeniul sănătății și al fitness-ului. Pornirea unei cariere în formarea personală este mai ușoară decât credeți. NPTC dispune de toate instrumentele necesare pentru a construi fundația pentru cariera dvs. în domeniul sănătății și al industriei de fitness. Stilul de predare și materialul se potrivesc fiecăruia, indiferent unde doriți să lucrați în viitor.

Programul cursului Programul Personal Trainer îndeplinește toate standardele profesionale cerute de organismul de reglementare Europe Active și este pe deplin acreditat la Nivelul 4. Programul este conceput pentru a crea formatori profesioniști excelenți cu cunoștințe extinse privind sănătatea umană și fitness care pot crea programe individuale de exerciții pentru clienții lor. Anul este împărțit în 6 termeni, fiecare având o lungime de 7 săptămâni. Elevii își pot începe studiile la începutul oricăreia dintre cele 6 termeni. Aveți opțiunea de a finaliza 1 sau 2 module pe termen și finalizați programul în intervalul de timp care vă convine.

Flexibilitatea învățării în cadrul orarului dvs. Flexibilitatea învățării online oferă posibilitatea de a vă controla călătoria de învățare. Studentul poate ajusta cursul pentru a se potrivi propriului său timp.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare November 11, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
8 - 18 luni
Part time
La zi
Price
3,280 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sample of NPTC online learning