Citește Descrierea Oficială

Certificatul nostru în domeniul justiției penale este predat cu fracțiune de normă și este o calificare recunoscută la nivel național. Acesta este echivalentul a jumătate dintr-un prim-an de studii universitare de licență și este deschis oricui are un interes în justiția penală. Programul are o bază largă și își propune să doteze studenților cu o înțelegere a mediului în rapidă schimbare în domeniul justiției penale. Cursul se concentrează asupra problemelor naționale, juridice și politice cu care se confruntă sistemul de justiție penală și introduce studenții în problemele cu care se confruntă factorii de decizie și practicienii. Elevii explorează chestiuni criminologice generale precum teoria, cercetarea, prevenirea criminalității, pedepsirea și reabilitarea.

De ce să studiezi acest subiect?

Un certificat de învățământ superior (CertHE) este calificarea de bază care poate fi obținută în învățământul superior și arată că sunteți capabil să studiați cu succes la nivel universitar. De asemenea, vă va echipa cu o serie de aptitudini și cunoștințe utile pentru o carieră în cadrul unui set de justiție penală sau vă poate îmbunătăți cunoștințele existente dacă lucrați deja în acest sector. Veți câștiga o înțelegere a criminalității și a factorilor sociali și personali; dezvoltă gândirea critică; și să devină încrezători în analizarea și reflectarea asupra teoriilor sociologice, legale și criminologice. Veți câștiga, de asemenea, abilități în cercetare, gestionarea timpului și comunicarea scrisă, care sunt ușor de transferat în lumea muncii.

Destinații de carieră

Acest curs oferă studenților cunoștințe de bază pentru o carieră în sectorul justiției penale și vă poate confirma și competența dacă lucrați deja în cadrul sectorului ca parte a dezvoltării profesionale continue. Prin demonstrarea faptului că aveți abilitățile de a studia la nivel universitar, puteți continua, de asemenea, să completați un program de studii complete, iar creditele obținute pe acest program pot fi utilizate în primul an al unui program de grad de natură similară.

Cerințe de intrare

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă tuturor, așa că oferim o cale de intrare deschisă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de calificări academice anterioare pentru a începe Cursul nostru de Criminologie Criminalistică și Criminalistică CertHE.

Vi se va permite să începeți cursul de Criminologie și Justiție Penală și să faceți o evaluare dacă este potrivit pentru dvs. în primele trei săptămâni. Trebuie să treceți primul set de sarcini în acest timp pentru a continua studiile.

Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, capacitatea dvs. de engleză ar trebui să fie echivalentă cu IELTS (Academic) 6.0. Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
16 luni
Part time
Price
6,160 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date