Deveniți un certificat de carduri și plăți profesionale

Carduri și plăți I este un program specializat care oferă o imagine de ansamblu și acoperire a întregului ciclu de viață al tuturor tipurilor de carduri de plată, inclusiv cardurile de credit și de debit, cartelele preplătite, cardurile corporative și plățile mobile.

Acest curs este ideal pentru profesioniștii cu carduri și plăți care doresc să-și extindă domeniul de aplicare și cunoștințele în industria cardurilor. În calitate de specialist în funcții veți obține o înțelegere excelentă a altor domenii, împreună cu o înțelegere strategică a industriei care cuprinde tendințele internaționale și cele mai bune practici.

Programul care oferă învățare flexibilă, cu studii auto-ghidate disponibile exclusiv din manualul nostru de curs

Cât costă acest nivel?

Taxa pentru acest nivel este de $ 899 (plată integrală). De asemenea, oferim planuri de plată în rate: - 3 rate lunare: 325 USD / lună

2
  • 6 rate lunare: 167 USD / lună
1

Ce voi învăța?

Carduri și plăți I cuprinde șase module:

dt7k

Ce alte beneficii voi ieși din Program?

Odată ce ați finalizat cu succes acest nivel, veți primi certificatul "Carduri și plăți I" și veți fi eligibil să depuneți o cerere de participare asociată la membrii RBA. A deveni membru asociat al membrilor RBA vă va oferi posibilitatea de a utiliza denumirea ACPP I după numele dvs.

Cât timp durează să devii un profesionist certificat de carduri și plăți?

Pentru a obține calificarea certificatului pentru carduri și plăți profesionale (CCPP), va trebui să treacă trei examene. În medie, este nevoie de trei ani pentru a obține calificarea CCPP, dacă locuiți câte un examen pe an. Cu toate acestea, este posibil să completați toate cele 3 nivele în decurs de 18 luni dacă stați la un examen la fiecare șase luni.

Care este structura programului?

Cercetarea academică se realizează după finalizarea cu succes a trei programe separate, fiecare finalizând un examen. Pentru a vă descrie ca fiind o Carte certificată și un profesionist de plăți și pentru a utiliza denumirea CCPP, trebuie să vă alăturați membrilor RBA. La fiecare nivel, membrii RBA vă dau dreptul să utilizați literele corespunzătoare după numele dvs.

  • Carduri și plăți I : Cei care au trecut examenul Carduri și plăți I sunt eligibili să se alăture membrilor RBA și li se va acorda statutul de Carduri asociate și Profesioniști în plăți care le dă dreptul la utilizarea scrisorilor ACPP I.
  • Carduri și plăți II : Cei care au trecut examenul "Carduri și plăți II" sunt eligibili să se alăture membrilor RBA și li se va acorda statutul de Card asociat și profesionist în plată care le dă dreptul la utilizarea scrisorilor ACPP II.
  • Carduri și plăți III : Cei care au trecut examenul Carduri și plăți III sunt eligibili să se alăture membrilor RBA și li se va acorda statutul de Carduri asociați și Profesioniști în domeniul plăților care le dă dreptul la utilizarea scrisorilor ACPP III. Cu toate acestea, cei care au trecut examenele la toate cele trei nivele: carduri și plăți I, carduri și plăți II și carduri și plăți III sunt eligibile pentru a deveni membri certificați și au dreptul să folosească cardurile și plățile profesionale certificate și scrisorile CCPP.
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Retail Banking Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Duration
6 - 13 luni
Part time
La zi
Price
899 USD
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date