Citește Descrierea Oficială

CertHE Afaceri și Management

Dacă sunteți dornici să încercați studii universitare, cursul nostru de afaceri și management CertHE online se poate realiza ca o calificare independentă sau poate fi folosit ca o piatră de temelie către o diplomă de fundație sau de licență. Cursul a fost conceput pentru a oferi studenților competențe practice și utile care pot fi folosite atât în ​​rolurile actuale, cât și în cele viitoare. Studiul se bazează pe aspecte specifice legate de afaceri, în contextul modulelor cross-funcționale care vă vor dezvolta abilitățile de comunicare, prezentare, scriere, analiză și gândire critică.

De ce să studiezi acest subiect?

Studiind pentru o afacere și management CertHE vă va prezenta o serie de aptitudini cheie și practice care pot constitui baza pentru dezvoltarea carierei în curs. Aflați despre structura și dinamica diferitelor tipuri de organizații, înțelegeți diferite abordări de conducere și de conducere, deveniți abilități în analizarea, evaluarea și interpretarea informațiilor și datelor și descoperirea tehnicilor pentru a rezolva o serie de probleme de afaceri.

Metode de predare și stil

Spre deosebire de mediul universitar tradițional, cursurile noastre online de licență utilizează un mediu virtual de învățare. Sistemul este conceput pentru a urmări și gestiona procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare oriunde v-ați afla.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Studiul se desfășoară în întregime online și programul de studiu se potrivește cu munca dvs. și angajamentele personale.

Sunteți susținut pe tot parcursul cursului de afaceri de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs.

Metode de evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Atribuțiile de afaceri și de management se bazează pe experiența reală în muncă și sunt evaluate permanent de tutori.

Veți fi întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi văzută ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare;
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a vă asigura că cartea dvs. de evaluare este întotdeauna actualizată;
  • evaluarea muncii dvs. pe tot parcursul modulului, în loc să așteptați examenele la sfârșitul anului;
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți;
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare.

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

Destinații de carieră

Un certificat de management al afacerii vă va echipa cu o gamă largă de aptitudini care vă fac foarte apreciate de angajatori într-o varietate de industrii și profesii.

Înțelegerea aprofundată a absolvenților noștri în studiile lor a dus la o carieră în domenii precum consultanța, managementul resurselor umane, managementul operațiunilor, marketingul, finanțele și contabilitatea, precum și managementul general.

Cerințe de intrare

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă pentru toată lumea, oferind astfel o cale de intrare deschisă, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de calificări academice anterioare pentru a începe cursul nostru CertHE Business and Management.

Vi se va permite să începeți cursul CertHE Business și Management și să faceți o evaluare dacă este potrivit pentru dvs. în primele trei săptămâni. Trebuie să treceți primul set de sarcini în acest timp pentru a continua studiile.

Dacă engleza nu este prima ta limbă, capacitatea dvs. de engleză ar trebui să fie echivalentă cu un scor IELTS de 6.0.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
16 luni
Part time
Price
6,160 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date