Care sunt obiectivele acestui curs?

În acest program de formare, veți învăța teoriile și abilitățile practice necesare cu acest curs conceput pentru a satisface cerințele riguroase ale ISACA.

  • Procesul de audit a sistemelor informatice și modul în care se aplică într-un mediu real-lume.
  • Importanța aplicării tehnologiei informației principiilor de guvernare pentru a menține un nivel de securitate și disponibilitate.
  • Definirea si gestionarea sistemelor informatice și a ciclului de viață al infrastructurii pentru a planifica mai bine pentru upgrade și înlocuiri.
  • Codificării IT de servicii de livrare și de sprijin mecanisme și niveluri pentru a se asigura că sistemele și utilizatorii rămân pe deplin productivi și problemele sunt prioritizate în mod corespunzător.
  • Identificarea activelor critice de informații și sisteme de proiectare pentru a proteja fiecare din pierdere, furt sau accesului neautorizat.
  • Construirea unei strategii de continuitate a afacerii și de recuperare în caz de dezastru, care va ajuta la menținerea organizării de funcționare în cazul unei defecțiuni majore de sistem.

Cine este destinat?

Acest curs este pentru tine, dacă sunteți un profesionist IT responsabil de audit, control și securitatea calculatorului și de rețele de resurse corporative sau dacă sunteți un membru al unui membru al echipei de securitate IT. In ambele cazuri, se poate da o calificare recunoscută în industrie pentru a dovedi competența lor.

Cerințe

Nu există nici o pre-rechizite pentru a lua acest curs. Există o cerință de cinci ani de audit, de control sau de experiență de muncă de securitate pentru a certifica.

Ce marchează acest curs în afară?

La finalizarea acestui curs și realizarea ulterioară a calificării, va fi capabil să funcționeze în roluri, cum ar fi auditor IT, arhitect de securitate și audit IT, IT manager.

Ce se întâmplă după solicitarea de informații?

După ce s-au interesat veti fi contactat de unul din carieră specialist noștri consilieri care vor fi în măsură să vă furnizeze orice informații suplimentare de care aveți nevoie.

Program predat în:
Engleză

Vezi 173 mai multe cursuri de la E-Careers »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
99 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date