CIW este cel mai popular program educațional din lume pentru cei serioase despre web design & dezvoltare. Acest curs este specialistul CIW Javascript. Elevii vor dobândi abilități de a comunica cu utilizatorii, DOM, fluxul de program de control, validare formulare, anima imagini, crea cookie-uri, schimbarea XHTML și de a comunica cu baze de date.

 • Calificarea: CIW (Certified internet Webmaster) Specialist Javascript
 • Acreditate: Da
 • QCF Recunoscută: Da, la nivelul 3
 • Organism de atribuire: CIW
 • Data începerii: Oricând - Ne înscrie 365 de zile pe an
 • Durata: Flexibil - Aproximativ 80 de ore - 12 luni Suport Max
 • Valoarea creditului: 10

Programă

CIW Javascript Specialist

CIW JavaScript specialist Cursul va arăta dezvoltatorilor web cum să folosească caracteristicile limbajului JavaScript pentru a proiecta client-side, soluții independente de platformă. Candidații vor înțelege, de asemenea, și de a folosi cele mai populare aplicații JavaScript.

Aceste abilități specializate lingvistice Web vă poate ajuta să înceapă sau să dezvolte o cariera in dezvoltarea web avansate.

Acoperire:

 • Elemente esențiale de limba JavaScript, inclusiv de control al fluxului de program, sub formă de validare, animație imagine, direcționarea în funcție de cadru și de creare a cookie-
 • dezvoltarea unui cod JavaScript, inclusiv programe de scris și scrierea script-ul pentru punerea în aplicare JavaScript Object Model site-ul Web, inclusiv de creație și de scripting, crearea de conținut web, Web management și instrumente media digitale

Pre-rechizite

Studenții care doresc să se înscrie pe acest curs ar trebui să îndeplinească următoarele criterii:

 • Să aibă vârsta de 16 ani sau peste
 • Posedă o cunoaștere solidă a limbii engleză
 • Să aibă acces la un PC Windows care rulează și pe internet pe durata întregului curs - Nu este potrivit pentru Mac
 • Cunoștințe HTML
 • Vă recomandăm elevii au terminat cursul CIW Web Design Specialist

DURATA

Durata cursului va varia în funcție de angajament de student, efort și capacitatea. Generale de ore de învățare ghidate sunt de aproximativ 80. Acest lucru ar trebui să fie utilizat ca doar o linie directoare și timpii de finalizare va varia enorm.

Ne-ar încuraja pe elevi să ia în considerare modul în care serioulsy intenționează să finalizeze cursul lor ales înainte de înscriere. Elevii ar trebui să se gândească la modul în care acestea se vor studia, în cazul în care acestea vor studia și cât de des. Fii realist!

Vorbeste cu membrii familiei și îi ajută să înțeleagă ceea ce încearcă să acheive, explicați vă poate cere pace și spațiu pentru a studia în anumite momente. Cu cat le implica mai mult mai mult likey sunteți pentru a le obține de partea ta.

Studenților li se reamintește că timpul în care ei complet este pur și simplu în jos pentru a le ca individ. Completare poate fi la fel de repede sau cât mai lent doriți în termenul de sprijin de 12 luni. Vă rugăm să rețineți: CIW nu oferă studenților cu un timp suplimentar pentru a finaliza. Extensiile nu sunt disponibile pentru acest curs.

Format

Elevii sunt capabili să finalizeze cursul lor pur on-line, deși portalul de student CIW. Acest lucru va fi însoțită de curs de lecții emise în format PDF (Ebook). PDF nu este tipărit.

Dacă preferați, puteți opta pentru a primi o copie pe hârtie a curs de lecții / cărți prin poștă, la un cost additonal. Contactati-ne pentru detalii Elevii se pot aștepta să primească acces la portalul CIW prin e-mail în termen de 3 zile lucrătoare de înscriere primite.

Program predat în:
Engleză

Vezi 48 mai multe cursuri de la UK Open College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
80 ore
Part time
Price
199
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date