Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Acest curs scurt CertHE Business Psychology introduce înțelegerea științifică a minții, creierului, comportamentului și experienței. Veți fi prezentat, de asemenea, cu perspective diferite, promovând o apreciere a aplicațiilor din viața reală a psihologiei afacerilor. În cele din urmă, veți utiliza, de asemenea, probleme specifice legate de afaceri în contextul modulelor inter-funcționale care dezvoltă abilități de comunicare, prezentare, scriere, analiză și gândire critică. Cu o durată orientativă de studiu de doar 8 luni, acest program poate fi finalizat ca o calificare independentă sau folosit ca o piatră de temelie față de gradul nostru complet BSc (Hons) Business Psihologie.

După acest program, veți avea o apreciere a fundamentelor științifice și teoretice ale psihologiei afacerilor, inclusiv a originilor, progreselor și limitărilor sale istorice. Veți dezvolta, de asemenea, o conștientizare a variabilității și a diversității funcționării psihologice și a semnificației acesteia într-un context de afaceri.

În plus față de cunoștințele specifice pe care le veți obține, veți dezvolta, de asemenea, o gamă largă de abilități transferabile, legate de carieră, inclusiv capacitatea de a evalua dovezile, de a identifica modele de comportament și de a comunica cu încredere și de a discuta problemele într- mediu inconjurator.

Vă rugăm să rețineți: Acest curs nu este acreditat de British Psychological Society (BPS).

Învățare și evaluare

Introducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.

Toate cursurile noastre online au o durată orientativă a studiului, care este un ghid pentru durata cursului pe care îl veți lua pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza de studiu, opțiunile de studiu alese și disponibilitatea modulelor. Este posibil să finalizați studiile mai rapid decât durata indicativă a cursului, dublând modulele în anumite momente; cu toate acestea, duratele minime de studiu se aplică.

Toate cursurile noastre au date de începere periodice pe tot parcursul anului. Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Metode de predare și stil

Deoarece suntem o universitate online de 100%, folosim un mediu virtual de învățare în loc de un campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Toate cursurile sunt difuzate numai în limba engleză.

Sunteți susținut de-a lungul cursului de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs. Pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Psihologia afacerilor de afaceri se bazează pe experiența reală în muncă și evaluată de tutori în mod continuu.

Sunteți întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi vizualizată ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a se asigura că cartea dvs. de notorietate este mereu actualizată
  • evaluând munca ta pe parcursul modulului, în loc să aștepți examenul la sfârșitul anului
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicați îmbunătățirii capacității de angajare în rândul absolvenților noștri. Cursurile noastre online vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți perspectivele de carieră și de a câștiga potențialul cu un amestec de aptitudini cheie care sunt direct transferabile la locul de muncă.

Un certificat de psihologie de afaceri vă va dota cu o gamă largă de aptitudini care vă fac foarte apreciate de angajatori într-o varietate de industrii și profesii.

Înțelegerea aprofundată a absolvenților noștri în studiile lor le oferă posibilitatea de a-și desfășura cariera în domenii precum psihologia organizațională, managementul, resursele umane, dezvoltarea afacerilor, consultanța în afaceri, formarea și dezvoltarea personalului, consiliere în carieră, marketing / publicitate, piață cercetare și finanțe.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă tuturor, așa că oferim o cale de intrare deschisă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de calificări academice anterioare pentru a începe cursul nostru CertHE Business Psychology.

Vi se va permite să începeți cursul CertHE Business Psychology și să faceți o evaluare dacă este potrivit pentru dvs. în primele trei săptămâni. Trebuie să treceți primul set de sarcini în acest timp pentru a continua studiile.

Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, capacitatea dvs. de engleză ar trebui să fie echivalentă cu un scor IELTS (Academic) de 6.0.

Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Nu aveți nevoie să vă dovediți cunoștințele de limba engleză dacă sunteți cetățean al unei astfel de țări sau dacă ați obținut o diplomă echivalentă cu o diplomă în Marea Britanie din oricare dintre aceste țări.

Garanția de returnare a banilor în termen de 21 de zile

Vrem să vă oferim posibilitatea de a experimenta un curs de la University of Essex Online pentru o perioadă de probă de 21 de zile. De aceea am introdus garanția noastră de rambursare a banilor. Dacă începeți cursul și decideți că nu vă aparține în decursul primelor trei săptămâni, veți primi o rambursare completă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online
Duration
16 luni
Part time
Price
6,160 GBP
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date