Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Cursul nostru de 100% on-line și part-time CertHE Psihologie introduce studenții atât la cunoștințe specifice de subiect și abilități transferabile. Acesta poate fi realizat ca o calificare de sine stătătoare sau utilizat ca un prim pas spre gradul nostru complet de Psihologie BSc (Hons).

Acest curs introduce înțelegerea științifică a minții, a creierului, a comportamentului și a experienței. Veți fi prezentat, de asemenea, cu perspective diferite, promovând o apreciere a aplicațiilor din viața reală a psihologiei. Se va pune accentul și pe rolul dovezilor empirice în dezvoltarea și critica teoriei psihologice și modul în care aceasta influențează viitorul cercetării în disciplină.

După acest curs CertHE, veți avea o apreciere a fundamentelor științifice și teoretice ale psihologiei, inclusiv a originilor, progreselor și limitărilor sale istorice. Veți dezvolta, de asemenea, o conștientizare a variabilității și diversității funcționării psihologice și a semnificației acesteia. În cele din urmă, studenții CertHE vor putea, de asemenea, să recunoască o serie de influențe asupra funcționării psihologice și modul în care acestea sunt conceptualizate în trei domenii de disciplină principală (psihologie socială, psihologie cognitivă, personalitate și inteligență).

Vă rugăm să rețineți: Acest curs nu este acreditat de British Psychological Society (BPS).

Învățare și evaluare

Introducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.

Toate cursurile noastre online au o durată orientativă de studiu care este un ghid pentru durata cursului pe care îl veți lua pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza de studiu, sunt selectate opțiunile de studiu și disponibilitatea modulelor. Este posibil să finalizați studiile mai rapid decât durata indicativă a cursului, dublând modulele la anumite momente; cu toate acestea, duratele minime de studiu se aplică.

Toate cursurile noastre au date de începere periodice pe tot parcursul anului. Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Metode de predare și stil

Deoarece suntem o universitate online de 100%, folosim un mediu virtual de învățare în loc de un campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Toate cursurile sunt difuzate numai în limba engleză.

Sunteți susținut de-a lungul cursului de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs. Pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Sunteți întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi vizualizată ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a se asigura că cartea dvs. de notorietate este mereu actualizată
  • evaluând munca ta pe parcursul modulului, în loc să aștepți examenul la sfârșitul anului
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicați îmbunătățirii capacității de angajare în rândul absolvenților noștri. Cursurile noastre online vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți perspectivele de carieră și de a câștiga potențialul cu un amestec de aptitudini cheie care sunt direct transferabile la locul de muncă.

Carierele legate de acest program sunt extrem de variate; absolvenții pot dori să lucreze într-o serie de domenii, cum ar fi consilierea, serviciul public (de exemplu, rolul unui lucrător de tineret sau în prevenirea criminalității), marketing, cercetare, asistență medicală (de exemplu, ), educație (de exemplu, roluri didactice sau suport comportamental) și afaceri (de exemplu, resurse umane sau formare).

Un certificat de psihologie vă va echipa cu o gamă largă de abilități specifice și transferabile, inclusiv aplicarea gândirii critice la materialul sursă, înțelegerea rolului dovezii, abilitățile de comunicare și capacitatea de a reflecta cu succes asupra învățării și de a recunoaște modul în care poate influența dezvoltarea și planificarea viitoare a carierei.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă pentru toată lumea, astfel că oferim o ruta de intrare deschisă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de calificări academice anterioare pentru a începe cursul de psihologie CertHE.

Vi se va permite să începeți cursul CertHE Psihologie și să faceți o evaluare dacă este potrivit pentru dvs. în primele trei săptămâni. Trebuie să treceți primul set de sarcini în acest timp pentru a continua studiile.

Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, capacitatea dvs. de engleză ar trebui să fie echivalentă cu un scor IELTS (Academic) de 6.0. Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Nu aveți nevoie să vă dovediți cunoștințele de limba engleză dacă sunteți cetățean al unei astfel de țări sau dacă ați obținut o diplomă echivalentă cu o diplomă în Marea Britanie din oricare dintre aceste țări.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online
Duration
16 luni
Part time
Price
6,160 GBP
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date