Business BA (Hons) (turism) (CMI)

Generalități

Programul de descriere

Aveți o pasiune pentru afaceri, călătorii și turism? Dezvoltarea competențelor la nivel profesional alături de o înțelegere a dinamicii industriei turismului vă poate duce acolo unde doriți să fiți. Acest curs te pregătește să devii un manager eficient în sectorul turismului, dar oferă și o serie de abilități de afaceri transferabile.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă principalele instrumente și teorii ale industriei turismului și cum să le aplici în situații reale. Arden University online de BA (Hons) de la Arden University (Turism) vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și vă vor pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de turism de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu cunoștințele strategice și culturale necesare pentru a face următorii pași în domeniul turismului și vă va ajuta să deveniți un atu pentru o serie de organizații.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat cu un accent special pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor turistice pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările în cadrul organizației dvs.

Module de curs

Nivelul 4

Dezvoltarea abilităților personale și de management
Veți avea nevoie de abilități de management deosebite, fie că lucrați într-o corporație multinațională, fie o microbusiness. Pornind de la propriul dvs. management personal, veți colabora la managementul echipei, apoi veți învăța să aplicați teoriile motivației, gestionării conflictelor și abilitării pentru organizații mai mari.

Înțelegerea mediului de afaceri
Puneți-vă în considerare structura de afaceri și responsabilitățile părților interesate. Veți începe să înțelegeți conceptele de bază ale afacerii, cum ar fi oferta și cererea, concurența, piețele și efectele guvernamentale cu acest modul.

principiile marketingului
Acest modul începe cu definiții de bază, după care, veți învăța să analizați întreprinderile și piețele mai largi. Veți învăța, de asemenea, să descompun piețele pe segmente și să aplicați instrumente dinamice de marketing.

Introducere în finanțe
O înțelegere de bază a finanțelor este un avantaj excelent, iar acest modul vă va conduce prin modul în care companiile își gestionează cărțile, pregătesc conturile și informează deciziile de afaceri. Veți fi mai bine echipat pentru a avea un impact asupra organizației dvs.

Oameni din organizații
Organizațiile de succes știu să-și conducă și să-și motiveze personalul, iar acest modul explorează lucrurile care îi fac pe oameni să bifeze. Veți afla cum funcționează cel mai bine echipele și cum să gestionați eficient schimbările.

Înțelegerea mediului turistic
În calitate de turiști, mulți dintre noi nu se opresc să se gândească la ofertă și cerere, decizii guvernamentale, motivații turistice și modul în care acest lanț de aprovizionare unic se potrivește. Vei pleca de la acest modul cu o înțelegere a conceptelor cheie care stau la baza industriei turismului.

Nivelul 5

Gestionarea diverselor culturi
Afacerile globale ne impun să luăm în considerare culturile naționale. Acest modul întreabă cum vor funcționa produsele noastre pe diferite piețe, cum să faciliteze o forță de muncă multiculturală și alte probleme esențiale pentru afacerile moderne.

Procese de afaceri
Modul tău de lucru ar trebui să fie proiectat și gestionat pentru a profita la maxim de timp și bani. În acest modul, veți analiza probleme precum evaluarea comparativă, gestionarea lanțului de aprovizionare și dacă un proiect a avut succes.

Întreprindere și antreprenoriat
Antreprenorii de la toate nivelurile au nevoie de anumite instrumente și tehnici care să le permită să prospere. Acest modul se referă la avansarea în afaceri mari, de la inovația inițială, până la creșterea timpurie.

Analiza afacerii
Modul în care organizațiile utilizează cantități uriașe de date pe care le produc poate fi diferența dintre succes și eșec. Acest modul are în vedere găsirea, extragerea, colaborarea, analiza și interpretarea datelor, dezvoltarea abilităților de proiectare a propriului proiect de colectare a datelor.

Probleme contemporane în managementul turismului
Pe măsură ce un număr mai mare de turiști călătoresc cu venituri disponibile mai mari, industria răspunde cu noi oferte, iar guvernele reacționează cu anumite legi. Acest modul analizează unele dintre tendințele care se formează în industria călătoriilor, din perspectivele organizațiilor și ale consumatorilor.

Management turistic durabil
Modul în care turismul îi afectează pe toți, de la furnizorii de servicii până la comunitățile locale va intra în dezbaterea în acest modul. Veți discuta problemele cheie ale durabilității cu care se confruntă industria de azi și veți face judecăți informate despre strategiile folosite de industria turismului și de întreprinderile individuale.

Nivelul 6

Probleme de management contemporan
Folosind cea mai actuală gândire, acest modul analizează problemele cu care se confruntă managerii de azi, inclusiv durabilitatea, alegerile morale și etice și valorile corporative. Veți reflecta asupra lumii în schimbare, inclusiv a globalizării, a comunităților în care trăim și a modurilor în care se schimbă peisajul nostru economic.

Management strategic
Aflați cum puteți proiecta foaia de parcurs pentru a duce afacerea dvs. la succes în acest modul, aplicând o serie de teorii și tehnici strategice. Vei analiza fuziunile și achizițiile, lucrând cu partenerii, planificarea națională și internațională și modul în care organizațiile își îndeplinesc planurile prin gestionarea eficientă a schimbărilor.

Gestionarea Sinelui și a altora
Acest modul continuă tema de susținere și dezvoltare pe tine și pe ceilalți. Aflați tehnici de gestionare a stresului, gândire pozitivă și dezvoltare asertivă, alături de instrumente pentru creativitate și luarea deciziilor. Veți examina totul, de la recrutare până la conducerea echipei.

Managementul destinației internaționale
Veți învăța cum să faceți o destinație competitivă prin branding, marketing și strategie. Acest modul vă va ajuta să gestionați o criză, să înțelegeți tendințele și ciclul de viață al turismului.

Metode de cercetare și disertație
Cu îndrumătorul tău de supraveghere, veți determina o zonă interdisciplinară legată de gradul dvs. de cercetare, oferindu-vă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul de afaceri BA (Hons) (turism) (CMI) , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Cu siguranță l-aș recomanda pe Arden pentru că înveți să cercetezi și să rezolvi singur problemele și ai nevoie de o copie de rezervă cu îndrumătorii, dacă este nevoie."

Marcel Wahrhaftig,
Business BA (Hons) (CMI)
Germania

119266_8ZN5bCSc.png

"Acum sunt capabil să îmi derulez afacerea într-un mod corect, urmând lista de verificare ca ghid și asigurându-mă că îmi îndeplinesc obiectivele stabilite. Toate aceste lucruri le-am învățat cu Arden University ."

Banda Pauline
Business BA (Hons) (turism) (CMI)
Regatul Unit

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin